Aplicație românească mult dorită: ”Property management", calea prin care proprietarii şi chiriaşii scapă de agenţii imobiliari
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

miercuri, 21.04.2021

Aplicație românească mult dorită: ”Property management", calea prin care proprietarii şi chiriaşii scapă de agenţii imobiliari

GALERIE
aplicatie property management
  • aplicatie property management
- +

Aplicația Milluu lansează serviciul de "property management", prin care îi ajută pe proprietari să îşi găsească chiriaşi, iar pe cei în căutarea unei locuinţe să îşi găsească chirie fără să mai fie nevoiţi să plătească avans sau comisioane. Startup-ul va investi 1 milion de euro în lansarea acestui serviciu. Iată cum funcţionează acesta.

Plata utilităților și mentenanța apartamentului, odată închiriat, sunt gestionate de către Milluu. Totodată, Milluu garantează proprietarilor primirea primei chirii în maximum 15 zile de la semnarea contractului, dar și 12 luni de plăți neîntrerupte, indiferent dacă apartamentul are sau nu chiriaș. Mai mult, bunurile din apartament vor fi asigurate gratuit, prin Milluu, pentru o valoare de maximum 10.000 de euro.

Practic, prin Milluu Select, proprietarul împuternicește compania dezvoltatoare a aplicației să găsească chiriași, să încaseze și să îi transfere banii pentru chirie, dar și să gestioneze toate aspectele legate de proprietate.

Pentru cei aflați în căutarea unui spațiu de locuit, Milluu Select facilitează găsirea unui apartament potrivit pentru care nu vor plăti comision, garanție sau chiria în avans pe mai multe luni. Practic, dacă la o închiriere în sistemul tradițional, chiriașul trebuie să investească în jur de 1000 de euro pentru a se muta într-un apartament, în cazul Milluu Select, el va plăti doar chiria lunară. Întregul proces de căutare a chiriașului este unul digital, selectarea acestuia fiind realizată în prima etapă pe baza algoritmilor Milluu. Ulterior, chiriașii selectați primesc oferta de închiriere și pot viziona singuri apartamentul sugerat de aplicație. Semnarea contractului are loc digital, prin aplicație, iar comunicarea ulterioară referitoare la gestionarea plății chiriei și utilităților are loc tot în mediul digital. Prin Milluu, chiriașul poate deschide și tichete de mentenanță ce vor fi gestionate de către echipa Milluu, cu sprijinul chiriașului, în cazul oricărei defecțiuni.

Continuarrea, pe startupcafe.ro

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Europa se loghează în reţea

Lucian DÎRDALA

Europa se loghează în reţea

Platforma digitală, accesibilă la adresa futureu.europa.eu (cu posibilitatea selectării limbii române), îi invită pe cetăţenii „obişnuiţi” să-şi spună părerea sau să reacţioneze la postările altora, operând asemenea unei reţele sociale.

Filmuletul zilei

opinii

Mircea Eliade & Vasile Conta. Coda (I)

Florin CÎNTIC

Mircea Eliade & Vasile Conta. Coda (I)

Ultima decadă a lunii aprilie marchează pentru mine două comemorări speciale ale unor figuri intelectuale româneşti de care s-a întâmplat să mă ocup şi care s-au săvârşit din viaţă una după alta, chiar dacă la un secol distanţă: Vasile Conta (21 aprilie 1882) şi Mircea Eliade (22 aprilie 1986).

Cristian Mandeal: „Minutul de calitate maximă în concert este rezultatul orelor multe de repetiţii” (I)

Alex VASILIU

Cristian Mandeal: „Minutul de calitate maximă în concert este rezultatul orelor multe de repetiţii” (I)

Sigur că tot talentul, pregătirea minuţioasă şi inspirată la Conservatorul din Bucureşti cu profesorul Constantin Bugeanu (din păcate, rolul său de pedagog în formarea dirijorilor afirmaţi ulterior este trecut astăzi sub tăcere...), pregătirea permanentă după absolvire l-au detaşat pe Cristian Mandeal din rândurile generaţiei sale, dorinţa de a învăţa în continuare, de a-şi înfăptui concepţia interpretativă fructificând ocaziile apărute, i-au asigurat evoluţia. 

Epilare inghinală

Briscan ZARA

Epilare inghinală

Sunt multe studii despre cum afectează psihologia omului ceea ce vedem, auzim, simţim din exterior. La fiecare întindere de coardă are loc o excitare a neuronilor care provoacă senzaţii neplăcute persoanei, dar dacă lucrurile se repetă, neplăcerea dispare încetul cu încetul şi apare o oarecare toleranţă la acea senzaţie, poate chiar e înlocuită cu plăcere. Nu mai eşti afectat, nu te mai impresionează în sens rău. Asta nu înseamnă că devii mai puternic, ci mai nesimţit, mai rigid, mai greu impresionabil.

pulspulspuls

Un fakenews fain la Iaşi, care să marcheze câştiguri babane

Un fakenews fain la Iaşi, care să marcheze câştiguri babane

Atenţie mare în aceste zile nu numai la ştirile politice mai şugubeţe, stimaţi telespectatori, ci şi la alea economice mai săltăreţe, că şi de-aici pot sări iepuri după care să alergi de-ţi ies ochii din cap şi tot să nu-i prinzi. 

Caricatura zilei

Fără facebook

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.