Apel pentru salvarea unui activist de mediu internat la Iaşi. Nu are reflexe la un picior
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

Apel pentru salvarea unui activist de mediu internat la Iaşi. Nu are reflexe la un picior

GALERIE
Daniel Bodnar activist mediu
  • Daniel Bodnar activist mediu
- +

Sora lui Daniel Bodnar spune că acesta nu are reflexe la unul din picioare, după un accident suferit la Suceava.

Sora activistului de mediu Daniel Bodnar a postat zilele trecute detalii despre starea de sănătate a acestuia, explicând că situaţia este mai complicată decât s-a anticipat şi că problema majoră este că acesta nu are reflexe la nivelul picioarelor. Daniela Pintican este medic în Cluj şi s-a deplasat personal la Iaşi pentru a se interesa de starea sa de sănătate.

„Are îmbunătăţire postoperatorie, în sensul că înainte de operaţie, pe o scară de la 0 la 5, avea 0, iar acum are un scor de 1/5. Noi ne dorim să ajungă cât mai repede la 5/5, chiar dacă pare imposibil. Fractura cominutivă de la nivelul gleznei nu mai necesită intervenţie chirurgicală, ci doar imobilizare cu ghips. Piciorul drept prezintă sensibilitate la atingere şi contracturi musculare la tentativele de mobilizare. Piciorul stâng prezintă sensibilitate la atingere până la nivelul genunchiului şi are deficit motor complet“, a explicat dr. Daniela Pintican, sora lui Daniel Bodnar.

A mai precizat că, în ciuda situaţiei în care se află, Daniel conştientizează ceea ce urmează şi spune că nu va renunţa.

„Este mulţumitor că trăieşte şi îşi doreşte extrem de mult să fie lângă soţie şi fetiţă. Are o soţie minunată şi puternică! În acest moment, familia extinsă are ca prioritate sănătatea lui Daniel. Am pus pauză planurilor noastre, pentru că îi dorim să-şi reia viaţa normală cât mai repede posibil. Ştiu că optimismul şi încrederea în Dumnezeu o să-i ajute la recuperare. E un drum lung şi anevoios, dar împreună vom reuşi!“, a mai precizat în mesajul său.

Daniel Bodnar se află internat la Spitalul de Neurochirurgie după accidentul rutier în care a fost implicat săptămâna trecută. Cei care doresc să contribuie financiar pentru recuperarea medicală a activistului de mediu o pot face în mai multe conturi: Bodnar Daniel - Cont în LEI - Banca Transilvania: RO05BTRLRONCRT0501378502, BTRLRO22 sau cont în EURO – Banca Transilvania: RO79BTRLEURCRT0501378501, BTRLRO22, REVOLUT: GB06 REVO 0099 7013 1862 45, REVOGB21 sau Bodnar Simona - Cont în LEI – Banca Transilvania: IBAN RO60 BTRLRONCRT0476112601.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Despre importanţa îndoielii în ştiinţă şi falimentul calităţii în educaţie

Alexandru LĂZESCU

Despre importanţa îndoielii în ştiinţă şi falimentul calităţii în educaţie

Îndoiala şi spiritul critic nu mai sunt la modă. Un curent dominant în mass media şi pe reţelele sociale cultivă intoleranţa faţă de punctele de vedere care se abat de la cele considerate acceptabile, „corecte”, adesea, în mod ironic, „în numele ştiinţei”.

Filmuletul zilei

Franta a construit în insula Reunion o autostrada-viaduct de 12,5 km (care a costat 1,7 miliarde euro), ce serpuieste prin O (...)

opinii

Liviu Suhar

Nichita DANILOV

Liviu Suhar

Senzaţia pe care o încearcă spectatorul privindu-i tablourile e una stranie. Cufundate într-o tăcere ce trece dincolo de cotidian, proiectându-şi umbra lăuntrică în spaţiul ancestral, obiectele par să comunice între ele într-un limbaj mut, prin intermediul ultrasunetelor transpuse într-o partitură muzicală. Tăcerea lor e înşelătoare.

Raportul dintre public şi privat, din perspectivă feministă

Dana ȚABREA

Raportul dintre public şi privat, din perspectivă feministă

Aparent, dacă e să-l avem în vedere pe Richard Rorty, distincţia dintre sferele publică şi privată sunt separate în măsura în care problemele care cad sub incidenţa fiecăreia dintre ele sunt diferite şi, desigur, întrebările adresate sunt altele. Cu privire la individul uman, cineva ar putea fi deopotrivă liberal şi ironist, ceea ce conduce la posibilitatea ca cele două sfere să nu prezinte o opoziţie ireconciliabilă. Dimpotrivă. Cele două sfere converg. Să luăm ca exemplu familia: prin definiţie familia presupune spaţiul privat şi discreţia, cu toate acestea familia este reglementată prin reguli şi norme care ţin de sfera publică.

O întâlnire nici măcar de gradul 7 şi o mică incursiune onomatologică

Michael ASTNER

O întâlnire nici măcar de gradul 7 şi o mică incursiune onomatologică

Acum trei ani, la început de martie - eram în drum spre Bucureşti (cu trenul) - m-am trezit cu un mesaj de la o persoană necunoscută, dar cu acelaşi nume de familie. Am avut o conversaţie ciudăţică pe messenger cu femeia în cauză, apoi am uitat de discuţie. 

pulspulspuls

Suferinţele discrete ale madamei

Suferinţele discrete ale madamei

Una mai molcuţă, de uichend, pe azi, dacă tot e sâmbătă şi e aşa frig afară. Şi ce ar putea fi mai moale şi mai pufos decât opera lirică, stimaţi telespectatori, şi mai ales graniţa penală a acesteia cu politichia mâloasă de Bahlui? 

Caricatura zilei

De 8 martie

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.