Aplică acum pentru o carieră de succes în imobiliare!
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi

Advertorial

Aplică acum pentru o carieră de succes în imobiliare!

GALERIE
fidelia-casa-iasi
 • fidelia-casa-iasi
- +

Piaţa imobiliară din România a devenit în ultimii ani extrem de atractivă atât pentru clienţii dornici să se mute la o casă nouă, cât şi pentru cei care vor să facă investiţii profitabile. Toate analizele economice arată că anul 2015 a fost unul de creştere şi consolidare a sectorului imobiliar, fiind practic cel mai bun an de după Revoluţie, depăşind chiar perioada de boom imobiliar dinaintea crizei economice. De asemenea, prima lună din 2016 arată că şi acest an va fi unul deosebit de bun, cu vânzări record.
Pe o piaţă în creştere şi cu potenţial încă enorm, veniturile celor care lucrează în imobiliare cresc simţitor de la un an la altul, depăşind cu mult mediile salariale din România. Dacă sunteţi în căutarea unui loc de muncă bine plătit şi vă surâde ideea de a face carieră în sectorul imobiliar, acum e momentul să vă apucaţi de imobiliare!

Paşii către succes

Trebuie ştiut însă că voinţa de a lucra într-un domeniu deosebit de dinamic precum cel al imobiliarelor nu e suficientă pentru succes. Este foarte important ca primii paşi în acest domeniu să-i faceţi în cadrul unei agenţii foarte bune, de unde veţi învăţa secretele meseriei. De asemenea, este necesară o foarte bună determinare, capacitate de muncă şi persuasiune. Nu este importantă vârsta şi nici experienţa în domeniu pentru a deveni un agent imobiliar bun!

Vino la FideliaCasa - cea mai bună echipă de imobiliare!

Pe lângă contextul economic extrem de favorabil pentru începerea unei cariere în imobiliare, veştile bune nu se opresc aici. FideliaCasa, cea mai importantă companie imobiliară din Moldova şi una dintre cele mai mari agenţii imobiliare la nivel naţional, îşi măreşte echipa. Puteţi deveni acum broker imobiliar la una dintre cele mai bune agenţii din ţară, unde vi se deschide calea pentru o carieră de succes în domeniul imobiliar. Visul dumneavoastră către independenţă financiară şi o carieră de succes este foarte aproape. Tot ce trebuie să faceţi este să trimiteţi un CV la adresa de email resurse.umane@fideliacasa.ro sau să sunaţi la numărul de telefon 0754.385.385 şi veţi fi programat la un interviu.

Alătură-te acum echipei de profesionişti de la FideliaCasa, iar beneficiile vor fi pe măsură deoarece compania investeşte foarte mult în pregătirea profesională şi dezvoltarea abilităţilor personale ale angajaţilor! Compania organizează cursuri interne, cu trainerul companiei dar şi traininguri externe, cu traineri externi, cu certificări în diverse domenii de activitate : Marian Rujoiu, Petre Nicolae, Ileana Preda, ş.a.

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Avem selecţioner!

Nicolae GRECU

Avem selecţioner!

Dinspre conclavul de la „Casa Fotbalului” se iţesc dâre de fum alb, numai că cine e alesul rămâne un mister.

Filmuletul zilei

opinii

Seimeni (XVI). Instaurarea regimului comunist: colhozul, geaceul, ceapeul (4)

Eugen MUNTEANU

Seimeni (XVI). Instaurarea regimului comunist: colhozul, geaceul, ceapeul (4)

Autorul prezintă în continuare procesul rapid de dispariţie a ţărănimii prin colectivizarea comunistă a agriculturii, aşa cum l‑a perceput în propria copilărie.

Din bucătăria rugăciunii

pr. Constantin STURZU

Din bucătăria rugăciunii

Sfântul Sinod al Bisericii Ortodoxe Române a consacrat 2022 ca fiind "Anul omagial al rugăciunii în viaţa Bisericii şi a creştinului” şi "Anul comemorativ al sfinţilor isihaşti Simeon Noul Teolog, Grigore Palama şi Paisie de la Neamţ”. De fapt, şi când vorbim despre sfinţii isihaşti, tot despre rugăciune vorbim. Adică despre ceea ce ne orientează spre Dumnezeu.

Economia, ştiinţă sau pseudoştiinţă?

Aurelian-Petruș PLOPEANU

Economia, ştiinţă sau pseudoştiinţă?

„Când teoria matematică este arbitrul suprem al adevărului, devine dificil să vedem diferenţa dintre ştiinţă şi pseudoştiinţă. Rezultatul sunt oameni precum judecătorul din procesul lui Evangeline Adams sau Fiul Raiului din China antică, care au încredere în exactitatea matematică a teoriilor fără a lua în considerare performanţele lor - care confundă matematica cu ştiinţa, raţionalitatea cu realitatea.” (Levinovitz, 2016)

pulspulspuls

Atenţiune, atenţiune! Ta-ra-ram, ta-ra-ram: iaca noua împărţeală a dregătoriilor moldave!

Atenţiune, atenţiune! Ta-ra-ram, ta-ra-ram: iaca noua împărţeală a dregătoriilor moldave!

Veşti noi pe astăzi, stimaţi telespectatori, multe “bombă”, despre noua împărţeală de posturi de şefi regionali din Moldova, la instituţiunile ce au sediul, multe din ele, taman la Iaşi. 

Caricatura zilei

Editia PDF

Bancul zilei

Doi tipi, amândoi casatoriti, stau de vorba: – Nu stiu ce sa ma mai fac! De câte ori vin acasa, dupa ce am ba (...)

Parteneri

Alte publicatii

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.

  X