anunturi
grandchef
mineralia
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

ANUNȚ ORGANIZARE SELECȚIE OFERTE

Anunt organizare selectie oferte

GALERIE
Hotel Traian copy
 • Hotel Traian copy
- +

Subscrisele, BDO BUSINESS RESTRUCTURING S.P.R.L. și CASA DE INSOLVENȚĂ RAVA S.P.R.L. - FILIALA BUCUREȘTI, desemnate, în Consorțiu, în calitate de lichidator judiciar al debitoarei TURISM MOLDOVA S.A., prin Încheierea de ședință nr. 198/19.09.2017, pronunțată în Dosarul nr. 7658/99/2014, de către Tribunalul Iași - Secția a II-a Civilă, organizează selecția de oferte în vederea închirierii unui spațiu, în suprafață utilă totală de 1.061,01 mp, din incinta Hotelului TRAIAN, amplasat în Iași, Piața Unirii, nr. 1, jud. Iași, compus din:
(i) Restaurant Traian, cu o suprafață de 214,25 mp, situat la parterul Hotelului Traian, împreună cu casa scării și holuri circulație parter cu o suprafață de 44.06 mp, având o capacitate de 76 de persoane;
(ii) Salonul Alb, având o capacitate de 20 de persoane și grup sanitar aferent, în suprafață de 78,93 mp;
(iii) spațiu cu destinație administrativă (bucătarie) cu o suprafață utilă de 205 mp, situat la parterul Hotelului Trăian, în incinta Restaurantului;
(iv) spațiu cu destinație administrativă (birou) cu o suprafață utilă de 6,19 mp, situat la parterul Hotelului Traian, în incinta Restaurantului;
(v) spațiu cu destinația de vestiar cu o suprafață utilă de 47,16 mp, situat la subsolul Hotelului Traian;
(vi) spații de depozitare de 465,42 mp, situate la subsolul Hotelului Traian.

Locatarul are obligația ca în spațiul ce face obiectul prezentului anunț să desfășoare strict activități prevăzute la clasa 5610 din Cod CAEN, respectiv „Restaurante”, activități prevăzute la clasa 5630 din Cod CAEN si anume „Activități de alimentație (catering) pentru evenimente” și clasa 5630 din Cod CAEN, respectiv „Baruri și alte activități de servire a băuturilor”.

Ofertanții care doresc să participe la procedura de selecție vor trebui să comunice la sediul BDO BUSINESS RESTRUCTURING S.P.R.L., în original, ofertele de închiriere, în cuprinsul cărora se va menționa, în mod obligatoriu, prețul oferit pentru întreaga suprafață, de 1.061,01 mp, exclusiv TVA, precum și durata contractului de închiriere, care nu va putea fi mai mică de 12 luni. Perioada în care vor putea fi depuse oferte de închiriere este 15.11.2018 – 15.12.2018.

Pentru informații suplimentare vă rugăm sa ne contactați la numărul de telefon 0729895876 sau la adresele de  e-mail: bucuresti@rava.ro  sau business.restructuring@bdo.ro.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Ochiul care nu mai vede (IV)

Cătălin ONOFREI

Ochiul care nu mai vede (IV)

Cum de-au căzut ţărăniştii atât de jos?

opinii

Educaţia colaterală

Briscan ZARA

Educaţia colaterală

Lăsaţi copiii să încerce singuri, lăsaţi-i să se dea cu capul de perete, să simtă durerea, învăţaţi-i să se aştepte la greşeli şi la lucruri imprevizibile şi să se adapteze, altfel nu vor ajunge adulţi deplini şi independenţi, iar lumea rea şi crudă prin natura ei îi va face nefericiţi.

Se mărită Adriana!

Cristina DANILOV

Se mărită Adriana!

După o perioadă în care evenimentele au fost restricţionate din cauza pandemiei de Covid-19, viaţa, iată, şi-a reluat cursul, cel puţin în cazul nunţilor. Primim deja invitaţii, ne preocupăm de ţinuta pe care o vom purta la petrecere, ne gândim la cadoul de casă nouă şi nu doar la acestea: ne gândim la miri, la drumul pe care îl vor urma împreună, mulţi retrăind chiar emoţia din ziua nunţii noastre. O nostalgie plăcută pe care am simţit-o şi eu atunci când colega mea de birou, Adriana, mi-a înmânat, radiind de fericire, invitaţia la nunta ei. Prilej bun de a spune, azi, câteva cuvinte despre căsătorie şi petrecerea prin care o facem cunoscută tuturor celor dragi din viaţa noastră.

Oglinda fisurată a lui Nicolae Stan

Nichita DANILOV

Oglinda fisurată a lui Nicolae Stan

Lumea lui Nicolae Stan se configurează rotindu-se melancolic în jurul pipei din lemn de cireş pe care o fumează agale stând în cerdacul casei parohiale tânărul preot al satului Crăsani, Radu Plămadă, pătruns până dincolo de adâncul sufletului său de ceea ce crede că ar fi menirea sa.

pulspulspuls

Iacătă-l şi pe sforarul politic în izmene!

Iacătă-l şi pe sforarul politic în izmene!

Vă mai amintiţi, stimaţi telespectatori şi fini observatori ai vieţii politice de Bahlui, ce mai conflict şi ce mai sudălmi răzbăteau până-n drum între conţilierul fost UNPR Manolache, om de-al gheneralului Oprea Izmană (apropo, iată ce pantaloni tip izmană are şi conţilierul de care vă spunem!) şi fostul şef de Cejău Popa? Ba chiar zice lumea că odată erau cât pe ce să-şi înfingă şi mâinile-n gât, nu alta.

Caricatura zilei

Tik Tok Yoga

Editia PDF

Bancul zilei

Doctorul, panicat de o spargere de teava, suna repede instalatorul: -Hai, te rog, urgent, toata pivnita e inundata din cauza un (...)

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.