Apartamentele noi cu sisteme de ventilație controlată - indicator important de calitate a vieții (P)
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi

duminica, 16.01.2022

Advertorial

Apartamentele noi cu sisteme de ventilație controlată - indicator important de calitate a vieții (P)

GALERIE
01 - UR - slide Sf Andrei 5 2120x120002 - UR - ventilatie rezidentiala B 16x1003 - UR - slide Sf Andrei 5 cu ext04 - UR locuinte care respira BRAND 405 - UR vizual 3 valori 2x1 A06 - UR SfAndrei slide iulie
 • 01 - UR - slide Sf Andrei 5 2120x1200
 • 02 - UR - ventilatie rezidentiala B 16x10
 • 03 - UR - slide Sf Andrei 5 cu ext
 • 04 - UR locuinte care respira BRAND 4
 • 05 - UR vizual 3 valori 2x1 A
 • 06 - UR SfAndrei slide iulie
- +

Noul ansamblu de apartamente Premium din zona Palas, cu dotări pentru locuințe cât mai eficiente energetic și mai sănătoase - UNIQUE Residence Sfântul Andrei.

Auzim și înțelegem, acum mai mult ca oricând, despre importanta aerului pe care îl respirăm, iar locuința nepoluată va deveni cea mai râvnita soluție locativă. Dincolo de a fi un lux ci mai degrabă o necesitate, achiziția unui apartament nou ce include și echipări cu sisteme de ventilație controlată, cu filtrarea-purificarea aerului, este o soluție care asigură pe termen lung sănătatea familiei tale.

Sistemele de ventilație cu recuperare de căldură asigură alimentarea cu aer proaspăt a încăperii, filtrarea și extragerea aerului poluat în exterior.

Fără echipamente suplimentare de ventilație, tubulaturi sau alte componente, și fără aparate de dezumidificare și purificare pentru apartamentul dumneavoastră! Instalarea unui sistem de ventilație controlată, cu filtrare si recuperare de căldură asigură tot ceea ce este nevoie în materie de ventilație, reglarea umidităţii și introducerea de aer proaspăt filtrat pentru locuința dumneavoastră!

Integrarea ventilației rezidențiale controlate oferă automatizare, eficiență, siguranță și confort absolut cu economie de energie și costuri minime, și sporește valoarea de piață a locuinței.

Marele avantaj al acestor sisteme de ventilație controlată cu recuperare de căldură este capacitatea lor filtrare a aerului, de a recupera energia și de a regla umiditatea în locuință. Principiul de recuperare a energiei se bazează pe utilizarea căldurii și a umidităţii conţinute în aerul de extracţie pentru încălzirea aerului proaspăt din exterior. Având în vedere pierderile permanente de căldură din cameră, recuperarea și utilizarea căldurii este cea mai utilă tehnologie pentru economisirea costurilor și a energiei.

Principalele beneficii ale sistemelor de ventilație controlată cu recuperare de căldură:

 •  aer proaspăt introdus constant, bogat în oxigen

 •  evacuarea aerului viciat, eliminarea dioxidului de carbon

 •  diluarea și eliminarea posibililor viruși, bacterii, spori de mucegai din încăperile ventilate, prin înlocuirea constantă a aerului interior

 •  curățarea aerului proaspăt introdus de praf, poluare si insecte

 •  previne umezeala și formarea igrasiei, reglează umiditatea interioară

 •  protejează de zgomotul din exterior

 •  recuperează căldura/răcoarea și reglează umiditatea din încăperi

 • reduce costurile de încălzire și de răcire

 •  consum foarte mic de energie ( vezi mai mult despre Beneficiile ventilației controlate...)

Proprietarii UNIQUE Residence nu vor locui într-un apartament oarecare!

Ne preocupă cum vor trăi clienții noștri, pentru care, cu atât mai mult în contextul actual, asigurăm dotări pentru condiții superioare de calitate a mediului fiecărei locuințe:

IZOLAȚIE -  confort fonic și termic de nivel superior: pereți exteriori din cărămidă, termo-sisteme cu membrane speciale și vată bazaltică, încălzire în pardoseală UPONOR, geamuri Tripan, tâmplărie din aluminiu SCHUCO (Germania);

VENTILAȚIE -  filtrare și control pentru un aer de calitate: sisteme de tratare a aerului NOVINGAIR (România - Germania - Italia);

AUTOMATIZARE -  sisteme de protecție și confort Smart Home LOXONE (Austria), controlate prin aplicația dedicată UNIQUE Residence.

UNIQUE Residence - proiecte rezidențiale create să răspundă în fapt aşteptărilor fiecăruia!

Detalii apartamente și prețuri - UNIQUE Residence Sf.Andrei: https://m2msolutions.ro/brosura-sf-andrei.html

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Dragul nostru Novak Djokovic

Nicolae GRECU

Dragul nostru Novak Djokovic

Nole pare a fi mioriticul nostru, dacă n-ar avea spiritul de luptă al înaintaşilor săi.

Filmuletul zilei

opinii

Seimeni (XVI). Instaurarea regimului comunist: colhozul, geaceul, ceapeul (3)

Eugen MUNTEANU

Seimeni (XVI). Instaurarea regimului comunist: colhozul, geaceul, ceapeul (3)

Autorul evocă o serie de detalii ale vieţii cotidiene a consătenilor săi în primii ani ai agriculturii comuniste.

Moartea, nebunia devenită banalitate

pr. Constantin STURZU

Moartea, nebunia devenită banalitate

Se vorbeşte prea mult în zilele noastre despre "numărul morţilor/ deceselor" şi prea puţin despre moartea însăşi. Accentul exclusiv şi obsesiv pus pe prima informaţie induce panica şi o tot sporeşte, cu efecte dintre cele mai devastatoare pe toate planurile existenţei noastre. 

Arhitectura azi

arh. Ionel OANCEA

Arhitectura azi

S-au risipit ca vântul sec al deşertului treizeci de ani de pace, de creştere economică, după statistici cea mai mare din Europa, ȋn aşteptarea noii arhitecturi româneşti. 

pulspulspuls

Credeaţi că, gata, nu-i vom mai vedea pe firmament? Ei, iote că reapar!

Credeaţi că, gata, nu-i vom mai vedea pe firmament? Ei, iote că reapar!

Aho aho, cetitori fraţi, staţi puţin şi nu mânaţi, căci pe astăzi Moşu’ vouă vă aduce brânză, ouă, dar şi niscai noutăţi din niscaiva zone mai mici ale politichiei ieşene pe care mulţi dintre noi le cam scosesem la pensie de câţiva ani, pe unii reprezentanţi chiar fără vechimea completă, ci pe caz de boală. 

Caricatura zilei

Pantaloni

Editia PDF

Bancul zilei

Doi tipi, amândoi casatoriti, stau de vorba: – Nu stiu ce sa ma mai fac! De câte ori vin acasa, dupa ce am ba (...)

Parteneri

Alte publicatii

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.

  X