anunturi
grandchef
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

miercuri, 05.10.2022

Antibiotice SA a raportat un profit brut de 20,4 milioane lei

GALERIE
Antibiotice SA flux parenterale
 • Antibiotice SA flux parenterale
- +

Caştigul producătorului local de medicamente este în creştere cu 11% faţă de estimările iniţiale.

 

Compania Antibiotice SA a realizat în primele nouă luni din 2016 venituri din vânzări în valoare de 227,3 milioane lei, în creştere cu 5% comparativ cu aceeaşi perioadă a anului 2015. Potrivit celui mai recent raport transmis de conducerea companiei către Bursa de Valori din Bucureşti (BVB), profitul brut obţinut de fabrica de medicamente din Iaşi în perioada ianuarie-septembrie 2016 este de 20,4 milioane lei, mai mare cu 11 procente faţă de cifrele estimate în Bugetul de Venituri şi Cheltuieli. Totodată, profitul brut din primele nouă luni din 2016 este cu 22% mai consistent decât cel din 2015.

„Profitul net în valoare de 17,8 milioane lei a crescut cu 22% comparativ atât cu valorile bugetate, cât şi cu anul 2015”, a notat în document conducerea Antibiotice SA. Exporturile realizate în intervalul ianuarie-septembrie 2016 au atins valoarea de 72,5 milioane lei, cu 15% mai mult comparativ cu perioada similară a anului trecut. Principala sursă de creştere a fost reprezentată de exportul de produse finite şi Nistatină în SUA, Europa şi Asia de Sud-Est, se specifică în raportul citat.

„Exportul de produse finite pe piaţa SUA în 2016 a înregistrat o creştere cu 30% comparativ cu 2015. SUA va deveni şi cea mai importantă piaţă pentru produsul Nistatină, pentru care este deja confirmat un trend ascendent. Pe piaţa Europei s-au înregistrat creşteri ale vânzărilor de produse finite injectabile prin adjudecarea unor licitaţii din Olanda, Bosnia, Croaţia, Danemarca şi Cehia. Creşterea vânzărilor este facilitată de realizarea unui parteneriat cu o firmă locală din Serbia, unde au fost înregistrate 9 produse cu brand Antibiotice, majoritatea din clasa produselor Cardiovasculare. În prezent sunt în curs de înregistrare în Serbia 4 noi produse şi un proiect nou ce vizează abordarea segmentului produselor Dermatologice”, se precizează în raportul publicat în ediţia electronică a BVB. 

 

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

O reformă care nu se va face (II)

Cătălin ONOFREI

O reformă care nu se va face (II)

Poveste cu doi înecaţi.

opinii

Mahalaua digitală

Florin CÎNTIC

Mahalaua digitală

Deşi nu prea îmi pierd timpul cu comentariile sterile de pe social media, nu încetez să mă minunez de ticăloşia, prostia delirantă şi reaua credinţă care parazitează până la sufocare opiniile articulate, chiar dacă uneori provocatoare din bula mea, ale lui Dan Alexe, Sorin Ioniţă sau Mădălin Hodor. Când scriam acest text, în urmă cu foarte mulţi ani, credeam că se va atenua în timp cotcodăceala otrăvită a smintiţilor care intervin obraznic şi contondent pe internet. După cum vedem azi, maladia s-a agravat.

A plecat ministrul. Ce ne facem?

Ioan Alexandru TOFAN

A plecat ministrul. Ce ne facem?

Aşadar, o lege scurtă şi clară (150 de pagini sau chiar 120 este deja prea mult), generală şi fără elanuri civilizatoare, împreună cu o responsabilitate mare acordată celor care predau şi învaţă. Nu ştiu dacă este soluţia potrivită. Dar măcar ne putem gândi la ea, ca alternativă la începuturile care nu se mai termină ale reformelor din educaţie şi la legile care vor să fie săpate în piatră cu mina de la pix.

Despre copilărie (I)

Radu PĂRPĂUȚĂ

Despre copilărie (I)

Copilăria mea a coincis cu primii ani ai deschiderii „domniei” lui Ceauşescu, când se instaurase o efervescenţă în societatea românească. M-am gândit să povestesc despre perioada aceea, fiindcă este bine să nu uităm învăţămintele de atunci. 

pulspulspuls

Amantele dezvoltatorilor imobiliari din târg. Scurt ghid erotic pentru developeri

Amantele dezvoltatorilor imobiliari din târg. Scurt ghid erotic pentru developeri

Astăzi vom trece în revistă câte ceva din comportamentul hormonal de vârsta aproape septuagenară a unor dezvoltatori imobiliari din târgul nostru, stimaţi telespectatori. 

Caricatura zilei

Tractorul

Editia PDF

Bancul zilei

Un sofer de TIR opreste la un popas, comanda un sandwich, o cafea si o placinta. Intra trei motociclisti rai, unul îi man&ac (...)

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.