Angajatul unui loc de joacă din Bucureşti, cercetat după ce a agresat sexual o fată de 11 ani

vineri, 13 ianuarie 2023, 18:40
1 MIN
 Angajatul unui loc de joacă din Bucureşti, cercetat după ce a agresat sexual o fată de 11 ani

Angajatul unui loc de joacă din Bucureşti este cercetat de procurori după ce a agresat sexual o fată de 11 ani, fapta având loc în timp ce victima utiliza un simulator de realitate virtuală la locul de joacă. Procurorii au cerut arestarea preventivă a bărbatului, dar instanţa a decis să fie anchetat în arest la domiciliu.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti a transmis, vineri, printr-un comunicat de presă, că a început urmărirea penală şi a reţinut un bărbat pentru comiterea infracţiunii de agresiune sexuală asupra unui minor.

„În data de 29.04.2022, în timp ce se afla în timpul serviciului, fiind angajat un loc de joacă din municipiul Bucureşti, inculpatul a exercitat, în repetate rânduri, acte natură sexuală asupra unei minore în vârstă de 11 ani, în timp ce aceasta din urmă utiliza un simulator de realitate virtuală”, a transmis Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti.

Sursa citată a menţionat că procurorii au propus arestarea preventivă pentru 30 de zile a bărbatului, iar judecătorul de drepturi şi libertăţi de la Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti a luat faţă de acesta măsura arestului la domiciliu pentru o perioadă de 30 de zile.

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii