Anunturi de Mica Publicitate
Abonament la editia electronica
Iasi Tv Life
TeleM
TVR Iasi Telejurnal
Abonament la editia tiparita

Advertorial

Apartamentele noi cu ventilație rezidențială centralizată și semi-centralizată - investiție în calitatea vieții (P)

GALERIE
01 - UR locuinte care respira BRAND 4 2120x120002 - UR - slide Sf Andrei 503 - UR vizual VFM +3 valori 1x1 B 2x104 - UR locuinte care respira novingair 2a05 - UR locuinte care respira uponor 2a06 - UR locuinte care respira schuco 1a
  • 01 - UR locuinte care respira BRAND 4 2120x1200
  • 02 - UR - slide Sf Andrei 5
  • 03 - UR vizual VFM +3 valori 1x1 B 2x1
  • 04 - UR locuinte care respira novingair 2a
  • 05 - UR locuinte care respira uponor 2a
  • 06 - UR locuinte care respira schuco 1a
- +

Locuințele de astăzi sunt construite pentru a fi mai etanșe ca niciodată, și fără un schimb regulat de aer, ne trezim rapid în spații sufocante, lucru nici plăcut, nici sănătos. Este adevărat și că în prezent trăim vremuri de pandemie, dar poluarea va rămâne în jurul nostru, și de aceea, cu atât mai mult trebuie să înțelegem importanta aerului pe care îl respirăm.

Prin construcția de locuințe foarte bine sigilate, asigurarea unui schimb continuu de aer - element extrem de important pentru o viață sănătoasă - devine dar din ce în ce mai greu de realizat. Cu toate acestea, integrarea ventilației rezidențiale este văzută de mulți, mai degrabă, ca un lux decât o necesitate. Prin integrarea ventilației rezidențiale de confort, mediul din interiorul celor patru pereți devine mult mai plăcut și calitatea vieții este îmbunătățită.

Nu trebuie să ne închidem ca într-un balon, pentru a ne menține sănătoși, sau pentru ca eficiența energetică să ne salveze buzunarul!

Aerul viciat are efecte semnificative asupra sănătății umane - cum ar fi dificultățile de concentrare și durerile de cap. Conținutul de CO2 al aerului se măsoară în părți pe milion (pe scurt: ppm). Valoarea limită igienică pentru încărcarea cu CO2 a unei încăperi este de aproximativ 1.500 ppm. Un exemplu practic: într-un dormitor cu două persoane care dorm, această limită va fi depășită de câteva ori peste noapte, dacă fereastra este închisă. Astfel valoarea crește până la aproximativ 4.500 ppm până dimineața. Umiditatea în acel moment ajunge la aproximativ 65%. Mucegaiul este mai probabil să se formeze din cauza conținutului de umiditate din casă, care crește și în cursul zilei. Acest lucru nu numai că dăunează zidăriei, ci dăunează și sănătății noastre. Ventilația rezidențială controlată asigură conținutul ideal de oxigen și umiditate în propria casă. Pe de altă parte, aerisirea prin deschiderea ferestrelor nu este o opțiune și contravine principiilor eficienței energetice. ( vezi mai mult despre Ventilația rezidențială...)

Faptul că ne petrecem între 65% și 90% din timpul vieții în medii închise, ar trebui să ne pună pe gânduri cu privire la necesitatea asigurării unui aer de calitate în spatiile în care trăim. Ventilarea cu filtrarea-purificarea aerului care pătrunde în locuință este o soluție care asigură pe termen lung sănătatea fiecărei familii, iar locuința nepoluată va deveni cea mai râvnita soluție locativă.

Good Value for Money - Proprietarii UNIQUE Residence nu vor locui într-un apartament oarecare!

Ne preocupă cum vor trăi clienții noștri, pentru care, cu atât mai mult în contextul actual, asigurăm pachete de dotări - echipare unicat în piață - pentru condiții superioare de calitate a mediului fiecărei locuințe:

IZOLAȚIE -  confort fonic și termic de nivel superior: pereți exteriori din cărămidă, termo-sisteme cu membrane speciale și vată bazaltică, încălzire în pardoseală UPONOR, geamuri Tripan, tâmplărie din aluminiu SCHUCO (Germania);

VENTILAȚIE -  filtrare și control pentru un aer de calitate: sisteme de tratare a aerului NOVINGAIR (România – Germania - Italia);

AUTOMATIZARE -  sisteme de protecție și confort Smart Home LOXONE (Austria), controlate prin aplicația dedicată UNIQUE Residence.

UNIQUE Residence - proiecte rezidențiale create să răspundă în fapt aşteptărilor fiecăruia!

Detalii despre proiect și prețuri - UNIQUE Residence Sf.Andrei: https://m2msolutions.ro/brosura-sf-andrei.html

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Lupta împotriva extremismului, pentru salvarea democrației

Alexandru LĂZESCU

Lupta împotriva extremismului, pentru salvarea democrației

Retorica cu privire la „amenințările la adresa democrației” a ajuns să fie privită cu suspiciune atât din cauza faptului că adesea e vorba de amenințări inventate, cât și pentru că poate fi utilizată ca paravan pentru justificarea acțiunilor împotriva vocilor incomode.

opinii

„Mahalaua celestă Ţicău”

Nichita DANILOV

„Mahalaua celestă Ţicău”

Totul e trasat drept, în unghiuri clare. Nici un hop, nici un dâmb. Când te gândeşti la humuleştean, te apucă disperarea. El era un om viu, gălăgios. Conturul lui nu era trasat din linii drepte, ci din linii strâmbe şi unghiuri ce-o luau pe arătură. Creangă era doar hopuri şi dâmburi.

Ce-ţi doresc eu ţie, dulce Românie

Ciprian IFTIMOAEI

Ce-ţi doresc eu ţie, dulce Românie

Îi doresc României să fie o democraţie consolidată (democraţie cu adevărat liberală), cu oameni liberi şi prosperi, cu o economie competitivă pe plan european şi internaţional, protejată de actualul sistem de securitate (SUA şi NATO). Îmi doresc o Românie în care copiii să aibă şanse egale de acces la servicii educaţionale şi sănătate de calitate, în care persoanele vârstnice sunt respectate şi recompensate pe bază de pensii contributive, fără categorii socioprofesionale „speciale”.

„Românce” prin filme germane

Michael ASTNER

„Românce” prin filme germane

Ura, mi-am luat, în sfârşit, un televizor nou, cu sonor (cel vechi şi-l pierduse aproape complet!), l-am instalat, am descărcat, pe lângă app-urile gata instalate (YouTube, de pildă) şi cele cu mediateca ARD şi ZDF şi mi-am început sesiunea de iarnă 2023-2024 de vizionare de filme germane.

pulspulspuls

Bombiţa bombiţelor explodează cu stropi în politichia de Bahlui: nea Mihăiţă ar pohti hambasador!

Bombiţa bombiţelor explodează cu stropi în politichia de Bahlui: nea Mihăiţă ar pohti hambasador!

Una tare pe azi, stimaţi telespectatori: voi ştiţi care este ultimul zvon ce tropăie băţos prin politichia mâloasă de Bahlui de sar stropi murdari în toate derecţiile, inclusiv pe pereţii cei galbeni ai sediului proaspăt văruit din Podu Roş? 

Caricatura zilei

Ce e la modă acum

Cumpara editia digitala

Vremea in Iasi

Curs valutar

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Intrebarea zilei

Credeti ca autoritatile au fost pregatite pentru prima zapada care a cazut in judetul Iasi in aceasta toamna?

vezi raspunsuri