anunturi
grandchef
Bolta rece
anunturi
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional
TVR Iasi Telejurnal
anunturi

duminica, 26.03.2023

Antibiotice Iași în top pentru calitatea comunicării cu investitorii

GALERIE
diploma excelenta, anibiotce iasi
 • diploma excelenta, anibiotce iasi
- +

Compania Antibiotice Iași a obținut pentru al patrulea an consecutiv, nota 10 în cadrul clasamentului VEKTOR care a reunit peste 100 de companii listate la BVB.

Asociația Română pentru Relația cu Investitorii (ARIR) a publicat astazi, 30 ianuarie 2023, rezultatele indicatorul VEKTOR, un clasament realizat în rândul companiilor listate la Bursa de Valori București pentru calitatea comunicării cu investitorii în anul 2022. Compania Antibiotice Iași a obținut pentru al patrulea an consecutiv, nota 10 în cadrul acestui clasament. 

“Comunicarea cu piața de capital este una dintre principalele noastre preocupări. Ne-am propus o reală transparență în relațiile cu acționarii, investitorii, autoritățile de reglementare, printr-o comunicare continuă în ambele sensuri. Astfel, în anul 2022 pe lângă susținerea unui dialog permanent cu jucătorii pieței de capital, am realizat pentru prima dată, integrarea informațiilor financiare cu cele care reflectă dezvoltarea sustenabilă, într-un raport anual integrat pe care l-am pus la dispoziția stakeholderilor nostri. Premiul primit din partea ARIR ne bucură și ne obligă totodată a păstra cele mai bune practici de guvernanță corporativă pentru a transmite un mesaj de încredere în potențialul de creștere al companiei Antibiotice, a declarat Liviu Vătavu, Director executiv Juridic și Guvernanță Corporativă

ARIR, promotorul conceptului relația cu investitorii, care se referă la promovarea celor mai bune practici în comunicarea cu investitorii și guvernanță corporativă, piloni ai dezvoltării sustenabile a pieței de capital, a inaugurat indicatorul VEKTOR în anul 2019 pentru piața reglementată ce are ca obiectiv principal o creștere generalizată a calității comunicării companiilor listate la bursă în acord cu așteptările investitorilor instituționali. Acest indicator este publicat anual pe website-ul Bursei de Valori București.

“ARIR a publicat pentru al 4-lea an consecutiv rezultatele VEKTOR, indicatorul comunicării companiilor listate la bursă cu investitorii, evaluare care anul acesta a fost realizată pentru mai mult de 100 de companii. Observăm un interes din ce în ce mai mare al pieței de capital față de rezultatele anunțate și felicităm compania Antibiotice pentru obținerea punctajului maxim, punctaj pe care l-a înregistrat și la evaluările anterioare. Merită menționată dedicarea echipelor implicate, care au adoptat cele mai bune practici și instrumente de comunicare cu investitorii”, a declarat Daniela Șerban, președinte ARIR.
Metodologia realizării indicatorului VEKTOR este aliniată celor mai bune practici internaționale în relația cu investitorii și răspunde așteptărilor investitorilor instituționali și individuali mai digitalizați, mai implicați, fiind definită de ARIR după o amplă consultare cu un grup extins de specialiști locali și internaționali (analiști financiari, profesioniști în IR, consultanți și mediul academic).
Compania Antibiotice Iași a fost de asemenea, premiată în ultimii doi ani în cadrul Galei ARIR “Cele mai bune companii în relația cu investitorii“ pentru transparență și comunicarea excelentă în relația cu investitorii.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Revin tricolorii, oameni buni!

Nicolae GRECU

Revin tricolorii, oameni buni!

Cei care cred că naţionala nu mai poate câştiga nici măcar în Andorra să nu citească acest text.

opinii

Eufemismele (IV)

Eugen MUNTEANU

Eufemismele (IV)

Discuția despre eufemisme continuă cu exemple comentate din diferite sfere de desemnare (anatomie umană, homosexualitate, însușiri umane, profesii și meserii).

Hitozukuri, eșecul statului nipon într-un proiect de inginerie socială

Aurelian-Petruș PLOPEANU

Hitozukuri, eșecul statului nipon într-un proiect de inginerie socială

Utilizând exclusiv conceptul de religie în sens occidental, Japonia este percepută ca fiind o țară cu o populație nereligioasă, care adoptă ideea de mushukyo - lipsa unor convingeri religioase. 

Să ne bucurăm!

prof. dr. Gheorghe POPA

Să ne bucurăm!

Da, să ne bucurăm și să fim mulțumiți de reușita comunității ieșene pentru inaugurarea în municipiul nostru a primului Centru Cultural European din țară!

pulspulspuls

Premieră galactică la Iaşi, cu maşina lui dom’ premare în prim plan. Iacătă unde a pus-o!

Premieră galactică la Iaşi, cu maşina lui dom’ premare în prim plan. Iacătă unde a pus-o!

Pe astăzi, stimaţi participanţi la trafic, avem o premieră absolută pentru domniile voastre: pentru prima dată de când se ştie, dom’ premare Mihai Chirica şi-a parcat alaltăieri Dusterul (IS 14 DST) cu care circulă în parcarea din curtea interioară a instituţiunii, după cum se vede şi în imaginea de mai jos.

Caricatura zilei

Xi Jinping si Putin

Editia PDF

Bancul zilei

Doi prieteni se întâlnesc dupa multa vreme: - Ei, prietene, cum e viata de barbat însurat? - Excelenta! Am reu (...)

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Credeti ca blocurile ridicate dupa anii 2000 in Iasi si in tara sunt sigure in cazul unui cutremur major?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.