anunturi
grandchef
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

Angajatorii spanioli caută să angajeze 800 de căpşunari

In total, prin programul EURES sunt disponibile 1.104 locuri de muncă.

GALERIE
cules-capsuni1
 • cules-capsuni1
- +

Ieşenii care caută să se angajeze în străinătate au la dispoziţie 1.104 locuri de muncă vacante prin programul EURES. Cele mai multe sunt în acest moment în Spania, la fel ca în ultimele săptămâni. Firma Surexport recrutează 800 de “căpşunari” pentru recoltarea fructelor în localitatea Almonte. Perioada de probă este de 15 zile, programul de lucru fiind de şase ore şi jumătate pe zi.

Pentru ocuparea unui post nu se solicită cunoaşterea vreunei limbi străine. Pentru munca depusă se plătesc 39,48 euro brut pe zi, iar cazare este oferită de angajator contra sumei de un euro pe zi. A doua ţară, după numărul de locuri vacantate prin Eures, este Germania. Între altele, prin acest program sunt scoase la concurs 50 de posturi de asistent medical, retribuţia oferită fiind de 11,2 euro pe oră. Programul de lucru este de circa 40 de ore pe săptămână. Tot în Germania se mai caută personal pentru ocuparea posturilor de mecanic auto şi electrician. Pe locul trei după numărul de posturi vacantate este Ungaria. 50 de posturi de confecţioner de huse pentru maşini au fost scoase la concurs de Robotika Bf KFT, firmă cu sediul în Budapesta. În schimb, în Belgia, este mare nevoie de specialişti IT şi ingineri. Societatea Alcatel-Lucent Bell doreşte să angajeze ingineri pentru dezvoltarea de software, retribuţia salarială nefiind însă specificată. Irlandezii caută în continuare psihiatru cu experienţă prin programul comunitar Eures. Angajatorul, firma Jacaranda Development, oferă un salariu anual brut în valoare de 116.000 euro şi contract de muncă pe perioadă nedeterminată. Anunţul este valabil până pe data de 12 octombrie 2014. “Aplicanţii trebuie să fi absolvit specializarea psihiatrie şi să aibă bune abilităţi de comunicare şi ascultare, să fie persoane empatice, să fie capabili şi să dorească să lucreze cu persoane având comportament provocator”, se preciază în anunţul postat de ANOFM. De asemenea, pentru ocuparea acestui post mai este necesară experienţă de minimum doi ani în lucrul cu copii şi adolescenţi cu nevoi complexe, respectiv cunoştinţe solide de limbă engleză. Postul presupune munca într-o echipă multidisciplinară din cadrul unei clinici de neuropsihiatrie unde se tratează copii şi tineri cu tulburări complexe neurocomportamentale. Clinica este situată în oraşul Navan, localitate aflată la 50km distanţă de capitala Irlandei, Dublin. Pentru mai multe detalii privind programul EURES şi informaţii amănunţite despre locurile de muncă valabile, ieşenii interesaţi se pot prezenta la sediul AJOFM Iaşi din strada Cucu nr. 1 sau la numărul de telefon 0232.254.578.

 

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Celălalt război (I)

Cătălin ONOFREI

Celălalt război (I)

Când memele ucid genele.

opinii

Şoc şi groază…

Briscan ZARA

Şoc şi groază…

Nu e de râs, e de fapt de plâns. Orice dependenţă e rea, chiar şi aceea faţă de propriul copil. Şi cu cât mediul în care trăim e mai sigur, cu atât uităm faptul că acel om nu e făcut să stea cu noi, ci să trăiască fără noi. Datoria noastră e să îl învăţăm să zboare nu să îl ţinem în aer agăţat de sfori. E greu să înţelegem asta, dar nu e imposibil...

Opt ore în Turnul Babel

Cristina DANILOV

Opt ore în Turnul Babel

Extrovertiții au mai multe șanse să dea instantaneu o soluție unei probleme. Introvertiții, pe de altă parte, se simt mai confortabili când iau decizii bine gândite. Nu le place să fie zoriți, repeziți și puși la colț doar fiindcă nu-s ca șeful iute ca piperul. Pentru extrovertiți, recunoașterea socială și sprijinul colegilor sunt deosebit de importante. Pentru introvertiți, acest lucru este, de asemenea, valoros, dacă există, dacă nu, nu vor suferi, ei își pot face treaba oricum, cu sau fără aprecieri și statui prea multe.

Mitocanul de la volan (I)

Eugen MUNTEANU

Mitocanul de la volan (I)

Suntem asaltați zilnic cu știri și imagini despre accidente de circulație atroce. Statisticile spun că România este țara europeană cu cei mai mulți morți în accidente de circulație. Dincolo de precaritatea șoselelor, cred că o cauză a acestei situații îngrijorătoare este și existența în libertate a fiarei sălbatice pe care am ales să o numesc mitocanul de la volan.

pulspulspuls

O cabală preoţească ţesută pe îndelete de multă vreme

O cabală preoţească ţesută pe îndelete de multă vreme

Ehehei, iubiţi dreptcredincioşi, iată că încurcate mai sunt căile Domnului de când treburile lumeşti şi dorinţele de parvenire şi câştig şi-au băgat coada tot mai adânc în sânul şi buzunarele largi de popă ale unor înalţi prelaţi din mitropolia noastră de la Iaşi, atât de greu încercată în ultima vreme. Iacătă aşadar, dragilor, ce au mai putut zămisli minţile întunecate de aceste lucrături diavoleşti: citiţi şi vă cruciţi, nu alta! 

Caricatura zilei

Ambulanța

Editia PDF

Bancul zilei

Un sofer de TIR opreste la un popas, comanda un sandwich, o cafea si o placinta. Intra trei motociclisti rai, unul îi man&ac (...)

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.