Aplicația Promo,o nouă inovație în domeniul afacerilor
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi

Advertorial

Aplicația Promo,o nouă inovație în domeniul afacerilor

GALERIE
aplicatia-promo
 • aplicatia-promo
- +

O nouă aplicație ce urmărește să faciliteze și să revoluționeze sectorul afacerilor din centrul și nord-estul României a fost lansată de curând pentru a oferi servicii de publicitate de înaltă calitate ce duc la un rezultat excepțional atât pntru comercianți sau producători afiliați, cât și pentru utilizatorii acestei aplicații. 
 
Numită Promo,  această aplicație urmărește să prelucreze date și să administreze pagini web de pe telefoanele inteligente pentru a promova afacerile din centrul și nord-estul României. Astfel,  ofertele comercianților și ale producătorilor afiliați vor fi promovate în realitatea virtuală, iar acestea vor fi vizualizate în timp real. Fluxul de promovare a ofertelor va crește considerabil și va favoriza vizualizarea ofertelor de către utilizatori și viitori clienți. Ariile geografice vor deveni zone virtuale de interes astfel încât utilizatorii vor putea vizualiza ofertele valabile în acel moment în zona în care utilizatorul se află. Se pot realiza filtrări pe clase de produse și servicii pentru a facilita căutarea utilizatorului în momentul în care dorește să găsească o ofertă ce va întruni necesitățile și posibilitățile financiare ale acestuia. 
 
Afilierea cu posibili clienți se va realiza prin contracte promoționale cu primii 100 de comercianți sau furnizori de servicii. După o analiză de tipul cost-beneficiu,  în care viitorii clienți vor afla beneficiile financiare ce vor duce la o funcționare la putere maximă a afacerii, se vor încheia contracte cu o durată minimă de 12 luni. O pensiune care în mod obișnuit este ocupată în proporție de 80% pe toată durată anului, va ajunge la o capacitate maximă cu ajutorul promovării ofertelor și serviciilor prin aplicația Promo pentru telefoane inteligente. 
 
Aplicația Promo are la bază analogia sistemelor de publicitate realizate prin intermediul panourilor stradale,  dar are un impact mult mai mare deoarece utilizatorul poate verifica în timp real ofertele prezente într-o anumită zonă chiar de pe telefonul acestuia.  Aplicația Promo poate fi găsită atât în Apple Store și Google Play,  cât și cu ajutorul canalelor media. Perfectă pentru zilele noastre,  în care telefonul mobil constituie un informator de nădejde,  aplicația Promo va facilita aflarea ofertelor de către posibili clienți și promovarea afacerilor din centrul și nord-estul României. Mai multe detalii despre această aplicație puteți găsi pe site-ul: ipromovare.ro
 
 ____________________________________________________________________
 Investește în oameni!
 FONDUL SOCIAL EUROPEAN
 Programul Operațional Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013
 Axa prioritară 3 ,,Creșterea adaptabilității lucrătorilor și a intreprinderilor”
 Domeniul major de intervenție 3.1 ,,Promovarea culturii antreprenoriale”
 Numărul de identificare a contractului: POSDRU/176/3.1/S/149620, Cod SMIS:57909
 ____________________________________________________________________

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Cum s-au transformat o parte din mass media din câini de pază ai democrației, în agenți de propagandă și portavoce a autorităților

Alexandru LĂZESCU

Cum s-au transformat o parte din mass media din câini de pază ai democrației, în agenți de propagandă și portavoce a autorităților

Marea majoritate a jurnaliştilor români continuă să se închine la „icoanele” New York Times, Washington Post, CNN, The Guardian, nerealizând că acestea au deviat între timp semnificativ de la etica şi standardele tradiţionale ale jurnalismului.  

Filmuletul zilei

opinii

Câte ceva despre ororile nazismului

Nichita DANILOV

Câte ceva despre ororile nazismului

Realitatea din lagărele de naziste era atât de cosmetizată de aparatul de propagandă, încât chiar şi prizonierii proaspăt aduşi în vagoanele de vite sigilate aveau tendinţa să nu dea crezare sinistrelor zvonuri legate de exterminare. Ca să nu intre în panică, deţinuţii ce coborau din trenuri aveau parte de o privelişte aproape bucolică. E drept că exista sârmă ghimpată. Dar dincolo de sârmă domnea o ordine desăvârşită.

Povestea unui newsletter: Eminescu şi statistica

Ciprian IFTIMOAEI

Povestea unui newsletter: Eminescu şi statistica

Pe la începutul lunii decembrie 2021, mă pomenesc cu un telefon de la prietenul şi colegul Bogdan Pătărlăgeanu de la Direcţia de Comunicare a Institutului Naţional de Statistică (INS) cu propunerea de a colabora la un Newsletter pentru Ziua Culturii Naţionale (15 ianuarie) în care să surprindem crâmpeie din publicistica economică şi socială a poetului Mihai Eminescu, eventual, condimentate cu date statistice. Mai înainte de toate, prietenul Bogdan se interesă dacă ştiu ceva despre legătura lui Eminescu cu statistica, parcă, bănuind că am în lucru un studiu cu tema „Scurt istoric al statisticii oficiale în România” în care aveam câteva rânduri despre tema în cauză.

Atenţie la trend

Michael ASTNER

Atenţie la trend

În loc de motto: Jocurile minţii// cum mai reuşim noi/ să ne construim/ propriile capcane - cu cât mai sofisticate,/ cu atât mai durabilă/ propria închisoare.

pulspulspuls

Credeaţi că, gata, nu-i vom mai vedea pe firmament? Ei, iote că reapar!

Credeaţi că, gata, nu-i vom mai vedea pe firmament? Ei, iote că reapar!

Aho aho, cetitori fraţi, staţi puţin şi nu mânaţi, căci pe astăzi Moşu’ vouă vă aduce brânză, ouă, dar şi niscai noutăţi din niscaiva zone mai mici ale politichiei ieşene pe care mulţi dintre noi le cam scosesem la pensie de câţiva ani, pe unii reprezentanţi chiar fără vechimea completă, ci pe caz de boală. 

Caricatura zilei

Pantaloni

Editia PDF

Bancul zilei

Doi tipi, amândoi casatoriti, stau de vorba: – Nu stiu ce sa ma mai fac! De câte ori vin acasa, dupa ce am ba (...)

Parteneri

Alte publicatii

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.

  X