anunturi
grandchef
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

Antibiotice Iaşi analizează deschiderea de reprezentanţe în zece ţări

GALERIE
antibiotice
 • antibiotice
- +

Producătorul de medicamente Antibiotice Iaşi analizează deschiderea de reprezentanţe în zece state, printre care Polonia, Cehia, Slovacia, Ucraina şi Serbia, pentru a-şi creşte vizibilitatea şi livrările pe aceste pieţe.

"Pentru a dezvolta prezenţa companiei pe pieţele externe, în prima jumătatea a anului 2013 au fost analizate posibilităţile de deschidere a unor reprezentanţe ale companiei. Rolul reprezentanţelor este de a promova produsele companiei sub brand propriu pentru a genera un volum mai mare al consumului şi implicit al livrărilor şi pentru a consolida imaginea companiei Antibiotice ca producător de forme finite. În acest sens a fost demarată activitatea de promovare în Republica Moldova", se arată într-un raport al producătorului.

Printre statele analizate pentru deschiderea de reprezentanţe se numără Polonia, Cehia, Slovacia, Ucraina, Kazahstan, Uzbekistan, Serbia, Macedonia, Bosnia şi Muntenegru.

"Piaţa Europei reprezintă un obiectiv prioritar pentru compania Antibiotice. În prima jumătate a anului 2013 au fost negociate şi demarate proiecte de acces pentru produse injectabile, capsule, comprimate şi forme semisolide (unguente, creme, geluri şi supozitoare). În aceste condiţii, estimăm că exporturile pe pieţele Uniunii Europene vor creşte semnificativ în valoarea cifrei de afaceri la export pe termen mediu", se mai arată în raport.

O altă piaţă importantă a companiei este SUA, unde a lansat un nou produs - Nafcilină injectabilă. Antibiotice mai exportă pe piaţa americană Ampicilină injectabilă şi substanţa activă Nistatină.

"Principalele proiecte noi pentru produsul Nistatină vizează autorizarea de către primii trei utilizatori finali ai acestui produs din piaţa SUA. Finalizarea acestor proiecte va aduce o creştere a vânzărilor în SUA cu peste 2,5 milioane dolari. Piaţa SUA este cea mai atractivă piaţă din punctul de vedere al preţului practicat, acesta fiind dublu faţă de preţurile de pe celelalte pieţe. De asemenea, există în momentul de faţă proiecte în curs pentru Germania, Franţa şi Bazilia care pot genera un potenţial de creştere al volumului exportat şi valorilor exportate (65%)", mai arată Antibiotice.

Tot în ceea ce priveşte exportul de Nistatină, compania spune că a livrat primele cantităţi pentru parteneri din America de Sud, Africa şi Orientul Mijlociu.

Compania exportă produse farmaceutice finite şi substanţă activă în 60 de state la nivel mondial, prin intermediul a peste 100 de parteneri.

Cifra de afaceri la export în primul semestru al acestui an a fost de 43,7 milioane lei, în creştere cu 30% comparativ cu valoare înregistrată în 2012. Vânzările totale ale producătorului de medicamente au scăzut cu 4% în perioada menţionată, la 141,8 milioane lei (32,3 milioane euro), iar profitul net cu 37%, la 16,1 milioane lei (3,6 milioane euro).

La începutul anului, compania estima pentru acest an o creştere cu 17% a vânzărilor la export, comparativ cu 2012, când a obţinut 20 de milioane dolari.

Mediafax

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Pohtiţi la fotbal!

Nicolae GRECU

Pohtiţi la fotbal!

N-a fost nevoie de îndemnuri bombastice precum cele din titluri; românii reîncep să vină la fotbal pentru că au pentru cine.

opinii

Mitocanul de la volan (I)

Eugen MUNTEANU

Mitocanul de la volan (I)

Suntem asaltați zilnic cu știri și imagini despre accidente de circulație atroce. Statisticile spun că România este țara europeană cu cei mai mulți morți în accidente de circulație. Dincolo de precaritatea șoselelor, cred că o cauză a acestei situații îngrijorătoare este și existența în libertate a fiarei sălbatice pe care am ales să o numesc mitocanul de la volan.

Dobânda, de la păcat (medieval), la virtute (modernă)

Aurelian-Petruș PLOPEANU

Dobânda, de la păcat (medieval), la virtute (modernă)

Știința economică modernă s-a desprins din ceea ce era cunoscut în mediul academic timpuriu drept filosofie morală. Acțiunile și comportamentele din sfera economică (de exemplu, comerțul, formarea prețurilor, rolul dobânzii în tranzacțiile comerciale, etc.) erau reglementate de Biserică vreme de secole întregi. 

O limbă din prefabricate

Alexandru CĂLINESCU

O limbă din prefabricate

Un fenomen frapant care se petrece astăzi este ceea ce aş numi proliferarea prefabricatelor. Nu e ceva nou, dar devine tot mai accentuat şi, pentru cine ţine la expresivitatea limbii, tot mai supărător. Spun „prefabricate” pentru că e vorba de cuvinte şi formule luate de-a gata şi puse uneori în cele mai neaşteptate contexte. Au făcut de pe acum o glorioasă carieră la televiziune, politicienii şi jurnaliştii le rostesc cu o voluptate solemnă, convinşi că impresionează publicul printr-un limbaj elevat.

pulspulspuls

O cabală preoţească ţesută pe îndelete de multă vreme

O cabală preoţească ţesută pe îndelete de multă vreme

Ehehei, iubiţi dreptcredincioşi, iată că încurcate mai sunt căile Domnului de când treburile lumeşti şi dorinţele de parvenire şi câştig şi-au băgat coada tot mai adânc în sânul şi buzunarele largi de popă ale unor înalţi prelaţi din mitropolia noastră de la Iaşi, atât de greu încercată în ultima vreme. Iacătă aşadar, dragilor, ce au mai putut zămisli minţile întunecate de aceste lucrături diavoleşti: citiţi şi vă cruciţi, nu alta! 

Caricatura zilei

Ambulanța

Editia PDF

Bancul zilei

Un sofer de TIR opreste la un popas, comanda un sandwich, o cafea si o placinta. Intra trei motociclisti rai, unul îi man&ac (...)

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.