anunturi
grandchef
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

Advertorial (P)

APARTAMENTELE SOLUMNIA - PESTE 70% VÂNDUTE

GALERIE
SOLUMNIA_Apartamente Noi Iasi Aurel Vlaicu_www.solumnia.ro
  • SOLUMNIA_Apartamente Noi Iasi Aurel Vlaicu_www.solumnia.ro
- +

SOLUMNIA, cea mai înaltă clădire de apartamente din Iaşi (42 m înălţime), construită pe 17 niveluri, din care 3 niveluri de parcări subterane, este unul dintre cele mai apreciate ansambluri rezidenţial noi din oraş, atât datorită calităţii apartamentelor, cât şi a ofertei comerciale.

SOLUMNIA este singurul ansamblul mixt de pe Aurel Vlaicu, care include atât o clădire rezidenţială dispusă pe 17 niveluri, cât şi o clădire de birouri, care va creşte semnificativ valoarea apartamentelor şi a investiţiei. Calitatea construcţiei, realizată cu zidărie din cărămidă şi termoizolaţie din vată minerală bazaltică, complexitatea fundaţiei, realizată de compania Terratest Geotehnic, lider naţional în fundaţii speciale, dotările şi finisajele premium, dar şi oferta comercială adaptată nevoilor clienţilor, fac ca ansamblul SOLUMNIA să se diferenţieze semnificativ de alte proiecte imobiliare şi să fie ales atât de către investitori din Bucureşti, Cluj şi alte oraşe ale ţării, cât şi de familii tinere, care îşi caută o locuinţă stabilăîn România.

Modalităţi de plată flexibile & cea mai bună ofertă de apartamente

Preţul apartamentelor SOLUMNIA este unul foarte bun raportat la calitatea construcţiei, dotările şi finisajele incluse în preţ, dar şi la facilităţile din ansamblu şi zona în care se află ansamblul.

În primele 10 luni de la lansarea pe piaţă au fost vândute peste 70% dintreunităţile locative. Toate apartamentele SOLUMNIA beneficiază de dotări şi finisaje premium, care asigură un confort sporit de locuire:

- bai utilate si mobilate

- încălzire în pardoseală

- centrală termică murală cu condensare

- aparat aer condiţionat

- tâmplărie profil PVC, 7 camere şi geam tripan

- uşi interioare de tip celular cu feţe din HDF

- parchet laminat

- gresie şi faianţă calitatea 1,rectificată (baie, bucătărie)

- gresie antideranpantă şi rezistentă la temperaturi scăzute (balcon).

Ieşenii pot alege între apartamentele SOLUMNIA cu 1, 2, 3 şi 4 camere, cu suprafeţe între 43 – 127 mp, disponibile atât pe etaje intermediare, cât şi la etajelesuperioare, cu vedere panoramică spre oraş.


Aurel Vlaicu – noul pol de dezvoltare a oraşului

Ansamblul SOLUMNIA este amplasat în zona Tătăraşi - Piaţa 2 Băieţi, pe str. Aurel Vlaicu, nr. 84, cu acces şi de pe Bd. Chimiei, la 50 m de staţia de tramvai Phoenix. Aurel Vlaicu este o zonă ideală atât pentru familii, cât şi pentru investitori, datorită traficului fluid şi a legăturilor foarte bune spre centru, a proximităţii faţă de grădiniţe, şcoli, centre de retail şi centre comerciale, dar şi a interesului companiilor multinaţionale de a-şi deschide sedii sau puncte de desfacere în zona Aurel Vlaicu.

Pentru detalii despre apartamentele SOLUMNIA şi disponibilităţi, contactează direct  echipa SOLUMNIA: 0771 095 195, apartamente@solumnia.ro, www.solumnia.ro.

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.