Anunturi de Mica Publicitate
Abonament la editia electronica
Iasi Tv Life
TeleM
TVR Iasi Telejurnal
Abonament la editia tiparita

Antibiotice Iași a dat startul programului “Colegiul Tehnic a+” prin care își propune recrutarea de noi angajați din mediul rural

GALERIE
online_colegiul a+
  • online_colegiul a+
- +

Antibiotice Iași a demarat în această săptămână programul „Colegiul Tehnic a+” ,o  platformă de susținere a sistemului de învățământ tehnic și profesional din România. Prin acest program compania își propune să organizeze sesiuni de intership prin care să investească în pregătirea persoanelor din mediul rural pentru activitățile tehnice din cadrul companiei.

“Suntem unul dintre cei mai mari angajatori din județul Iași și ne dorim ca modul în care ne desfășurăm activitatea să aducă plus valoare atât pentru angajații noștri cât și pentru comunitățile locale. Succesul nostru pe termen lung depinde în egală măsură de aceștia, iar angajamentul nostru puternic pentru o dezvoltare sustenabilă poate fi atins doar dacă cei din jurul nostru cresc odată cu noi. Prin implementarea unei asemenea inițiative ne dorim să contribuim la dezvoltarea socială și economică a grupurilor vulnerabile din mediul rural.

“Colegiul Tehnic a+” face parte din “Academia a+”, o platformă axată pe programe de educație, inovație, susținere și dezvoltare a competențelor profesionale atât a propriilor angajați cât și a comunității, pe care dorim să o dezvoltăm în viitor.”, a declarat Ioan Nani, director general Antibiotice

Colegiul Tehnic a+ este structurat pe ateliere de dezvoltare profesională, o îmbinare echilibrată între teorie și practică, ce va asigura potențialilor angajați (circa 25 de participanți) toate competențele necesare practicării cu succes a unei meseriii specifice industriei farmaceutice.

În cadrul „Colegiului Tehnic a+” se pot înscrie persoane cu studii medii, cu sau fără bacalaureat, din localitățile rurale limitrofe Iașului, interesate să învețe și să evolueze profesional. Pe parcursul celor 6 luni ale programului de intership, participanții vor avea acces gratuit la toate resursele materiale ale companiei și la cei mai buni specialiști de la care să învețe o meserie de viitor. De asemenea, participanții vor beneficia de o serie de facilități precum și de o indemnizație lunară în valoare de 1.500 lei net.

La sfârșitul programului, în luna septembrie 2022, absolvenții au posibilitatea să se angajeze în companie și să se alăture echipei de profesioniști a Antibiotice.

Antibiotice Iași este cel mai important producător farmaceutic român de medicamente generice cu o tradiție de peste 65 de ani. În cadrul companiei lucrează peste 1.400 de angajați cu o diversitate de profesii: farmaciști, medici, ingineri chimiști, biologi, economiști, ingineri, tehnicieni, operatori fluxuri de producție, automatiști etc. Antibiotice produce peste 150 de medicamente, din 11 clase terapeutice. Deține statutul de lider mondial în producția substanței active Nistatină, produsele sale fiind exportate în peste 70 de țări.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Moştenirea toxică ce o vor lăsa rectorii ajunşi la al treilea sau al patrulea mandat

Dan CONSTANTIN

Moştenirea toxică ce o vor lăsa rectorii ajunşi la al treilea sau al patrulea mandat

Dacă distinsul profesor „X” sau remarcabilul „Z” au putut să treacă peste lege, eu de ce nu aş putea?

opinii

Roboţi

Codrin Liviu CUȚITARU

Roboţi

Robotul a trecut, treptat, de la „plimbarea” convulsivă pe coridoarele Universităţii, la alergarea „profesionistă”. Se arăta capabil să sară şi peste obstacole, plăcerea sa supremă fiind „să evite” deliberat, în viteză, femeile de serviciu îngenuncheate pe ciment şi prinse în efortul răzuirii gumelor de mestecat aruncate iresponsabil. Îngrijitoarele se speriau îngrozitor şi ţipau injurios după Robogică (foarte des îl numeau „pocitania dracului”!).

Despre discursul regionalist din Moldova (II)

George ŢURCĂNAŞU

Despre discursul regionalist din Moldova (II)

Delestaţi de centru şi captivi între statalismul teritoriului post-sovietic de la est de Prut şi desconsiderarea de la nivelul Bucureştiului, moldovenii din România aleg soluţia cea mai simplă: ştergerea sau renunţarea la identitate. Exemplele sunt multiple şi deseori invocate în scrieri mai vechi, de la divergenţele teritoriale bucovineană (în plin nucleu statal al Moldovei), vrânceană şi gălăţeană, la tendinţele actuale ale tinerilor de a migra pentru studii spre centrele universitare externe Moldovei, deseori mai prost cotate decât Iaşul în sistemul universitar. În aceste condiţii, să nu înţelegi necesitatea unor mişcări care militează pentru scoaterea Moldovei din izolarea impusă de către centru e cam prea mult!

Spărgătoarea de coduri

Bogdan ILIESCU

Spărgătoarea de coduri

Viaţa unui copil de acum 40 de ani (şi aproape sigur şi înainte) era absolut fascinantă pentru că era înmuiată din plin în toată istoria omenirii şi în tot ce avea mai valoros, adunat până atunci, în cărţi. Da, lucrurile alea cu un aer prozaic, mărturia perpetuă a unei invenţii seculare, care, prin natura lor de a păstra scris orice gând pe care i-l încredinţai, obligau la multă atenţie, şi mare responsabilitate şi scriitorul, şi cititorul.

pulspulspuls

Calcule matematice: am putea avea o premieră la locale la Iaşi de ne va durea mintea

Calcule matematice: am putea avea o premieră la locale la Iaşi de ne va durea mintea

Dacă tot v-am servit ieri aicea niscai aritmetică electorală de Bahlui, haideţi să continuăm şi azi cu olecuţă de analiză matematică plus geometrie diferenţială tot pe tema asta incitantă! Nu de alta, dar acuşi încep iar simulările de alegeri, şi măcar să fim pregătiţi.

Caricatura zilei

La reciclat pet-uri și doze

Când Sistemul Garantie Colectare te pune pe gânduri

Cumpara editia digitala

Vremea in Iasi

Curs valutar

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Intrebarea zilei

Vladimir Putin, presedintele Federatiei Ruse, a declarant intr-un interviu dat jurnalistului american Tucker Carlson ca nu va ataca niciun stat NATO. Credeti ca isi va respecta cuvantul dat?

vezi raspunsuri