Anunturi de Mica Publicitate
Abonament la editia electronica
Iasi Tv Life
TeleM
TVR Iasi Telejurnal
Abonament la editia tiparita

vineri, 29.03.2024

Anunţ de angajare năucitor: Consilier judeţean caută secretară care să nu "NĂPÂRLEASCĂ ABUNDENT"

GALERIE
mihnea
  • mihnea
- +

Mihnea Mihai Boerescu este membru al Consiliului Județean Giurgiu din partea USL şi "cel mai mare proprietar de terenuri rezidenţiale de pe arcada vestică a Bucureştiului", după cum se autocaracterizează pe unul dintre cele mai importante site-uri de job-uri din România.

 

Politicianul a postat un anunţ prin care doreşte să angajeze o secretară fără carte de muncă, dat fiind faptul că "nu-i place să dea bani la stat mai mult decât este nevoie".
 
Liberalul Mihai Boerescu a devenit extrem de popular pe internet, după ce anunţul său de angajare a făcut înconjurul reţelelor sociale. În anunţ, consilierul local caută să angajeze o femeie fără soţ, care "nu năpârleşte" şi "nu poartă tocuri". Mai mult, acesta spune de la început că vrea să angajeze la negru.
 

Mihai Boerescu spune că "îi curg C.V-urile". "Curg cu o cadenţă mai mare decât pot eu să le citesc. În 24 de ore am primit mai multe sute de cereri", spune consilierul.
 
Boerescu a explicat şi "angajatul la negru". "Este business-ul meu personal. Îl fac de 20 de ani. Sunt proprietar de terenuri. Adevărul este altul. Eu nu am firmă. Nu am avut niciodată firmă în viaţa mea, pentru că dacă aş fi avut firmă şi aş vinde proprietăţi imobiliare prin firmă ar trebui să adaug 24% T.V.A. Eu de 20 de ani am cumpărat ca persoană fizică terenuri, apartamente şi alte imobile. Eu el upgradez, le bag în intravilan, fac căi de acces şi le vând mai departe", a mai spus Boerescu, laudându-se că are destule terenuri cât să vândă pentru 200 de ani.
 
"De fapt le angajez, dar nu le angajez. Important este că fetele îşi primesc exact bonusurile pe care le-am promis, exact leafa pe care le-am promis-o. Este un loc de muncă stabil pentru 200 de ani de acum încolo. Asta este important pentru ele ca angajate", a completat consilierul, cu toate că provine din partidul care conduce în prezent Ministerul Finanţelor.
 
Privind activitatea politică, cu toate că este membru PNL, bărbatul spune că a fost "pus pe o listă", dar nu are nicio legătură cu politica.
 
"Sunt consilier judeţean că am fost ales, am fost şi eu pus pe o listă pentru că cunosc întradevăr problemele din nordul judeţului Giurgiu, dar altfel eu nu am avut nicio legătură cu politica. Nu am nimic de ascuns, nu mă feresc. Eu sunt şi în Comisia de Urbanism a judeţului Giurgiu, dar cu toate astea nu am făcut niciodată un contract pe numele meu”, a adăugat el.
 
Încă de la începutulu anunţului, postat atât pe site-ul bestjobs.ro, cât şi pe site-ul official al companiei lui Boerescu, Casa Mihnea, politicianul este direct, folosind un limbaj colocvial.
 
"Am să-ţi spun exact ce vreau şi ce ofer. Fără o ordine anume, am să înşir "istoria" postului şi astfel, dacă consideri că te incadrezi, măcar 80-90% într-o primă fază (deh...nimeni nu-i perfect !), te rog să-mi trimiţi mail de raspuns la casa.mihneaa@gmail.com (Mihneaa cu 2 "a")", se arată în anunţul de angajare.
 
Pentru o credibilitate sporită, cosilierul judeţean îşi prezintă numele şi funcţiile, alături de afacerile pe care le întreprinde.
 
"Mă numesc Boerescu Mihnea Mihai. Sunt cel mai mare proprietar de terenuri rezidenţiale de pe arcada Westică a Bucureştiului. Sunt consilier judeţean şi membru în comisiile de Urbanism, Dezvoltare Regională, Investiţii. În plus sunt şi un mic dezvoltator imobiliar. Mai exact : cumpăr  şi vând proprietăţi imobiliare. Nu intermediez, deci nu sunt agenţie imobiliară!", spune Boerescu în anunţul prin care îşi caută o nouă secretară.
Vorbind de condiţiile oferite, politicianul spune că salariul de bază porneşte de la 300 de euro şi va continua să crească, alături de alte beneficii dobândite prin "câştigarea încrederii", cum ar fi maşină, teren pentru casă şi chiar o locuinţă gratuită. Cu toate acestea, angajatorul anunţă că angajaţii nu vor beneficia de carte de muncă sau orice alt fel de contract şi vor avea o singură zi liberă pe săptămână.
"Începi cu 300 EURO cash ca secretar(ă). Pe măsură ce începi să înveţi cu adevărat să mă ajuţi şi începi să gândeşti independent(ă), să devii cu adevărat asistent manager, leafa urcă spre 500 E . De tine depinde cât de repede înveţi sau cât de mult te ajută scufiţa. Eu am interesul să te antrenez şi să-mi rămână cât mai mult timp liber să plec la scufundări....Va fi fară carte de muncă. Nu-mi place să dau bani la stat mai mult decât e strict necesar"...Dacă vrei totuşi asigurări sociale “iţi rupi un banuţ” pe lună şi te bagi la pilonu’ X. Probabil cu 50ron/lună eşti mai asigurată decât dacă aş trimite eu jumătate din  leafa ta la stat, a adăugat consilierul judeţean în textul anunţului.
 
Cu toate că pare un loc de muncă inedit, cu un salariu mare, Boerescu are mai multe cerinţe. Bărbatul caută o femeie tânără, între 20 şi 30 de ani, fără copii, preferabil singură, el acceptând ca secretara să aibă un partener doar în cazul în care "îl poţi educa să nu te “contorizeze” cât stai la muncă şi de ce vii târziu acasă". De asemenea, părul scurt este o altă cerinţă, acesta recomandându-le celor cu părul lung, care obişnuiesc să "năpârleasă abundent" să nu se prezinte la interviu.
 
Vorbind despre afacerea personală, Boerescu nu se sfieşte să recunoască că face bani din afaceri cu imobiliare, fără a plăti un impozit la stat, recunoscând că face angajări cu toate că nu are o firmă.
 
Membru al Consiliului Județean Giurgiu, "Super Mihnea" este o persoană activă, după cum o arată şi filmele postate pe site-ul Youtube.
 

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Moştenirea toxică ce o vor lăsa rectorii ajunşi la al treilea sau al patrulea mandat

Dan CONSTANTIN

Moştenirea toxică ce o vor lăsa rectorii ajunşi la al treilea sau al patrulea mandat

Dacă distinsul profesor „X” sau remarcabilul „Z” au putut să treacă peste lege, eu de ce nu aş putea?

opinii

Roboţi

Codrin Liviu CUȚITARU

Roboţi

Robotul a trecut, treptat, de la „plimbarea” convulsivă pe coridoarele Universităţii, la alergarea „profesionistă”. Se arăta capabil să sară şi peste obstacole, plăcerea sa supremă fiind „să evite” deliberat, în viteză, femeile de serviciu îngenuncheate pe ciment şi prinse în efortul răzuirii gumelor de mestecat aruncate iresponsabil. Îngrijitoarele se speriau îngrozitor şi ţipau injurios după Robogică (foarte des îl numeau „pocitania dracului”!).

Despre discursul regionalist din Moldova (II)

George ŢURCĂNAŞU

Despre discursul regionalist din Moldova (II)

Delestaţi de centru şi captivi între statalismul teritoriului post-sovietic de la est de Prut şi desconsiderarea de la nivelul Bucureştiului, moldovenii din România aleg soluţia cea mai simplă: ştergerea sau renunţarea la identitate. Exemplele sunt multiple şi deseori invocate în scrieri mai vechi, de la divergenţele teritoriale bucovineană (în plin nucleu statal al Moldovei), vrânceană şi gălăţeană, la tendinţele actuale ale tinerilor de a migra pentru studii spre centrele universitare externe Moldovei, deseori mai prost cotate decât Iaşul în sistemul universitar. În aceste condiţii, să nu înţelegi necesitatea unor mişcări care militează pentru scoaterea Moldovei din izolarea impusă de către centru e cam prea mult!

Spărgătoarea de coduri

Bogdan ILIESCU

Spărgătoarea de coduri

Viaţa unui copil de acum 40 de ani (şi aproape sigur şi înainte) era absolut fascinantă pentru că era înmuiată din plin în toată istoria omenirii şi în tot ce avea mai valoros, adunat până atunci, în cărţi. Da, lucrurile alea cu un aer prozaic, mărturia perpetuă a unei invenţii seculare, care, prin natura lor de a păstra scris orice gând pe care i-l încredinţai, obligau la multă atenţie, şi mare responsabilitate şi scriitorul, şi cititorul.

pulspulspuls

Calcule matematice: am putea avea o premieră la locale la Iaşi de ne va durea mintea

Calcule matematice: am putea avea o premieră la locale la Iaşi de ne va durea mintea

Dacă tot v-am servit ieri aicea niscai aritmetică electorală de Bahlui, haideţi să continuăm şi azi cu olecuţă de analiză matematică plus geometrie diferenţială tot pe tema asta incitantă! Nu de alta, dar acuşi încep iar simulările de alegeri, şi măcar să fim pregătiţi.

Caricatura zilei

La reciclat pet-uri și doze

Când Sistemul Garantie Colectare te pune pe gânduri

Cumpara editia digitala

Vremea in Iasi

Curs valutar

Parteneri

    Intrebarea zilei

    Vladimir Putin, presedintele Federatiei Ruse, a declarant intr-un interviu dat jurnalistului american Tucker Carlson ca nu va ataca niciun stat NATO. Credeti ca isi va respecta cuvantul dat?

    vezi raspunsuri