anunturi
grandchef
mineralia
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

vineri, 01.07.2022

COMUNICAT DE PRESA

Arată că-ți pasă alături de ASFI și oferă o bucurie copiilor cu autism

GALERIE
finaaaalafis-colorat-01-02
 • finaaaalafis-colorat-01-02
- +

În perioada 3-17 decembrie, Asociația Studenților Francofoni din Iași provoacă ieșenii și nu numai, să rupă puțin din puținul lor în preajma sărbătorilor prin proiectul lor caritabil „Arată că-ți pasă!” ce a ajuns anul acesta la cea de-a 14-a ediție!

Asociația Studenților Francofoni din Iași este o organizaţie non-guvernamentală, apolitică şi non-profit, reprezentând cea mai veche asociaţie de profil francofon din ţară şi una dintre cele mai active ONG-uri din Iaşi. Anul acesta a împlinit 18 ani de activitate productivă.
Motto-ul Asociației este « Fii diferit ! Implică-te ! »
Scopul proiectului „Arată că-ți pasă!” este strângerea de fonduri și ulterior susținerea unei cauze alese, iar anul acesta, toate donațiile ajung la Asociația Națională pentru Copii și Adulți cu Autism din România – ANCAAR, filiala Iași.
 
Cum poți ajuta? Participând la activitățile organizate în cadrul proiectului. Avem pregătite:
 
- pe 5 decembrie o seară de board games, începând cu ora 19:00, la Cafeneaua Piața Unirii Iași;
- pe 10 decembrie o seară de film, în sala Dima a Universității „Alexandru Ioan Cuza”, de la ora 20:00;
- pe 11 decembrie primul Concertul de colinde, de la ora 19:00, la Catedrala Mitropolitană;
- pe 12 decembrie o seară de poezie, începând cu oa 20:00, la Arte Café;
- pe 16 decembrie, cel de-al doilea Concert de colinde, organizat la Casa de Cultură a Studenților, începând cu ora 19:00;
 
Toate activitățile sunt cu intrare liberă iar scopul acestora este de a strânge donații pentru copiii și tinerii de la ANCAAR și de a crea o atmosferă demnă de venirea sărbătorilor. În incinta locului se vor găsi cutii de donații, în care participanții pot lăsa orice sumă.
De asemenea, persoanele care doresc să ajute dar nu pot ajunge la evenimentele menționate mai sus, pot dona direct în contul Asociației.
Titular cont: ASOC. STUDENTILOR FRANCOFONI IASI, IBAN: RO87RNCB0178160880160001
 
Asociația Studenților Francofoni din Iași
Contact: 0763 505 154 / relatiiexterne@asfi.ro
Pagina Asociației: https://www.facebook.com/asfi.ro/
Pagina Proiectului: https://www.facebook.com/ACP.ASFI/
 
 
 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Cioloş a văzut prea mult la filme

Cosmin PAȘCA

Cioloş a văzut prea mult la filme

Sunt cel mult trei scenarii posibile. 1. REPER devine o unealtă a USL, asumată ca atare printr-o politică transparentă de alianţe, prin care se dizolvă treptat relevanţa USR. Adică ne întoarcem la un fel de FSN, adică, ani pierduţi. 2. După alegerile din 2024, dacă nu accede în Parlament, REPER devine un forum de dezbateri şi se pierde în anonimat. Adică un fel de GDS, adică, ani pierduţi. 3. După alegerile din 2024, dacă intră în Parlament, REPER devine în mod natural un aliat al USR, se propune chiar de o fuziune. Adică un fel de PLUS, adică, ani pierduţi.

opinii

Expatriaţii

Codrin Liviu CUȚITARU

Expatriaţii

Hemon este un prozator de mare forţă care, pe lângă indiscutabilul talent literar, deţine şi un bagaj cultural, psiho-emoţional mai corect spus, excepţional. Privit în sine, acesta se dovedeşte capabil, de unul singur, mai ales în condiţiile vieţii autorului într-o civilizaţie străină, să deschidă calea către capodoperă.

Despre contagiunea financiară

Alin ANDRIEȘ

Despre contagiunea financiară

După criza financiară globală, înţelegerea fenomenului de contagiune la nivelul instituţiilor financiare a devenit o prioritate pentru factorii de decizie în vederea creşterii stabilităţii financiare, cu scopul de a reduce efectele crizelor financiare viitoare sau chiar de a le preveni. 

„Războiul sfânt” al rasei

Florin CÎNTIC

„Războiul sfânt” al rasei

Astăzi, 29 iunie, la ora 14.30, la Ateneul Naţional din Tătăraşi, Marius Turda, istoric şi universitar de clasă internaţională, profesor la Universitatea Oxford Brooks, lansează ediţia românească a unei cărţi esenţiale pentru înţelegerea ideilor şi politicilor consacrate rasei şi eugenismului în Ungaria secolulului XX. Evenimentul cuprinde şi vernisajul unei expoziţii itinerante, care va rămâne o lună pe simezele Ateneului, şi care merită şi ea a fi urmărită.

pulspulspuls

În loc de utrenie: Metropolia lui Flutur şi fluturii din stomacurile de la Iaşi

În loc de utrenie: Metropolia lui Flutur şi fluturii din stomacurile de la Iaşi

Deşi am văzut că mai toată lumea în sutane din târg cam mimează nepăsarea vizavi de declaraţiile şefului Cejeului bucovinean Flutur referitoare la crearea unei mitropolii a Bucovinei, adicătelea cum ar veni la Iaşi să rămânem doar cu cea a Moldovei, în realitate auzim pe căi neoficiale că agitaţia este maximă, iar acele declaraţii chiar au creat îngrijorare la Palatul Metropolitan din Iaşi. 

Caricatura zilei

Orban contemplând cariera meteorică a lui Cîțu

Editia PDF

Bancul zilei

Doctorul, panicat de o spargere de teava, suna repede instalatorul: -Hai, te rog, urgent, toata pivnita e inundata din cauza un (...)

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.