Antibiotice, 59 de ani de continuitate şi performanţă românească
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi

ADVERTORIAL

Antibiotice, 59 de ani de continuitate şi performanţă românească

GALERIE
Totem
 • Totem
- +

11 decembrie 1955 - un moment istoric pentru industria farmaceutică din România. Atunci, la Iaşi, s-a produs prima şarjă de Penicilină din sud-estul Europei. La numai 25 de ani de la descoperirea Penicilinei, una din marile realizări ale omenirii, Antibiotice, Fabrica Chimică nr. 2 cum se numea la acea dată, a produs Penicilina, salvatoare a milioane de vieţi din întreaga lume.

11 decembrie 2014 - 59 de ani de continuitate şi performanţă românească!

Astăzi, compania Antibiotice este una dintre cele mai importante companii producătoare de medicamente din România. În portofoliul său s-au adaugat an de an noi medicamente din diverse clase terapeutice şi astfel s-a creat un nomenclator de produse echilibrat, ce conţine atât medicamente tradiţionale dar şi medicamente de ultimă generaţie. De la “glonţul de aur “ al medicinei, cum era considerat antibioticul în anii 70, portofoliul s-a extins la medicamente utilizate astăzi în terapia modernă: cardiologie, sistem nervos central, oncologie etc. Astăzi, cele peste 140 de produse ale companiei sprijină şi susţin actul medical al profesioniştilor din orice unitate medicală din România.

Aceşti ani au însemnat  multă muncă, dedicare, adaptare continuă, cunoaştere, trei generaţii de oameni cu expertiză în domenii specializate. O companie este puternică şi competitivă prin experienţa si profesionalismul angajaţilor săi. Competitivitatea necesită şi profesii specializate, iar astăzi, Antibiotice are una dintre cele mai competitive echipe de specialişti din industria farmaceutică românească.

Locul 4 ocupat de compania Antibiotice în rândul producătorilor de medicamente generice din România, calitatea de lider mondial în producţia substanţei active Nistatină, cât şi numeroşii parteneri interni şi internationali, din SUA, UE, Rusia, Asia, Africa etc., certifică încrederea investită în calitatea produselor şi proceselor de fabricaţie pe care le dezvoltă compania.

“Prin performaţă am creat plusvaloare, am reuşit să construim şi să dezvoltăm o platformă de producţie care respectă standarde de calitate internaţionale. Am îmbrăţişat întotdeauna ideile bune şi am privit cu încredere în viitor, am fost creativi şi am îndrăznit. Astfel, astăzi, la implinirea a 59 de ani de activitate suntem mândri când vedem logo-ul companiei “Antibiotice a+” în mâinile unui pacient ce tocmai a ieşit dintr-o farmacie, într-o ştire la televizor dar şi atunci când circulăm în ţară cât şi în afara ei. Mulţumesc tuturor angajaţilor companiei pentru loialitatea şi dedicarea lor, mulţumesc tuturor partenerilor cu care împreună ne-am dezvoltat, mulţumesc tuturor oamenilor care au încredere în produsele noastre şi pentru care ne străduim să aducem un plus de sănătate“- Ioan Nani, director general Antibiotice SA.

Misiunea companiei, pe lângă aceea de a face medicamente valoroase o reprezintă preocuparea continuă pentru o dezvoltare durabilă.  “Ştiinţă şi suflet nu este numai sloganul companiei,este deja o misiune asumată. Susţinătoare activă a vieţii sociale, implicată în programe pentru sprijinirea categoriilor sociale defavorizate, Antibiotice a înfiinţat din anul 2011, Fundaţia Antibiotice Ştiinţă şi Suflet, ce orientează donaţiile şi acţiunile de caritate către susţinerea sănătăţii, educaţiei, culturii şi sportului (echipa de volei feminin Penicilina Iaşi beneficiind de susţinerea companiei de peste 50 de ani).

La mulţi ani, Antibiotice!

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Ce câştigă un profesor

Ioan Alexandru TOFAN

Ce câştigă un profesor

Oricum ar fi, lapte şi miere nu curg în pădurea despre care vorbesc. Dacă ea adăposteşte cumva vreo comoară, ea este aceea a frumuseţii lecturii, a pasiunii de a scrie şi a descoperirilor făcute împreună cu studenţii. Nu e puţin lucru, ba chiar aş spune că e suficient pentru a fi fericit. Dar într-o lume care preţuieşte mai ales câştigul financiar, nu e mare scofală.

Filmuletul zilei

opinii

Maestrul jocului

Codrin Liviu CUȚITARU

Maestrul jocului

Metafora „jocului” constituie nucleul „ideologic” al textului, sugerând abstracţiunea absolută, voluptatea fiinţării în raţiunea pură, nealterată de vreo „impuritate” emoţională ori instinctuală. Jucătorii lui Hesse aspiră la o stare intelectuală supremă, lipsită de orice constrângere existenţială.

Unirea şi Piaţa

George ŢURCĂNAŞU

Unirea şi Piaţa

24 ianuarie e o zi ce trebuie sărbătorită! Însă, nu doar antrenându-ne în Hora Unirii. 24 Ianuarie 1859 e o discontinuitate majoră în evoluţia noastră teritorială şi identitară, un eveniment marcant, fără îndoială, dar unul ce a avut un dublu efect. 

„Ultima tuşă”

Nicolae TURTUREANU

„Ultima tuşă”

Sub acest nou generic, reiau câteva secvenţe din receptările mele, în timp (şi în acest spaţiu), a celui care a fost pictorul, scriitorul, omul şi, peste toate, prietenul Val Gheorghiu.

pulspulspuls

Întâlnire secretă la o cabană din pădure, pentru împărţit ciolanul de la Iaşi

Întâlnire secretă la o cabană din pădure, pentru împărţit ciolanul de la Iaşi

Iacătă, stimaţi telespectatori, că abia azi s-a auzit, prin presa din zona cu pricina, despre una bucată întâlnire ultrasecretă a mai multor şefi pesedişti din Moldova, acum câteva zile, întâlnire la care cică s-ar fi pus pe masă posturile care ar reveni PSD în zonă, şi care să fie împărţite frăţeşte, doar la participanţi. 

Caricatura zilei

Auto-sanie

Editia PDF

Bancul zilei

Doi tipi, amândoi casatoriti, stau de vorba: – Nu stiu ce sa ma mai fac! De câte ori vin acasa, dupa ce am ba (...)

Parteneri

Alte publicatii

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.

  X