anunturi
grandchef
mineralia
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

sambata, 02.07.2022

Apavital vrea să cumpere 41 de maşini şi nu a găsit vânzător

GALERIE
apavital, licitatie, flota
 • apavital, licitatie, flota
- +

Licitaţie reluată în proiectul Apavital de extindere a reţelelor de apă şi de canalizare. Prima încercare de achiziţie a unei flote de autoutilitare a eşuat din lipsă de oferte.

Singurul contract neatribuit dintre cele patru care vizează achiziţii de echipamente necesare derulării proiectului de extindere a reţelelor de furnizare a apei şi de canalizare în judeţ a fost relansat în licitaţie. Apavital a trebuit să anuleze prima procedură, după ce pentru două categorii de autoutilitare operaţionale a primit doar oferte neconforme, iar pentru a treia nu s-a arătat nimeni interesat. La reluarea licitaţiei, societatea de apă alocă aceeaşi sumă, 6,4 milioane de lei. Procedura e una cu clauză suspensivă, „în sensul că semnarea contractului este condiţionată de obţinerea aprobării Comisiei Europene a Proiectului Regional de dezvoltare a infrastructurii de apă şi apă uzată din judeţul Iaşi în perioada 2014-2020, în cadrul Programului Operaţional Infrastructură Mare 2014-2020, proiect din care derivă direct necesitatea lucrărilor care fac obiectul prezentului contract”, precizează anunţul de licitaţie.

Este vizată achiziţia a 41 de autoutilitare operaţionale. O primă categorie include 4 autoutilitare cu 7 locuri şi benă pentru transportul utilajelor şi 19 autovehicule similare, cu ladă pentru transportarea materialelor. Toate pentru 4,3 milioane de lei. Al doilea lot se referă la 13 autoutilitare cu două locuri şi alte 4 pentru transportarea probelor prelevate de apă şi apă uzată. Total: 1,5 milioane de lei. Ultimul lot vizează achiziţia unei autoutilitare tip atelier mobil cu două compartimente (atelier cu diverse dotări şi vestiarul pentru muncitori).

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Efectul mediatic David Popovici

Nicolae GRECU

Efectul mediatic David Popovici

Banii, decoraţiile şi capra vecinilor sunt subiectele la modă după performanţa tânărului înotător.

opinii

Curentul latinist şi configurarea conştiinţei identitare româneşti moderne (V)

Eugen MUNTEANU

Curentul latinist şi configurarea conştiinţei identitare româneşti moderne (V)

În ultimul foileton al seriei, autorul sintetizează efectele acţiunii curentului latinist din Transilvania asupra configurării conştiinţei identitare româneşti, în special în chestiunile de fixare a normelor limbii literare şi ale ortografiei româneşti moderne.

Crize, amăgiri şi limpeziri

pr. Constantin STURZU

Crize, amăgiri şi limpeziri

Între cei 12 ucenici mai apropiaţi, Mântuitorul a ales şi pe doi care aveau să comită acte de trădare cumplite: este vorba despre Iuda, cel care L-a vândut, şi despre Petru (Chefa), cel care s-a lepădat de trei ori de El, în mod public. Nu ştia Domnul pe cine alege? 

Marele plan urbanistic zonal

arh. Ionel OANCEA

Marele plan urbanistic zonal

Urbanismul este un instrument de planificare spaţială în scopul armonizării funcţiunilor vitale ale oraşului astfel încât forma, imaginea de ansamblu, să povestească despre frumuseţea comunităţii. Ideile urbanistice s-au născut o dată cu locuirea. Astăzi oraşul este un organism atât de complex, de sensibil, încât urbanismul ca disciplină de sinteză trebuie să fie o activitate permanentă, altfel apar fracturile, sincopele în evoluţia spaţiului cu efecte similare bolilor greu vindecabile.

pulspulspuls

Semnificaţii şi coincidenţe stranii legate de disputa mitropoliilor actuale şi viitoare

Semnificaţii şi coincidenţe stranii legate de disputa mitropoliilor actuale şi viitoare

Pentru că ieri am auzit că ne-au cam probozit olecuţă, amical, unele feţe bisericeşti din zona mitropoliei, pe motiv că n-ar fi Fluturelul bocovinean pe atât de isteţ şi influent pe cât ar vrea să pară în lumea asta preoţească, şi că elucubraţiunile alea ale lui cu mitropolie la Suceava n-ar trebui luate prea în serios, ei bine, pentru asta am zis că musai să mai venim cu ceva amănunte pe care unii prelaţi de la Iaşi, fie cu iertare, par a nu le fi sesizat. 

Caricatura zilei

Retragere din Insula Serpilor

Editia PDF

Bancul zilei

Doctorul, panicat de o spargere de teava, suna repede instalatorul: -Hai, te rog, urgent, toata pivnita e inundata din cauza un (...)

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.