Aparatul Stiline, prietenos cu natura, perfect pentru auzul tău (P)
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

miercuri, 14.04.2021

Aparatul Stiline, prietenos cu natura, perfect pentru auzul tău (P)

GALERIE
Stiline G6-black_silver_in_charger_front_left_15_30_degrees_3000x3000px
  • Stiline G6-black_silver_in_charger_front_left_15_30_degrees_3000x3000px
- +

În momentul actual peste 5% din populația lumii suferă de pierderea auzului, repectiv 466 de milioane de persoane de pe întreg globul.  Se estimează că 34 de milioane dintre aceştia sunt copii.

Cauzele care contribuie la această afecțiune sunt extrem de numeroase. Pentru că în cele mai multe cazuri, pierderea auzului se realizează gradual, pacientul amână realizarea unei audiograme până când este prea târziu, poate chiar la surditate.

Primăvara reprezintă un nou început, acum este momentul perfect în care să îți testezi acuitatea auzului. Chiar dacă auzul nu mai funcționează la cotele maxime, acest lucru poate fi remediat. Este extrem de important să previi o degradare bruscă a auzului tău. Salvându-ți auzul, îți asiguri fericirea.

Echipa Clarfon este alături de tine și te ajută să găsești cele mai bune soluții de protecție sau de punere în valoare a capacității auzului. Este important să cunoști faptul că problematica tulburărilor de auz este destul de extinsă.

1. Se estimează că până în 2050, peste 900 de milioane de oameni vor suferi de pierderea auzului.

2. 60% dintre copiii cu deficienţe de auz prezintă cauze care pot fi prevenite.

3. 1.1miliarde de tineri (12-35 de ani) prezintă risc de pierdere a auzului ca urmare a expunerii la zgomote puternice.

4. Persoanele cu probleme de auz pot beneficia de tratament când depistarea este precoce – există dispozitive de auz, implanturi cohleare şi alte dispozitive.

Primăvara aduce noi oferte la Clarfon, în luna martie orice audiogramă efectuată este realizată în regim gratuit, acesta este momentul în care să conștientizezi că amânarea nu este o soluție.

Prietenos cu natura, perfect pentru un auz sănătos, Clarfon îți prezintă noul aparat Stiline. Este blând cu natura pentru că funcționează cu baterii reîncărcabile. Acesta are o capacitate uimitoare de adaptare, respectiv 127 de medii sonore.  Acest tip de aparat este deținătorul unui senzor de mișcare integrat pentru cea mai bună adaptare la mediul auditiv. Pe lângă funcțiile noi pe care acest aparat le are, Clarfon a pregătit și o ofertă extraordinară: 15% reducere la orice aparat Stiline achiziționat pe parcursul lunii martie.

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Eurocanapeaua

Lucian DÎRDALA

Eurocanapeaua

Ar trebui să ne aşteptăm, cât de curând, la o exprimare publică a coeziunii (regăsite) între doamna von der Leyen şi domnul Michel. Uniunea Europeană nu îşi poate permite să ofere adversarilor ei o satisfacţie precum demisia celui din urmă şi cu atât mai puţin să apară divizată în faţa interlocutorilor externi, fie ei prieteni sau rivali.

Filmuletul zilei

opinii

Un dosar sensibil: Mircea Eliade - Radu Gyr (V)

Florin CÎNTIC

Un dosar sensibil: Mircea Eliade - Radu Gyr (V)

Cum luna martie este legată de naşterea lui Mircea Eliade (13 martie 1907) vă propun un serial care pune câteva accente pe relaţia dintre acesta şi Radu Gyr, un scriitor controversat din cauza activităţii sale politice legionare, plecând de la corespondenţa lor din 1968-1969, aşa cum este ea păstrată la Colecţiile speciale ale bibliotecii Universităţii din Chicago.

De-a joaca

Radu PĂRPĂUȚĂ

De-a joaca

Mă trezisem brusc. Visasem ceva, ce?

În amintirea lui Constantin Munteanu

Alex VASILIU

În amintirea lui Constantin Munteanu

Aparent, despre cei buni la suflet, speciali, este uşor să scrii. Dar cuvintele se aşază încet, pe măsura discreţiei celui evocat acum, la despărţire.

pulspulspuls

Tanti Veorica lansează partid. Pe cine s-ar baza de la Iaşi?

Tanti Veorica lansează partid. Pe cine s-ar baza de la Iaşi?

Atenţiune, atenţiune, stimaţi telespectatori şi simpatice telespectatoriţe: prin anumite redacţii din ţară tropăie de câteva zile un zvonuleţ tare mălăieţ, care zice că madam Veorica, fosta şefă de partidoi, ar urma să lanseze în perioada următoare o nouă construcţie politică cu care să rupă gura târgului. 

Caricatura zilei

Mutare

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.