Arată că îţi pasă şi ajută copiii şi tinerii cu autism!
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

Arată că îţi pasă şi ajută copiii şi tinerii cu autism!

Puteţi veni în sprijinul copiilor şi tinerilor cu autism participând la un eveniment caritabil.

GALERIE
carmen gherca
  • carmen gherca
- +

Ieşenii pot veni în sprijinul copiilor şi tinerilor cu autism participând la un eveniment caritabil ce va avea loc în data de 4 aprilie.

 

În cadrul celei de a V-a ediţii a campaniei „Arată că îţi pasă!”, filiala ieşeană a Asociaţiei Naţionale a Copiilor şi Adulţilor cu Autism din România (ANCAAR) va organiza o nouă seară caritabilă. Evenimentul este menit să marcheze Ziua Internaţională pentru Conştientizarea Autismului şi se va desfăşura la Motel Bucium, începând cu ora 18. Cei care doresc să participe trebuie să achiziţioneze, până la sfârşitul lunii, invitaţii, al căror cuantum este de 120 lei. Prin această acţiune, ieşenii sunt invitaţi să fie receptivi la problemele persoanelor care suferă de autism şi să manifeste solidaritate faţă de acestea. „Mai ales că această acţiune se petrece în postul Paştelui - când toţi trebuie să fim mai buni - cred că ar trebui să ne gândim la persoanele din jurul nostru care au mai multă nevoie de ajutor decât avem noi. Şi aceşti copii, şi aceşti tineri au nevoie de ajutorul întregii societăţi pentru a se putea integra şi pentru a se putea dezvolta. Oricum, noi ca oameni ar trebui să ne gâdim la faptul că sunt persoane care au mult mai puţin decât avem noi, mai ales sănătate. Şi aceste persoane nu au nicio vină că s-au născut aşa - nici ele şi nici părinţii lor - şi de aceea cred eu că ar fi bine ca, măcar într-o seară, să dăruim pentru că, până la urmă, cu siguranţă dăruind o să primim şi noi. O să primim satisfacţie şi, de ce nu, o să fim poate cu sufletul mai curat înainte de sărbătorile de Paşte”, a subliniat Carmen Ghercă, preşedinte ANCAAR Iaşi. Cei prezenţi la eveniment de vor bucura de un program artistic oferit de copiii cu autism sprijiniţi de asociaţie, membri ai Clubului de gimnastică aerobică GIMNIS, de micii dansatori de la Clubul „Imperial” sau de studenţi ai Universităţii de Arte. Banii care se vor strânge în urma evenimentului vor fi folosiţi pentru susţinerea proiectelor derulate în beneficiul copiilor, tinerilor cu autism şi al părinţilor acestora.

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Apărarea şi rechizitoriul lui VV. De unde atâta pasiune?

Cosmin PAȘCA

Apărarea şi rechizitoriul lui VV. De unde atâta pasiune?

Rămâne de văzut dacă demiterea lui Voiculescu, întâmplător chiar după anunţata depolitizare a CAS-urilor, va aduce o binemeritată linişte în societate (că în „sistem” cu siguranţă va aduce). În toate cazurile, patima cu care opinia publică s-a raportat la mandatul lui VV, tangentă cu metafizica, ar merita nişte studii sociologice sănătoase.

Filmuletul zilei

opinii

K1 didactic

Codrin Liviu CUȚITARU

K1 didactic

„Ai căpătat contuziile la un meci!” „Oh, nu!” a răspuns Noe. „Nu sunt în faza meciurilor. Învăţ. Aveam însă de predat, la anul I B, portretul lui Ştefan cel Mare, făcut de Grigore Ureche. Am vrut să-i dau culoare marţială, chiar dacă nu lupt încă în ring. Am cerut un voluntar pentru rolul domnitorului. Am precizat că eu voi fi un boier inocent. S-a oferit Mişa Ovinuţ, băietanul creţ din Vaslui. M-a rupt, frate, nu altceva! A interpretat, cred, sintagma degrabă vărsătoriu de sânge nevinovat extrem de literal.”

Datoria publică în contextul crizelor

Alin ANDRIEȘ

Datoria publică în contextul crizelor

Datoria publică a crescut considerabil în ultimele decenii în majoritatea economiilor şi această tendinţă a fost amplificată de actuala criză de sănătate.

La Cristeşti Regiunea din cuvinte a coborât efectiv în stradă

George ŢURCĂNAŞU

La Cristeşti Regiunea din cuvinte a coborât efectiv în stradă

Politicienii Bucureştiului ar trebui să ţină seama de faptul că în faţa lor se află acum o mulţime pentru care discursul reţinut şi pedant nu mai e o opţiune! Aceiaşi politicieni ai centrului ar mai trebui să ţină seama şi de faptul că viteza cu care se propagă ideile regionaliste şi se revizuiesc convingerile personale ale trăitorilor din regiune noastră accelerează. Cu alte cuvinte, dragi politicieni de la centru, regionalismul în Moldova nu (mai) e o fandoseală, aşa cum mulţi dintre voi aţi sperat să fie. Culmea e că şi voi aţi pus umărul la această accelerare, prin preluarea ideilor vehiculate de unii membri ai MDM, IpA8 sau MVA în campaniile electorale mai recente.

pulspulspuls

Traseu bătut în cuie de la Bucureşti pentru Paralexe

Traseu bătut în cuie de la Bucureşti pentru Paralexe

Pentru că, iată, de vreo două zile încoace tot auzim cum se fac şi se desfac scenarii care mai de care despre ce se va întâmpla la vârful filialei liberale de la Iaşi în perioada următoare, am zis că e cazul să vă spunem şi noi ce-am auzit pe ici pe colo. 

Caricatura zilei

Abrogare ordin

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.