anunturi
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi

Advertorial

Apartamentele noi cu ventilație rezidențială centralizată și semi-centralizată - investiție în calitatea vieții (P)

GALERIE
01 - UR locuinte care respira BRAND 4 2120x120002 - UR - slide Sf Andrei 503 - UR vizual VFM +3 valori 1x1 B 2x104 - UR locuinte care respira novingair 2a05 - UR locuinte care respira uponor 2a06 - UR locuinte care respira schuco 1a
 • 01 - UR locuinte care respira BRAND 4 2120x1200
 • 02 - UR - slide Sf Andrei 5
 • 03 - UR vizual VFM +3 valori 1x1 B 2x1
 • 04 - UR locuinte care respira novingair 2a
 • 05 - UR locuinte care respira uponor 2a
 • 06 - UR locuinte care respira schuco 1a
- +

Locuințele de astăzi sunt construite pentru a fi mai etanșe ca niciodată, și fără un schimb regulat de aer, ne trezim rapid în spații sufocante, lucru nici plăcut, nici sănătos. Este adevărat și că în prezent trăim vremuri de pandemie, dar poluarea va rămâne în jurul nostru, și de aceea, cu atât mai mult trebuie să înțelegem importanta aerului pe care îl respirăm.

Prin construcția de locuințe foarte bine sigilate, asigurarea unui schimb continuu de aer - element extrem de important pentru o viață sănătoasă - devine dar din ce în ce mai greu de realizat. Cu toate acestea, integrarea ventilației rezidențiale este văzută de mulți, mai degrabă, ca un lux decât o necesitate. Prin integrarea ventilației rezidențiale de confort, mediul din interiorul celor patru pereți devine mult mai plăcut și calitatea vieții este îmbunătățită.

Nu trebuie să ne închidem ca într-un balon, pentru a ne menține sănătoși, sau pentru ca eficiența energetică să ne salveze buzunarul!

Aerul viciat are efecte semnificative asupra sănătății umane - cum ar fi dificultățile de concentrare și durerile de cap. Conținutul de CO2 al aerului se măsoară în părți pe milion (pe scurt: ppm). Valoarea limită igienică pentru încărcarea cu CO2 a unei încăperi este de aproximativ 1.500 ppm. Un exemplu practic: într-un dormitor cu două persoane care dorm, această limită va fi depășită de câteva ori peste noapte, dacă fereastra este închisă. Astfel valoarea crește până la aproximativ 4.500 ppm până dimineața. Umiditatea în acel moment ajunge la aproximativ 65%. Mucegaiul este mai probabil să se formeze din cauza conținutului de umiditate din casă, care crește și în cursul zilei. Acest lucru nu numai că dăunează zidăriei, ci dăunează și sănătății noastre. Ventilația rezidențială controlată asigură conținutul ideal de oxigen și umiditate în propria casă. Pe de altă parte, aerisirea prin deschiderea ferestrelor nu este o opțiune și contravine principiilor eficienței energetice. ( vezi mai mult despre Ventilația rezidențială...)

Faptul că ne petrecem între 65% și 90% din timpul vieții în medii închise, ar trebui să ne pună pe gânduri cu privire la necesitatea asigurării unui aer de calitate în spatiile în care trăim. Ventilarea cu filtrarea-purificarea aerului care pătrunde în locuință este o soluție care asigură pe termen lung sănătatea fiecărei familii, iar locuința nepoluată va deveni cea mai râvnita soluție locativă.

Good Value for Money - Proprietarii UNIQUE Residence nu vor locui într-un apartament oarecare!

Ne preocupă cum vor trăi clienții noștri, pentru care, cu atât mai mult în contextul actual, asigurăm pachete de dotări - echipare unicat în piață - pentru condiții superioare de calitate a mediului fiecărei locuințe:

IZOLAȚIE -  confort fonic și termic de nivel superior: pereți exteriori din cărămidă, termo-sisteme cu membrane speciale și vată bazaltică, încălzire în pardoseală UPONOR, geamuri Tripan, tâmplărie din aluminiu SCHUCO (Germania);

VENTILAȚIE -  filtrare și control pentru un aer de calitate: sisteme de tratare a aerului NOVINGAIR (România – Germania - Italia);

AUTOMATIZARE -  sisteme de protecție și confort Smart Home LOXONE (Austria), controlate prin aplicația dedicată UNIQUE Residence.

UNIQUE Residence - proiecte rezidențiale create să răspundă în fapt aşteptărilor fiecăruia!

Detalii despre proiect și prețuri - UNIQUE Residence Sf.Andrei: https://m2msolutions.ro/brosura-sf-andrei.html

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Cum trebuie citite demersurile d-lui Macron de modificare a Tratatului UE (I)

Alexandru LĂZESCU

Cum trebuie citite demersurile d-lui Macron de modificare a Tratatului UE (I)

Într-un fel chiar şi Eurovizonul a arătat de ce mulţi europeni, mai ales cei din grupul nordic şi de pe flancul estic, nu au deloc încredere că o Europă suverană sub comandă franco-germană, decuplată de „anglo-saxoni”, le-ar putea asigura securitatea.

opinii

Catedrala simfonică a lui Eugen Doga

Nichita DANILOV

Catedrala simfonică a lui Eugen Doga

Dacă ar trebui să folosesc o imagine parabolică pentru percepţia muzicii sale, atunci, forţând un pic accentele, aş spune că la auzul uverturilor şi simfoniilor sale până şi pietrele de pe caldarâm se trezesc din amorţire şi încep să danseze transformându-se când în nişte clape de pian, când în nişte imense clape de armonică.

Nevoia de noroc

Michael ASTNER

Nevoia de noroc

Repet şi o spun din nou: E nevoie şi de oareşce noroc - şi în viaţă, şi în joc.

Identitate personală, identitate etnică, identitate naţională (III)*

Eugen MUNTEANU

Identitate personală, identitate etnică, identitate naţională (III)*

Pornind de la constatarea că limba nu este un bloc unitar şi omogen, ci un conglomerat de varietăţi, autorul analizează funcţia limbii în configurarea identităţii naţionale.

pulspulspuls

Musiu senator şi madam dipotat: o explicaţiune pentru a ţine de cald în uichend

Musiu senator şi madam dipotat: o explicaţiune pentru a ţine de cald în uichend

Ca o mică explicaţiune despre una sau alta din cele întâmplate în politichia locală, haideţi să opinăm pe astăzi despre o ciudăţenie remarcată de unii observatori ieşeni mai atenţi din fire. 

Caricatura zilei

Isărescu Ceai de Tei

Editia PDF

Bancul zilei

Doi rechini : - Ce faci, ma? - Am fost bolnav... - Pai, ce-ai avut?  - Am mâncat un general rus si o saptamân (...)

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.

  X