anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

sambata, 08.08.2020

Aproape 15.000 de ieşeni au primit consiliere pentru găsirea unui loc de muncă

GALERIE
ajofm
  • ajofm
- +

Anul acesta, atât şomerii care beneficiază de indemnizaţie, cât şi cei care nu primesc bani de la stat, ori ieşenii care sunt în căutarea unui alt loc de muncă, au primit consiliere de la Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea forţei de Muncă (AJOFM) şi de la cei 39 de furnizori acreditaţi pentru servicii de informare, consiliere şi mediere a muncii pe piaţa internă, din judeţul nostru. Dacă la nivelul judeţului, în jur de 14.700 de persoane au beneficiat de consiliere şi mediere prin serviciile AJOFM, la cei aproape 40 de furnizori s-au prezentat puţin peste 200.

„Aceşti furnizori sunt acreditaţi iar în cursul anului ei fac consiliere şi mediere fie pentru cei aflaţi în şomaj, fie pentru alte categorii de persoane. La ultima verificare, în septembrie, figurau 226 de ieşeni care au beneficiat de serviciile furnizorilor din judeţ”, a precizat Adriana Sîrghie, purtătorul de cuvânt al AJOFM.

Printre cei mai cunoscuţi furnizori se numără Asociaţia „Iubire şi Încredere”, Centrul Diecezan Caritas, Fundaţia „Alături de Voi”, Fundaţia „Corona”, Fundaţia „Solidaritate şi Speranţă” şi Fundaţia Ecologică Green (FEG).

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Dar la Primărie când se ajunge?

Ionuț BENEA

Dar la Primărie când se ajunge?

Arestarea lui Cristin Zămosteanu este doar vârful unui aisberg pe care procurorii trebuie să-l arate la adevărata sa dimensiune.

Filmuletul zilei

opinii

O călătorie ratată

Alexandru CĂLINESCU

O călătorie ratată

Frumoase sunt, în schimb, ilustraţiile, cărţi poştale aflate în colecţia autorului. Altfel, încercarea lui Radu Mârza de a ne fi ghid într-o călătorie care se anunţa promiţătoare este un eşec. Am dus-o până la capăt din obligaţie profesională: mărturisesc însă că am fost tentat să cobor la prima staţie.

Inventica

Neculai SEGHEDIN

Inventica

În anul 1983 eram în Munţii Orăştiei, la Sarmisegetuza Ulpia Traiana. Am intrat în magazinul sătesc, care era „cu de toate”, unde am găsit o carte care m-a fascinat de cum am deschis-o: „Inventica” de Pierre Verone, Editura Albatros, Colecţia Lyceum. Să cumperi cărţi atunci când urci pe munte cu rucsacul în spate, recunosc, nu atestă o inteligenţă prea grozavă, ba dimpotrivă, mai ales atunci când nu eşti chiar o forţă a naturii...

Geopolitrucuri

Nicolae CREŢU

Geopolitrucuri

Aproape că nu e zi care să treacă fără vreo ştire, comentarii şi dezbateri (o vocabulă, aceasta din urmă, mai puţin compromisă decât mulţimea de „talk-show”-uri în care nu numai că nu se dezbate nimic, dar domneşte o „armonie” adormitoare, între eternii lor „abonaţi”, mereu aceiaşi şi tare temători de polemos) gata să citeze ierarhii, rating-uri pe scala cărora România (deci noi, românii) se situează foarte jos. 

pulspulspuls

Cum i-a păcălit sforarul combinator Piramidon pe tăţi din breaslă

Cum i-a păcălit sforarul combinator Piramidon pe tăţi din breaslă

Caricatura zilei

Degustare

Editia PDF

Bancul zilei

Îi datoram multe coronavirusului. A reusit sa-i aduca pe români înapoi în tara si a putut sa le înve (...)

Linkuri

Alte ziare locale

    Intrebarea zilei

    Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.