anunturi
grandchef
Mineralia
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

Advertorial

Apartamentele noi cu sisteme de ventilație controlată - indicator important de calitate a vieții (P)

GALERIE
01 - UR - slide Sf Andrei 5 2120x120002 - UR - ventilatie rezidentiala B 16x1003 - UR - slide Sf Andrei 5 cu ext04 - UR locuinte care respira BRAND 405 - UR vizual 3 valori 2x1 A06 - UR SfAndrei slide iulie
 • 01 - UR - slide Sf Andrei 5 2120x1200
 • 02 - UR - ventilatie rezidentiala B 16x10
 • 03 - UR - slide Sf Andrei 5 cu ext
 • 04 - UR locuinte care respira BRAND 4
 • 05 - UR vizual 3 valori 2x1 A
 • 06 - UR SfAndrei slide iulie
- +

Noul ansamblu de apartamente Premium din zona Palas, cu dotări pentru locuințe cât mai eficiente energetic și mai sănătoase - UNIQUE Residence Sfântul Andrei.

Auzim și înțelegem, acum mai mult ca oricând, despre importanta aerului pe care îl respirăm, iar locuința nepoluată va deveni cea mai râvnita soluție locativă. Dincolo de a fi un lux ci mai degrabă o necesitate, achiziția unui apartament nou ce include și echipări cu sisteme de ventilație controlată, cu filtrarea-purificarea aerului, este o soluție care asigură pe termen lung sănătatea familiei tale.

Sistemele de ventilație cu recuperare de căldură asigură alimentarea cu aer proaspăt a încăperii, filtrarea și extragerea aerului poluat în exterior.

Fără echipamente suplimentare de ventilație, tubulaturi sau alte componente, și fără aparate de dezumidificare și purificare pentru apartamentul dumneavoastră! Instalarea unui sistem de ventilație controlată, cu filtrare si recuperare de căldură asigură tot ceea ce este nevoie în materie de ventilație, reglarea umidităţii și introducerea de aer proaspăt filtrat pentru locuința dumneavoastră!

Integrarea ventilației rezidențiale controlate oferă automatizare, eficiență, siguranță și confort absolut cu economie de energie și costuri minime, și sporește valoarea de piață a locuinței.

Marele avantaj al acestor sisteme de ventilație controlată cu recuperare de căldură este capacitatea lor filtrare a aerului, de a recupera energia și de a regla umiditatea în locuință. Principiul de recuperare a energiei se bazează pe utilizarea căldurii și a umidităţii conţinute în aerul de extracţie pentru încălzirea aerului proaspăt din exterior. Având în vedere pierderile permanente de căldură din cameră, recuperarea și utilizarea căldurii este cea mai utilă tehnologie pentru economisirea costurilor și a energiei.

Principalele beneficii ale sistemelor de ventilație controlată cu recuperare de căldură:

 •  aer proaspăt introdus constant, bogat în oxigen

 •  evacuarea aerului viciat, eliminarea dioxidului de carbon

 •  diluarea și eliminarea posibililor viruși, bacterii, spori de mucegai din încăperile ventilate, prin înlocuirea constantă a aerului interior

 •  curățarea aerului proaspăt introdus de praf, poluare si insecte

 •  previne umezeala și formarea igrasiei, reglează umiditatea interioară

 •  protejează de zgomotul din exterior

 •  recuperează căldura/răcoarea și reglează umiditatea din încăperi

 • reduce costurile de încălzire și de răcire

 •  consum foarte mic de energie ( vezi mai mult despre Beneficiile ventilației controlate...)

Proprietarii UNIQUE Residence nu vor locui într-un apartament oarecare!

Ne preocupă cum vor trăi clienții noștri, pentru care, cu atât mai mult în contextul actual, asigurăm dotări pentru condiții superioare de calitate a mediului fiecărei locuințe:

IZOLAȚIE -  confort fonic și termic de nivel superior: pereți exteriori din cărămidă, termo-sisteme cu membrane speciale și vată bazaltică, încălzire în pardoseală UPONOR, geamuri Tripan, tâmplărie din aluminiu SCHUCO (Germania);

VENTILAȚIE -  filtrare și control pentru un aer de calitate: sisteme de tratare a aerului NOVINGAIR (România - Germania - Italia);

AUTOMATIZARE -  sisteme de protecție și confort Smart Home LOXONE (Austria), controlate prin aplicația dedicată UNIQUE Residence.

UNIQUE Residence - proiecte rezidențiale create să răspundă în fapt aşteptărilor fiecăruia!

Detalii apartamente și prețuri - UNIQUE Residence Sf.Andrei: https://m2msolutions.ro/brosura-sf-andrei.html

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Moştenirea lui Iohannis (III)

Cătălin ONOFREI

Moştenirea lui Iohannis (III)

Din pricina lui Klaus şi a coaliţiei PSD-PNL-UDMR, anul electoral 2024 va găsi România într-o poziţie extrem de vulnerabilă, cu un AUR din ce în ce mai agresiv, ce-i va băga în sperieţi pe toţi cei săraci cu duhul. În frunte cu liberalii.

opinii

Meseriaşii viitorului

Briscan ZARA

Meseriaşii viitorului

Doar o simplă privire pe nomenclatorul de meserii de azi te face să iei creionul roşu şi să tai o mulţime dintre ele care mâine nu vor mai fi. Asta însemnând că acum e ultimul om care o mai prestează şi după ce el va muri, va lua şi meseria cu el.

Maternitatea, o alegere

Cristina DANILOV

Maternitatea, o alegere

Societatea încă mai crede că a avea copii este o condiție prealabilă pentru fericirea conjugală. Poate că dacă femeile fără copii ar vorbi mai mult despre motivele alegerii lor, ar ajuta societatea să scape de prejudecățile care o determină să le judece atât de aspru. La urma urmei, ar trebui să fim cu toții de acord că această alegere este exclusiv „afacerea” fiecărui cuplu și nu a celor din jur.

Războiul barbar şi pacea mizerabilă

Mihai DORIN

Războiul barbar şi pacea mizerabilă

Motto: „Chiar şi războiul e preferabil unei păci mizerabile.” (Tacitus, Annales)

pulspulspuls

Cum a descoperit un deputat PSD trenul şi cum s-a suit scroafa-n copac

Cum a descoperit un deputat PSD trenul şi cum s-a suit scroafa-n copac

Iată pe astăzi o postare a deputatului Silviu Macovei, la care ne-a făcut atent un amic de-al nostru de la CFR, care a fost aseara în tura de noapte. Rândurile alesului pesedist sunt din zilele de acum vreo două săptămâni, când nu au putut ateriza sau decola avioanele.

Caricatura zilei

Jucătorul argentinian Lautaro Martínez protestează

Editia PDF

Bancul zilei

Tata, tata! Avem lupi în bloc? Nu, puiule, vecinii îsi citesc facturile la curent si gaze!

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.