anunturi
grandchef
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

sambata, 28.05.2022

Advertorial

Apartamente Premium cu niveluri de echipare pentru locuințe inteligente, eficiente energetic, cât mai sănătoase (P)

GALERIE
01 - UR vizual 3 valori 2120x1200 SfAndrei _B02 - UR - beneficii ventilatie 16x9 c03 - UR - slide Sf Andrei 204 - UR locuinte care respira BRAND 16x9 105 - UR vizual VFM +3 valori 1x1 B 2x106 - UR SfAndrei slide iulie
 • 01 - UR vizual 3 valori 2120x1200 SfAndrei _B
 • 02 - UR - beneficii ventilatie 16x9 c
 • 03 - UR - slide Sf Andrei 2
 • 04 - UR locuinte care respira BRAND 16x9 1
 • 05 - UR vizual VFM +3 valori 1x1 B 2x1
 • 06 - UR SfAndrei slide iulie
- +

Pe măsură ce locuința nepoluată și cât mai eficientă energetic devine cea mai căutată soluție locativă, devine tot mai clar că alegerea unui apartament nou cu dotări de siguranță și confort incluse, echipat și cu sisteme de ventilație și purificare a aerului controlată, este soluția pe termen lung pentru sănătatea fiecărei familii, la pachet cu beneficiile de bază: automatizare, eficiență, siguranță și confort absolut cu economie de energie și costuri minime, creșterea valorii de piață a locuinței.

Ventilația cu recuperare de căldură este cea mai nouă, modernă și eficientă soluție pentru economisirea energiei într-o locuință - odată cu izolarea acesteia se asigură ventilația necesară unui mediu sănătos cu economii de până la 25% la cheltuielile cu energia termică.

Controlul ventilației rezidențiale - îmbunătățește calitatea vieții și salvează buzunarul!

Sistemele de ventilație cu recuperare de căldură reprezintă o modalitate de aerisire a spatiilor, prin care aerul viciat expulzat cedează energia, căldura sa, aerului proaspăt introdus, în același timp cu purificarea acestuia. “Inima” unui astfel de sistem este schimbătorul de căldură, prin care aerul introdus este adus la o temperatură foarte apropiată de cea a aerului eliminat, folosind energia acestuia.

Având în vedere pierderile foarte mari de energie din timpul aerisirii camerelor, ventilația automată cu recuperarea căldurii este cea mai utilă tehnologie pentru economisirea costurilor. Se recuperează energie atât iarna (căldura) cât și vara (răcoare). Totodată funcționează automat  și ne scăpa de grija aerisirii locuinței. Altfel: izolație scumpă, ferestre noi, etanșe - și apoi sa le deschizi ca să aerisești? Acest lucru este ilogic și contraproductiv.

Sistemele descentralizate de ventilație cu recuperare de căldură cu recuperator ceramic cu flux alternant reprezintă ultima noutate în materie: sunt robuste, simple și fiabile, cu randamente foarte ridicate, ce depășesc 90%, au cel mai mic consum de energie electrică, dimensiuni foarte compacte, cele mai mici pierderi de presiune și un nivel de zgomot mult mai redus, datorat unui singur ventilator cu dublu rol, fiind eliminată și problema contaminării fluxurilor de aer, putând funcționa și pe plaje mari de temperatură: -25/+50grade Celsius. ( vezi mai mult despre Soluții de ventilație cu recuperare de căldură - pentru case inteligente, eficiente energetic )

UNIQUE Residence Sfântul Andrei - Good Value for Money:

      • cu pachete de dotări - echipare unicat în piață - pentru locuințe care respiră;

     • include dotări și facilități extinse în prețul apartamentului;

     • randament investițional imobiliar superior.

UNIQUE Residence - proiecte rezidențiale create să răspundă în fapt aşteptărilor fiecăruia!

Detalii apartamente și prețuri - UNIQUE Residence Sf.Andrei: https://m2msolutions.ro/brosura-sf-andrei.html

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

C-aşa-i în tenis!

Nicolae GRECU

C-aşa-i în tenis!

Englezii îl exclud pe Medvedev de la Wimbledon, ATP îl face lider mondial.

opinii

Identitate personală, identitate etnică, identitate naţională (V)*

Eugen MUNTEANU

Identitate personală, identitate etnică, identitate naţională (V)*

Românitatea mea este dată, în mod esenţial, de faptul de a locui în limba română şi de a accepta să fiu numit român. Restul ingredientelor ţin de opţiunile mele personale.

Cinematografie, mit şi ideologie

pr. Constantin STURZU

Cinematografie, mit şi ideologie

Pe 23 mai a debutat seria de evenimente “Ne vedem la Mitropolie”. Sala “Iustin Moisescu” a Centrului Eparhial din Iaşi se doreşte a deveni tot mai mult un spaţiu al prelungirii “prelegerilor” în “dialoguri”, în vederea întăririi “comuniunii”. 

„Comunismul primitiv”, o minciună vinovată şi frivolă

Aurelian-Petruș PLOPEANU

„Comunismul primitiv”, o minciună vinovată şi frivolă

În viziunea lui Marx, naraţiunea despre comunismul primitiv sună în felul următor: cândva, în timpuri imemoriale, proprietatea privată era necunoscută omului. Hrana era distribuită după necesităţi, iar toţi cei aflaţi în nevoie erau îngrijiţi. 

pulspulspuls

Iată cum votează corect online un conţilier local cu proiect imobiliar de avizat la Premărie!

Iată cum votează corect online un conţilier local cu proiect imobiliar de avizat la Premărie!

Nu ştim alţii cum sunt, dar noi, când ne gândim la prichiciul vetrei cel humuit şi când vedem cum se joacă unii aleşi locali cu motoceii imobiliari prinşi de horn de Mihăiţă, parcă nu prea ne saltă inima de bucurie.  

Caricatura zilei

Bronz specific

Editia PDF

Bancul zilei

La farmacie: - Un prezervativ, va rog. - Doar unul? - Da. Incerc sa ma las.

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.