Anunturi de Mica Publicitate
Abonament la editia electronica
Iasi Tv Life
TeleM
TVR Iasi Telejurnal
Abonament la editia tiparita

vineri, 29.03.2024

Comunicat de presă (P)

Apartamente de vânzare în Iași: găsește-ți locuința de vis în 5 pași

GALERIE
image001
  • image001
- +

Îți dorești să găsești un apartament sau o casă, însă nu știi cum să te asiguri că faci investiția perfectă? Oferta de apartamente de închiriat și de vânzare în Iași este una generoasă, așa cătrebuie să te decizi asupra celei mai bune variante, fără a irosi mult timp și efort în procesul de căutare. Află în continuare care sunt cei 5 pași prin care poți ajunge să devii cât mai curând proprietarul locuinței la care visezi.

1. Fă-ți o listă cu tot ce aștepți de la viitoarea locuință

Pentru a găsi apartamentul perfect, trebuie în primul rând să știi ce cauți. De exemplu, începe prin a-ți pune câteva întrebări:

  • Care este bugetul de care dispui și ce tip de locuință te interesează, o garsonieră, un apartament de 2-3 camere sau chiar o casă cu grădină?
  • Dacă nu dorești să îți faci un credit deocamdată și te-ai decis să închiriezi un apartament în Iași, pe ce perioadă ai vrea să închiriezi locuința?
  • Cauți un apartament mobilat sau unul nemobilat?
  • Ai dori să stai într-un complex rezidențial nou sau într-un bloc clasic?
  • În ce zonă a orașului ai vrea să locuiești?
  • Care sunt punctele de interes pe care ar trebuisă le ai în apropierea locuinței - un mall, un parc, locuri de joacă, grădinițe, școli.

Odată ce ți-ai răspuns la aceste întrebări, vei putea restrânge considerabil căutarea unei locuințe în lista de imobiliare Iași, ținând cont de criteriile stabilite.

2. Decide-te asupra aspectelor la care nu ești dispus să renunți

Se poate întâmpla ca locuința de vis să necesite câteva compromisuri, însă trebuie să știi clar la ce ai putea renunța și ce nu ai dori în niciun caz să sacrifici. Poate preferi să plătești o rată lunară puțin mai mare, pentru a locui într-o zonă centrală.

Dacă ai avea de ales între un apartament mai spațios, aflat într-un bloc vechi, și unul mai mic într-un complex rezidențial, ce ai alege? Nu există niciodată un răspuns corect sau greșit, totul depinde de preferințele tale și de ceea ce cauți pe termen lung.

3. Caută cu atenție o agenție imobiliară din Iași care să poată răspundă nevoilor tale

Deși poți aveai mpresia că ai mai mult de câștigat dacă îți cauți o locuință pe cont propriu, verificând în mod constant anunțurile de imobiliare din Iași, adevărul este că lucrurile decurg mai simplu și mai eficient atunci când apelezi la o agenție imobiliară.

Iată ce avantaje ai dacă alegi să lucrezi cu o agenției mobiliară:

  • Afli rapid ce locuințe noi au ieșit pe piață și le poți viziona cu prioritate
  • Ai acces la o bază de date variată și verificată. O agenției mobiliară îți va prezenta în totdeauna cele mai bune apartamente de vânzare din Iași, dar și cele mai bune oferte de închiriere.
  • Negociezi mai ușor prețul. Agentul tău se va ocupa în detaliu de solicitare și se va adapta la ceea ce îi spui că dorești.
  • Nu riști să pierzi timpul cu locuințe ce nu corespund criteriilor tale de selecție. Dacă iei legătura cu o agenție imobiliară din Iași, în special una cu vechime și experiență, vei lucra cu agenți bine pregătiți, ce știu cum să îți găsească exact ceea ce cauți. În plus, agențiile imobiliare verifică apartamentele pe care le vând sau le închiriază, pentru ca tu să ai certitudinea că vezi imagini 100% reale pe site.

Oferta agențiilor imobiliare RE/MAX din Iași este completată în permanență cu proprietăți de valoare, pentru ca tu să regăsești mereu varianta potrivită, fie că îți dorești să achiziționezi un apartament de dimensiuni generoase sau o casă, ori să închiriezi o proprietate micuță, dar cochetă și frumos amenajată.

4. Discută cât mai deschis cu agentul despre ceea ce îți dorești

Odată ce ai decis să lucrezi cu o agenție imobiliară din Iași, este timpul să treci la punctul 4: spune-i agentului ce tip de locuință îți dorești, ce aspecte nu sunt discutabile (fie că e vorba de zonă sau de cost) și unde ai putea da dovadă de flexibilitate.

Permite-i agentului să îți pună întrebări și răspunde-i deschis - cu siguranță știe exact cum să te ghideze către locuința potrivită. Prin întrebări bine adresate, agentul poate găsi mai rapid un apartament sau o casă care să se muleze pe dorințele tale.

5. Înainte de a lua decizia finală, alcătuiește o listă cu argumente pro și contra

Ai de ales între două sau trei variante de apartament și nu știi cum să iei decizia cea mai bună? Fă-ți rapid o listă a plusurilor și minusurilor și observă care dintre locuințe se apropie cel mai mult de ceea ce visezi. Te asiguri astfel că iei hotărârea finală în deplină cunoștință de cauză și nu rămâi cu regrete.

Urmează cei 5 pași de mai sus, iar locuința de vis va fi a ta în curând, fără stres și fără efort inutil, dar mai ales fără dubii.

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Cine profită de madam Şoşoacă

Pavel LUCESCU

Cine profită de madam Şoşoacă

Campania care urmează la Iaşi nu trebuie să devină un circ de tip Şoşoacă, decât dacă vrem să ne batem joc de viitorul acestui oraş. Nu vreau să spun că madam SOS România ar trebui ignorată, ci că n-ar fi rău dacă am încerca să înţelegem mai mult ce are în cap când vine vorba de viitorul oraşului şi mai puţin ce vrea ea să ne vândă, adică scandal.

opinii

Distrugerea statuilor

Alexandru CĂLINESCU

Distrugerea statuilor

Frenezia negatoare woke e urmarea obscurantismului, a fanatismului şi a inculturii. Ideologii woke au cale liberă în mass-media, au pătruns în universităţi şi în şcoli. Acţiunile lor n-au nimic comun cu adevărul istoric. Ei pretind că fac dreptate celor ai căror strămoşi au fost umiliţi şi exploataţi, în realitate manipulează istoria şi adâncesc fracturile sociale.

De ce este atât de aspru Postul Mare?

pr. Constantin STURZU

De ce este atât de aspru Postul Mare?

Faţă de celelalte posturi de peste an, Postul Mare (care precede Sfintele Paşti) este considerat unul aspru, atât din punct de vedere alimentar, cât şi din alte puncte de vedere. De ce este – sau ni se pare a fi – Postul Mare atât de aspru? De ce, în genere, ne este atât de greu să postim? Din mulţimea de posibile răspunsuri, să reflectăm azi la trei dintre ele.

Roboţi

Codrin Liviu CUȚITARU

Roboţi

Robotul a trecut, treptat, de la „plimbarea” convulsivă pe coridoarele Universităţii, la alergarea „profesionistă”. Se arăta capabil să sară şi peste obstacole, plăcerea sa supremă fiind „să evite” deliberat, în viteză, femeile de serviciu îngenuncheate pe ciment şi prinse în efortul răzuirii gumelor de mestecat aruncate iresponsabil. Îngrijitoarele se speriau îngrozitor şi ţipau injurios după Robogică (foarte des îl numeau „pocitania dracului”!).

pulspulspuls

Un mare mister la liberalii ieşeni: cine va primi de la Bucale pâinea şi cuţitul listelor din toamnă?

Un mare mister la liberalii ieşeni: cine va primi de la Bucale pâinea şi cuţitul listelor din toamnă?

Un mare mister tace şi face pe piaţa politichiei locale în această perioadă, stimaţi electori: cine va face listele de candidaturi de la parlamentarele din toamnă la liberalii ieşeni? 

Caricatura zilei

La reciclat pet-uri și doze

Când Sistemul Garantie Colectare te pune pe gânduri

Cumpara editia digitala

Vremea in Iasi

Curs valutar

Parteneri

Intrebarea zilei

Vladimir Putin, presedintele Federatiei Ruse, a declarant intr-un interviu dat jurnalistului american Tucker Carlson ca nu va ataca niciun stat NATO. Credeti ca isi va respecta cuvantul dat?

vezi raspunsuri