Antibiotice Iasi, premiată la Gala Romanian CSR Awards 2020
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi

Antibiotice Iasi, premiată la Gala Romanian CSR Awards 2020

GALERIE
diploma
  • diploma
- +

Proiectul “Alege să fii farmacist” derulat anul trecut de compania Antibiotice în parteneriat cu Facultatea de Farmacie din cadrul Universității de Medicină și Farmacie Grigore T. Popa Iași a fost premiat cu Mențiune la Categoria Parteneriat Intersectorial, în cadrul Galei Romanian CSR Awards 2020, joi 4 iunie.

“Alege să fii farmacist” este un proiect destinat tinerilor liceeni din regiunea de Nord-Est a țării, aspiranți la o carieră în industria farmaceutică. “Această recunoaştere naţională arată că, atunci când se întâlnesc un elev cu aspiraţii, un profesor potrivit şi o companie în care pasiunea poate deveni profesie, societatea în general nu are decât de câştigat”, a explicat Mihaela Ceucă, manager Resurse Umane, Antibiotice SA

În cadrul proiectului, farmaciști, angajați ai Antibiotice, au susținut prezentări în fața a 50 de liceeni, despre profesia lor, oferind atât informaţii, cât şi un exemplu personal despre ceea ce înseamnă să îți urmezi pasiunea, devenind farmacist ce activează în domeniile cercetării, calității ori fabricației de medicamente, într-o industrie salvatoare de vieţi.

Decanul Facultății de Farmacie din cadrul Universității de Medicină și Farmacie Grigore T. Popa Iași, dna Lenuța Profire a declarant: “Această distincție ne onorează și ne determină să persevaram în demersul nostru de a implementa proiecte privind educația și formarea profesională. Mulțumim companiei Antibiotice pentru ocazia unică oferită, prin care elevii au putut să cunoască lumea fascinantă a medicamentului și să înțeleagă procesul complex de realizare a unui produs farmaceutic de la idee și concepere, până la producerea pe fluxuri de fabricație și prezența lui in farmacie.

Antibiotice dezvoltă de circa 10 ani programe de orientare profesională pentru viitorii absolvenți ai facultăților de Medicină, Farmacie, Biologie, Chimie, Inginerie Chimică și Protecția Mediului, ce își doresc o carieră în industria farmaceutică. Compania oferă oportunitatea studenților din anii terminali de a-și completa pregătirea universitară cu o serie de concepte specifice industriei prin programe precum ”Școala de vară a+” aflată la a X-a ediție și ”Perform a+” , ce însumează patru ediții.

 

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Politica nu este o luptă între Bine şi Rău, ci una pentru putere şi resurse

Alexandru LĂZESCU

Politica nu este o luptă între Bine şi Rău, ci una pentru putere şi resurse

Deşi în plan emoţional sunt de înţeles dezamăgirile privind formarea noii alianţe de guvernare PNL-PSD şi comportamentul lui Iohannis, acestea sunt expresia unei viziuni idilice asupra politicii, fără nici o legătură cu realitatea.

Filmuletul zilei

opinii

Curcubeul experimental al lui Robert Şerban

Nichita DANILOV

Curcubeul experimental al lui Robert Şerban

Citit cap-coadă, poemul lui Robert Şerban e cât se poate de coerent. Imaginile se leagă între ele, ideile sunt duse până la capăt. Aproape nimic nu e lăsat la voia întâmplării. Şi faptul acesta e de-a dreptul fascinat. Oare de ce dadaiştii nu alegeau o temă? De ce scrisul lor e disparat, alcătuit din unghiuri, cercuri şi linii frânte ce par a nu avea prea multe puncte comune cu realitatea?? Hazardul poate fi provocat şi apelând la logică şi raţiune. La inspiraţie poetică.

Evenimente demografice - IV. Divorţialitatea

Ciprian IFTIMOAEI

Evenimente demografice - IV. Divorţialitatea

Articolul din această săptămână încheie seria dedicată evenimentelor demografice (natalitatea, mortalitatea, nupţialitatea şi divorţialitatea) analizate pe baza statisticilor oficiale, relevante la nivel naţional şi pentru judeţul Iaşi. În luna martie 2021 s-a înregistrat cel mai mare număr de divorţuri din perioada ianuarie 2020 - septembrie 2021: 2702 divorţuri, iar trendul a rămas constant, cu peste 2000 de separări de cupluri, până în iunie 2021.

Aydan Özoğuz sau diversificarea diversităţii

Michael ASTNER

Aydan Özoğuz sau diversificarea diversităţii

În loc de motto: Să luptăm pentru pace până nu mai rămâne piatră peste piatră!

pulspulspuls

Scenarii cu privire la desemnarea noului viceprimar din partea partidoiului la noi în târg

Scenarii cu privire la desemnarea noului viceprimar din partea partidoiului la noi în târg

Aventurile consilierului Balalaicu de la partidoiul ieşean, care caută un post bun pe la vreun minister, dar, desigur, s-ar mulţumi şi cu ceva pe plan local, dar care musai să producă caşcaval, aventuri pe care le-am povestit aici la gazetă exclusiv din dorinţa de a arăta cum merg lucrurile în politichia ieşeană, au stârnit un interes neaşteptat în rândul cititorilor noştri şi nu numai. 

Caricatura zilei

Moș Nicoale & Co

Editia PDF

Bancul zilei

- "Pentru o digestie buna beau bere. Daca nu am pofta de mâncare, beau vin alb. Daca am tensiunea scazuta, beau vin ros (...)

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.