Ansamblul folcloric de la CJ angajează 28 de oameni
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

duminica, 18.04.2021

Ansamblul folcloric de la CJ angajează 28 de oameni

GALERIE
Folclor
  • Folclor
- +

Mai multe instituţii publice au lansat, în ultima săptămână, concursuri pentru recrutarea de personal. Cele mai multe joburi, 28 la număr, sunt disponibile la Ansamblul Folcloric al Judeţului Iaşi. Noua instituţie de cultură din subordinea Consiliului Judeţean (CJ) a început recrutările din vară, iar concursul lansat acum câteva zile este cel mai mare de până acum. Ansamblul vrea să angajeze 15 dansatori (opt fete şi şapte băieţi), patru solişti, opt instrumentişti (contrabas, clarinet - 2, trompetă, acordeon, nai, vioară şi ţambal) şi un corepetitor.

Termenul limită pentru depunerea dosarelor este 13 septembrie, iar proba practică este programată pe 21 septembrie, în timp ce interviul se va desfăşura cinci zile mai târziu. Alte două posturi în mediul administrativ sunt oferite de Direcţia de Asistenţă Socială Iaşi (un şef serviciu) şi Administraţia Bazinală de Apă Prut - Bârlad (un subinginer).

În sistemul de educaţie, au fost lansate concursuri de instituţii precum Universitatea Agronomică (un inginer, trei muncitori, un administrator patrimoniu şi un administrator financiar), Şcoala Gimnazială din Şcheia (un şofer microbuz şcolar), Şcoala Gimnazială Glodenii-Gândului din Ţibăneşti (un administrator financiar), Colegiul Tehnic „Gh. Asachi“ (un îngrijitor), Şcoala Gimnazială „Al. I. Cuza“ din Podu Iloaiei (un muncitor), Liceul „Haralamb Vasiliu“ din Podu Iloaiei (un muncitor calificat) şi Şcoala Gimnazială Şipote (un îngrijitor).

Nu în ultimul rând, şase posturi sunt disponibile în sistemul de sănătate, cinci dintre acestea la Spitalul „Sf. Spiridon“ (trei asistenţi medicali, o infirmieră şi o îngrijitoare) şi unul la Spitalul Orăşenesc din Hârlău (un asistent medical). Detalii complete despre fiecare job în parte puteţi consulta pe portalul guvernamental de resort ce poate fi accesat la adresa online posturi.gov.ro. 

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

De la Koudela la Schär, via Şovre

Nicolae GRECU

De la Koudela la Schär, via Şovre

Corectitudinea politică în sport începe să însemne respectarea ad litteram a unor reguli, indiferent cât de stupide ar fi.

Filmuletul zilei

opinii

Metamorfoze ale protocronismului sau despre incompetenţa cu ştaif (IV)

Eugen MUNTEANU

Metamorfoze ale protocronismului sau despre incompetenţa cu ştaif (IV)

În acest episod, autorul serialului se referă critic la încercările unui cunoscut etnolog contemporan de a impune ideea existenţei unui „mit fondator” românesc, bazat pe figura împăratului roman Traian, cuceritor al Daciei.

Iar şi iar despre pocăinţă

pr. Constantin STURZU

Iar şi iar despre pocăinţă

Pocăinţă nu se poate face decât în timp. Când se termină timpul, omul nepocăit "se încremeneşte în moleşeala sufletului şi în nesimţire". Există şi atunci un soi de pocăinţă, dar "pocăinţa lui de acolo este un regret pentru viaţa lui greşit trăită, dar unit cu neputinţa de a se mişca din ea" (Părintele Dumitru Stăniloae). 

Cum a devenit Europa un model civilizaţional?

Aurelian-Petruș PLOPEANU

Cum a devenit Europa un model civilizaţional?

Ideile vehiculate în rubrica de azi, aparţinând marelui filozof francez Rémi Brague (1947-), deşi par străine de tărâmul economiei, au un rol important în înţelegerea modului cum s-au născut şi consolidat valorile şi instituţiile occidentale care caracterizează azi o naţiune civilizată, inclusiv sub raport economic.

pulspulspuls

Un deştept Grămadă

Un deştept Grămadă

Până mai ieri, indiferent de guvern, PSD sau PNL, fostul dipotat local PMP Grămadă avea numai cuvinte de laudă despre orice ministru al Sănătăţii.

Caricatura zilei

Mita-n mască

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.