anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi

sambata, 04.07.2020

Antreprenorii ieşeni vor să îşi întindă „antenele” până în Kazahstan, în căutare de noi parteneriate de business

GALERIE
EXPO Astana
  • EXPO Astana
- +

Compania Arhipelago şi Asociaţia pentru Promovarea Economiei Cunoaşterii (APEC) organizează, în perioada 26-30 iunie 2017, prima ediţie a misiunii economice sub egida Afaceri.ro în Kazahstan dedicată participării la Expoziţia Mondială EXPO Astana, care va avea ca temă energia verde. 

„Misiunea va include acţiuni de valorificare a potenţialului de import-export, evaluare a oportunităţilor de investiţii şi identificării de parteneri de afaceri. Misiunea economică se adresează exportatorilor, antreprenorilor, în special din industria energetică şi ramurile conexe, însă este dedicată tuturor celor care intenţionează să obţină acces pe piaţa kazahstaneză, să înţeleagă specificul derulării afacerilor cu această ţară, să identifice parteneri de dezvoltare şi să atragă investiţii, şi, nu în ultimul rând, să trăiască o experienţă interesantă”, a declarat Marius Alexa, directorul general Arhipelago.

În cadrul acestei misiuni economice, delegaţia Afaceri.ro va vizita EXPO Astana 2017, eveniment ce va reuni cei mai buni inovatori din domeniul energiei verzi care vor discuta despre problemele ţărilor în curs de dezvoltare în adoptarea inovaţiilor în energie. Tot în cadrul EXPO Astana, a adăugat Alexa, delegaţii vor lua parte la un eveniment ce va fi organizat la pavilionul României, o întâlnire cu firme din Kazahstan şi alte companii internaţionale prezente la expoziţie. „Pe lângă toate acestea, participanţii vor beneficia de contacte şi trenduri din piaţa energiei la nivel mondial, cunoaşterea potenţialului economic al Kazahstanului, de program turistic şi cultural, totul la costuri şi timp optimizate”, a conchis managerul general Arhipelago. Detalii suplimentare despre eveniment, costurile asociate deplasării şi agenda pot fi obţinute de antreprenorii interesaţi de misiune direct de la organizatori, pe pagina de internet www.afaceri.ro sau trimitând un e-mail la adresa evenimente@arhipelago.com.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Pornind de la o amintire cu Ionuţ Popa

Nicolae GRECU

Pornind de la o amintire cu Ionuţ Popa

Fotbalul nu trebuie să mai suporte umilinţa vasalităţii faţă de vremelnici politruci pe post de suzerani.

Filmuletul zilei

opinii

Berlin, Normannenstraße, 15 ianuarie 1990 (I)

Eugen MUNTEANU

Berlin, Normannenstraße, 15 ianuarie 1990 (I)

Sunt evenimente sau întâmplări în viaţa fiecăruia dintre noi care ni se imprimă definitiv în memorie datorită semnificaţiei speciale pe care le‑o acordăm. Un asemenea eveniment este, în opinia autorului, cel evocat în rândurile următoare.

Silueta oraşului

arh. Ionel OANCEA

Silueta oraşului

Prima poveste a oraşului, scrisă în secolele XII-X înainte de Hristos, este despre ideea turnului până la cer construit pentru faimă. 

Teologie cu linguriţa (IV)

pr. Constantin STURZU

Teologie cu linguriţa (IV)

Statul are datoria de a veghea la sănătatea cetăţenilor, dar şi de a respecta legi precum cea care vorbeşte despre un "mod autonom" în care se organizează cultele. Nici o reglementare a autorităţilor nu poate aduce atingere unor adevăruri de credinţă, decât dacă se încalcă această "autonomie". Ideea că interesul public poate justifica intervenţia statutului în chestiuni de ordin religios nu este nouă. 

pulspulspuls

Iacătă politichia pe cai mari, cu sticla de whisky în mână

Iacătă politichia pe cai mari, cu sticla de whisky în mână

Să începem cu sfârşitul pe astăzi, stimaţi telespectatori, şi să vă oferim ceva de la Bucale, una bucată postare frumoasă a unui bun amic, abil cunoscător al sforăriilor din partidoi. 

Caricatura zilei

Paparazzi

Editia PDF

Bancul zilei

Îi datoram multe coronavirusului. A reusit sa-i aduca pe români înapoi în tara si a putut sa le înve (...)

Linkuri

Alte ziare locale

    Intrebarea zilei

    Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.