Anunturi de Mica Publicitate
Abonament la editia electronica
Iasi Tv Life
TeleM
TVR Iasi Telejurnal
Abonament la editia tiparita

sambata, 02.03.2024

Advertorial

Apartamente Premium cu niveluri de echipare pentru locuințe inteligente, eficiente energetic, cât mai sănătoase (P)

GALERIE
01 - UR vizual 3 valori 2120x1200 SfAndrei _B02 - UR - beneficii ventilatie 16x9 c03 - UR - slide Sf Andrei 204 - UR locuinte care respira BRAND 16x9 105 - UR vizual VFM +3 valori 1x1 B 2x106 - UR SfAndrei slide iulie
  • 01 - UR vizual 3 valori 2120x1200 SfAndrei _B
  • 02 - UR - beneficii ventilatie 16x9 c
  • 03 - UR - slide Sf Andrei 2
  • 04 - UR locuinte care respira BRAND 16x9 1
  • 05 - UR vizual VFM +3 valori 1x1 B 2x1
  • 06 - UR SfAndrei slide iulie
- +

Pe măsură ce locuința nepoluată și cât mai eficientă energetic devine cea mai căutată soluție locativă, devine tot mai clar că alegerea unui apartament nou cu dotări de siguranță și confort incluse, echipat și cu sisteme de ventilație și purificare a aerului controlată, este soluția pe termen lung pentru sănătatea fiecărei familii, la pachet cu beneficiile de bază: automatizare, eficiență, siguranță și confort absolut cu economie de energie și costuri minime, creșterea valorii de piață a locuinței.

Ventilația cu recuperare de căldură este cea mai nouă, modernă și eficientă soluție pentru economisirea energiei într-o locuință - odată cu izolarea acesteia se asigură ventilația necesară unui mediu sănătos cu economii de până la 25% la cheltuielile cu energia termică.

Controlul ventilației rezidențiale - îmbunătățește calitatea vieții și salvează buzunarul!

Sistemele de ventilație cu recuperare de căldură reprezintă o modalitate de aerisire a spatiilor, prin care aerul viciat expulzat cedează energia, căldura sa, aerului proaspăt introdus, în același timp cu purificarea acestuia. “Inima” unui astfel de sistem este schimbătorul de căldură, prin care aerul introdus este adus la o temperatură foarte apropiată de cea a aerului eliminat, folosind energia acestuia.

Având în vedere pierderile foarte mari de energie din timpul aerisirii camerelor, ventilația automată cu recuperarea căldurii este cea mai utilă tehnologie pentru economisirea costurilor. Se recuperează energie atât iarna (căldura) cât și vara (răcoare). Totodată funcționează automat  și ne scăpa de grija aerisirii locuinței. Altfel: izolație scumpă, ferestre noi, etanșe - și apoi sa le deschizi ca să aerisești? Acest lucru este ilogic și contraproductiv.

Sistemele descentralizate de ventilație cu recuperare de căldură cu recuperator ceramic cu flux alternant reprezintă ultima noutate în materie: sunt robuste, simple și fiabile, cu randamente foarte ridicate, ce depășesc 90%, au cel mai mic consum de energie electrică, dimensiuni foarte compacte, cele mai mici pierderi de presiune și un nivel de zgomot mult mai redus, datorat unui singur ventilator cu dublu rol, fiind eliminată și problema contaminării fluxurilor de aer, putând funcționa și pe plaje mari de temperatură: -25/+50grade Celsius. ( vezi mai mult despre Soluții de ventilație cu recuperare de căldură - pentru case inteligente, eficiente energetic )

UNIQUE Residence Sfântul Andrei - Good Value for Money:

      • cu pachete de dotări - echipare unicat în piață - pentru locuințe care respiră;

     • include dotări și facilități extinse în prețul apartamentului;

     • randament investițional imobiliar superior.

UNIQUE Residence - proiecte rezidențiale create să răspundă în fapt aşteptărilor fiecăruia!

Detalii apartamente și prețuri - UNIQUE Residence Sf.Andrei: https://m2msolutions.ro/brosura-sf-andrei.html

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Tehnologia şi hoţia

Nicolae GRECU

Tehnologia şi hoţia

Pe lângă fapul că sistemele VAR sunt la început de drum şi disponibile la progres, ai noştri manageri de la FRF şi-au furat căciulile preferând softuri ieftine şi proaste.

opinii

Împăratul e (din nou) gol!

Lucian LEUȘTEAN

Împăratul e (din nou) gol!

I se spune Dumnezeu. Sau Împăratul. Nu acceptă să fie contrazis. I se pare că e de neînlocuit. Deși e în prag de pensie, vrea al treilea mandat la conducerea Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași. Se laudă continuu cu marile lui realizări. Tocmai i s-a tipărit o carte de 300 de pagini în cadrul căreia ne explică cele 80 de cazuri în care ne-a făcut un mare bine. Nu a existat nicio situație, evident, în care să fi greșit. Nu a călcat strâmb niciodată vreme de opt ani. Nici nu prea îl merităm, la cât de bun e. Cine îl critică nu e doar un ingrat, ci chiar un potențial infractor. Pentru că el e Legea, e singurul care o înțelege și o explică neofiților, adică nouă, tuturor celorlalți. E Tudorel Toader.

Spaţiul sacru (2)

arh. Ionel OANCEA

Spaţiul sacru (2)

Pentru a răspunde la întrebarea „în ce măsură utilizarea unui nou material de construcţie în arhitectura bisericilor poate duce la viziuni înnoitoare fără ca procesul să producă discontinutăţi în tradiţia spaţiului sacru”, îmi pare relevantă povestea bisericii de lemn din Albac, satul martirului Horia, el însuşi meşter în construirea bisericilor de lemn. 

Pas cu pas, către o mascaradă electorală

Alexandru CĂLINESCU

Pas cu pas, către o mascaradă electorală

E drept că cele două partide, dar mai ales PSD-ul, au datorii mari faţă de Iohannis: le-a înlesnit (ce zic: le-a năşit) alianţa şi a facilitat instalarea PSD-ului în poziţie de forţă. După ce că au un bilanţ jalnic, cele două mandate ale lui Iohannis ne aruncă înapoi, în vremurile partidului unic. Dar cine putea bănui, în 2014, ce voia să însemne, pentru Iohannis, o guvernare „pas cu pas”?

pulspulspuls

Azi, ediţie specială, de uichend şi de primăvară: despre ce mai chicoteşte lumea prin instituţiile ieşene?

Azi, ediţie specială, de uichend şi de primăvară: despre ce mai chicoteşte lumea prin instituţiile ieşene?

E uichend azi, atunci fără politichie, aşa cum am stabilit! ca să ne tihnească, şi să mai şi râdem olecuţă, nu numai să ne încruntăm, nu-i aşa. Iar pe azi, dacă tot a început şi primăvara calendaristică, am zis să facem şi noi aicea o ediţie tematică: despre ce mai chicoteşte lumea prin instituţii. Deci, să începem!

Caricatura zilei

Mărțișor

Cumpara editia digitala

Vremea in Iasi

Curs valutar

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Intrebarea zilei

Vladimir Putin, presedintele Federatiei Ruse, a declarant intr-un interviu dat jurnalistului american Tucker Carlson ca nu va ataca niciun stat NATO. Credeti ca isi va respecta cuvantul dat?

vezi raspunsuri