Apartamentele noi cu ventilație rezidențială centralizată și semi-centralizată - investiție în calitatea vieții (P)
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

Advertorial

Apartamentele noi cu ventilație rezidențială centralizată și semi-centralizată - investiție în calitatea vieții (P)

GALERIE
01 - UR locuinte care respira BRAND 4 2120x120002 - UR - slide Sf Andrei 503 - UR vizual VFM +3 valori 1x1 B 2x104 - UR locuinte care respira novingair 2a05 - UR locuinte care respira uponor 2a06 - UR locuinte care respira schuco 1a
 • 01 - UR locuinte care respira BRAND 4 2120x1200
 • 02 - UR - slide Sf Andrei 5
 • 03 - UR vizual VFM +3 valori 1x1 B 2x1
 • 04 - UR locuinte care respira novingair 2a
 • 05 - UR locuinte care respira uponor 2a
 • 06 - UR locuinte care respira schuco 1a
- +

Locuințele de astăzi sunt construite pentru a fi mai etanșe ca niciodată, și fără un schimb regulat de aer, ne trezim rapid în spații sufocante, lucru nici plăcut, nici sănătos. Este adevărat și că în prezent trăim vremuri de pandemie, dar poluarea va rămâne în jurul nostru, și de aceea, cu atât mai mult trebuie să înțelegem importanta aerului pe care îl respirăm.

Prin construcția de locuințe foarte bine sigilate, asigurarea unui schimb continuu de aer - element extrem de important pentru o viață sănătoasă - devine dar din ce în ce mai greu de realizat. Cu toate acestea, integrarea ventilației rezidențiale este văzută de mulți, mai degrabă, ca un lux decât o necesitate. Prin integrarea ventilației rezidențiale de confort, mediul din interiorul celor patru pereți devine mult mai plăcut și calitatea vieții este îmbunătățită.

Nu trebuie să ne închidem ca într-un balon, pentru a ne menține sănătoși, sau pentru ca eficiența energetică să ne salveze buzunarul!

Aerul viciat are efecte semnificative asupra sănătății umane - cum ar fi dificultățile de concentrare și durerile de cap. Conținutul de CO2 al aerului se măsoară în părți pe milion (pe scurt: ppm). Valoarea limită igienică pentru încărcarea cu CO2 a unei încăperi este de aproximativ 1.500 ppm. Un exemplu practic: într-un dormitor cu două persoane care dorm, această limită va fi depășită de câteva ori peste noapte, dacă fereastra este închisă. Astfel valoarea crește până la aproximativ 4.500 ppm până dimineața. Umiditatea în acel moment ajunge la aproximativ 65%. Mucegaiul este mai probabil să se formeze din cauza conținutului de umiditate din casă, care crește și în cursul zilei. Acest lucru nu numai că dăunează zidăriei, ci dăunează și sănătății noastre. Ventilația rezidențială controlată asigură conținutul ideal de oxigen și umiditate în propria casă. Pe de altă parte, aerisirea prin deschiderea ferestrelor nu este o opțiune și contravine principiilor eficienței energetice. ( vezi mai mult despre Ventilația rezidențială...)

Faptul că ne petrecem între 65% și 90% din timpul vieții în medii închise, ar trebui să ne pună pe gânduri cu privire la necesitatea asigurării unui aer de calitate în spatiile în care trăim. Ventilarea cu filtrarea-purificarea aerului care pătrunde în locuință este o soluție care asigură pe termen lung sănătatea fiecărei familii, iar locuința nepoluată va deveni cea mai râvnita soluție locativă.

Good Value for Money - Proprietarii UNIQUE Residence nu vor locui într-un apartament oarecare!

Ne preocupă cum vor trăi clienții noștri, pentru care, cu atât mai mult în contextul actual, asigurăm pachete de dotări - echipare unicat în piață - pentru condiții superioare de calitate a mediului fiecărei locuințe:

IZOLAȚIE -  confort fonic și termic de nivel superior: pereți exteriori din cărămidă, termo-sisteme cu membrane speciale și vată bazaltică, încălzire în pardoseală UPONOR, geamuri Tripan, tâmplărie din aluminiu SCHUCO (Germania);

VENTILAȚIE -  filtrare și control pentru un aer de calitate: sisteme de tratare a aerului NOVINGAIR (România – Germania - Italia);

AUTOMATIZARE -  sisteme de protecție și confort Smart Home LOXONE (Austria), controlate prin aplicația dedicată UNIQUE Residence.

UNIQUE Residence - proiecte rezidențiale create să răspundă în fapt aşteptărilor fiecăruia!

Detalii despre proiect și prețuri - UNIQUE Residence Sf.Andrei: https://m2msolutions.ro/brosura-sf-andrei.html

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Ziua Regalităţii

Lucian DÎRDALA

Ziua Regalităţii

În mod normal, societatea românească va descoperi, în timp, de ce această zi merită celebrată: va fi, probabil, un proces similar celui de (re)descoperire a rolului jucat de instituţia monarhică în istoria secolelor XIX-XX.

Filmuletul zilei

opinii

Iluzii de primăvară

Nichita DANILOV

Iluzii de primăvară

Lebăda îşi croia netulburată mersul maiestuos alunecând pe luciul apei, în timp ce în jurul ei un cârd de răţuşte agitate se cufundau în apă şi ieşeau la suprafaţă chiar pe sub burta ei, făcând o gălăgie infernală. Lebăda însă plutea imperturbabilă, ignorând cu totul cârdul de raţe şi tot ce era în jur.

La ordin, Führer! Un spectacol de colecţie

Dana ȚABREA

La ordin, Führer! Un spectacol de colecţie

Pe muchia fragilă ce desparte ura de adoraţie, pot apărea relaţii toxice susţinute de sentimente contradictorii succesive sau chiar simultane. Monodrama La ordin, Führer! scrisă de autoarea austriacă Brigitte Schweiger, cu un uşor caracter autobiografic (bunica scriitoarei a murit într-un lagăr de concentrare), investighează frenezia care-a cuprins minţile oamenilor odată cu apariţia hitlerismului.

De Ziua Tatălui

Michael ASTNER

De Ziua Tatălui

În august 2011, am scris un text dedicat memoriei tatălui meu, o baladă bilingvă în germană şi-n săseşte (varianta amnăşană). Anul trecut, într-una din lungile seri de noiembrie (la Amnaş fiind), am tradus balada.

pulspulspuls

Imagini de colecţie: oare ne-am schimbat sau nu în bine?

Imagini de colecţie: oare ne-am schimbat sau nu în bine?

Un amic cetitor atent atent ne-a pus ieri la dispoziţie această faină poză de campanie, stimaţi telespectatori. 

Caricatura zilei

Etaju 3

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

  Intrebarea zilei

  Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.