Apariţie total surprinzătoare la prezidiu, exact între Iohannis şi Chirica: o studentă hot-hot!
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

miercuri, 12.05.2021

Apariţie total surprinzătoare la prezidiu, exact între Iohannis şi Chirica: o studentă hot-hot!

GALERIE
puls
  • puls
- +

Nu am vrea acuma să părem cumva mai retrograzi sau mai anti-modernişti, taman în săptămâna dinaintea referendului privind redefinirea famigliei, dar parcă nici nu putem să nu remarcăm de la distanţă ce a remarcat tăt boborul căscător de gură de la Teatrul Naţional, unde a avut loc deschiderea anului vniversitar de faţă cu prezidentul ţării.

Anume, printre rectorii mai mult sau mai puţin scorţoşi şi academici, şi între premare şi preşedinte, la masa de pe scenă a avut parte şi o tinerică roşcată şi cu o rochie tătă numai găuri, de i se vedea şi burticica, dar şi ceva mai sus, vedere numai bună de comentarii prin sală, unde toţi se întrebau cine-i demoazela.

În primul rând, să liniştim spiritele mai revoltate: demoazela este reprezentanta studenţilor, venind aici de la facultatea de Textile, deci cumva îndrituită să facă olecuţă de exhibiţie cu hainele, ok?

Doi la mână, dar aicea fie vorba între noi: parcă nu se cădea ca, la o aşa masă cu pretenţii academice, să vii cu o astfel de ţinută, nu-i aşa? mai ales că nu facem decât să părem şi mai provinciali deecât suntem. Dar, în fine, să rămânem la vorba unora din sală: ce-i frumos şi lui Dumnezeu îi place! Of, Doamne...

Gheneralul Izmană, în târg

Scurt pe doi, la final: ghici ce a căutat gheneralul Izmană, şeful neoficial al uneperiştilor, în acest uichend la Iaşi? Cică Hop Prea vrea să-şi pună la punct toate filialele din ţară, ca să bată palma cu Ponta pentru un nou partid, cu 50% la 50%. Hopa: bă, ăştia nu cumva vor să-i fure jucăria lui Dragnea?

**** PONT ****

Materialele de mai sus sunt o parodiere umoristică a realităţilor ieşene şi naţionale, realităţi care sunt tratate la modul cel mai serios în articolele de news ale ediţiei noastre. Orice asemănare cu oameni şi fapte din viaţa reală poate fi, aşadar, pur întâmplătoare.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Formatul Bucureşti - 9

Lucian DÎRDALA

Formatul Bucureşti - 9

Ceea ce a reieşit, însă, în urma reuniunii virtuale organizate de România, ne lasă să înţelegem că opinia majoritară a central- şi est-europenilor este favorabilă întăririi legăturii transatlantice şi, implicit, găsirii unei modalităţi de afirmare a potenţialului politico-militar al Europei care să nu pună în cauză coeziunea NATO.

Filmuletul zilei

opinii

Justificările justiţiei

Florin CÎNTIC

Justificările justiţiei

Cum lumea este încă agitată după măcelărirea cinică a unui urs de trofeu de către un cetăţean din Liechtenstein invitat dubios şi cam ilegal de nu ştiu ce asociaţie maghiară de vânători din Covasna, a trecut neobservat un eveniment important: o hotărâre a Curţii Constituţionale care a creat deranj în justiţie.

Avea tot felul de idei crazy

Radu PĂRPĂUȚĂ

Avea tot felul de idei crazy

Viki ar fi fost o fată frumoasă, dacă n-ar fi avut pe obrazul drept şi pe gât cicatricile hidoase ale unei arsuri. Când avea doisprezece ani, taică-său venise acasă beat şi o pusese să aprindă lampa abia stinsă şi încinsă. În urma exploziei, rămăsese pe toată viaţa însemnată. 

Cristian Mandeal - „Minutul de calitate maximă în concert este rezultatul orelor multe de repetiţii” (IV)

Alex VASILIU

Cristian Mandeal - „Minutul de calitate maximă în concert este rezultatul orelor multe de repetiţii” (IV)

Am întâlnit deseori muzicieni care, ascultând cuvintele admirative despre o creaţie a lor din trecute perioade, preferau comentariile celor mai recente realizări - atitudine firească în cazul profesionistului preocupat mereu să evolueze. Totuşi, adăugând ultima serie de tuşe la portretul lui Cristian Mandeal, mă voi întoarce mai întâi la cronicile concertelor susţinute la Iaşi, deşi selecţia este dificilă, pentru că sunt numeroase, toate apreciative.

pulspulspuls

Ce ciudăţenii se mai întâmplă pe ogorul partidoiului ieşean

Ce ciudăţenii se mai întâmplă pe ogorul partidoiului ieşean

Ceva ciudat simţim că parcă se întâmplă la partidoiul ieşean în ultimele zile, dragi cetitori. Şi nu ştim dacă are legătură cu aşezarea taberelor în vederea pregătirii alegerii conducerii viitoare a filialeri au ba. 

Caricatura zilei

De ce ești mai iute cu antenă?

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.