Arcadia aduce în luna iunie „Zâmbete de copii”
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi

duminica, 28.11.2021

Advertorial

Arcadia aduce în luna iunie „Zâmbete de copii”

Un copil sănătos e un copil fericit!

GALERIE
event_631x302
  • event_631x302
- +

Sâmbătă, 13 iunie și duminică, 14 iunie, rețeaua de sănătate Arcadia va desfășura, între orele 11:00 și 20:00, în cadrul Punctului de Prim Ajutor din Palas Mall, acțiunea medicală pediatrică „Zâmbete de copii”.
Evenimentul include evaluări medicale gratuite, oferite de medicii Arcadia, reduceri importante la servicii medicale pediatrice și activități creative, pline de culoare.


Iată care este programul acțiunii „Zâmbete de copii”:

La standul Arcadia
•    insula creativă „Artă cu zâmbete” – se vor realiza fanioane de vânt și desene amuzante;
•    face painting, foto-display, baloane și distracție;
•    deschis tuturor copiilor, în limita locurilor disponibile, între orele 11:00 - 13:00 și 16:00 - 18:00.

În incinta Punctului de Prim Ajutor Arcadia
•    servicii medicale gratuite, pe baza unei programări prealabile, pentru copii cu vârsta între 3 - 18 ani: măsurători antropometrice și evaluare status ponderal, cântărire, măsurare înălțime și calcul IMC, anamneză, consiliere medicală;

Sâmbătă, 13 iunie
11:00 - 14:00 -  dr. Codruța Iliescu, medic primar Pediatrie;
16:00 - 19:00  - dr. Ana Pavel, medic specialist Pediatrie.

Duminică, 14 iunie
11:00 - 14:00 -  dr. Alina Sichirliev, medic specialist Pediatrie;
16:00 - 19:00  - dr. Ana Pavel, medic specialist Pediatrie.

Programarea pacienților  pentru evaluările pediatrice gratuite se face prin intermediul serviciului Call Center: 0232 920, în limita locurilor disponibile (60 de locuri în total). Fiecare copil poate beneficia de o singură evaluare în cursul acțiunii.
Copiii care beneficiază de evaluare medicală în cadrul acțiunii „Zâmbete de copii”, cât și cei care participă la activitățile creative, pot primi cadou un voucher de 30% reducere la servicii medicale*, dacă se programează pe loc, la standul Arcadia, pentru serviciile aferente.
*În limita a 60 de vouchere.

Beneficiile voucherului:
- 30% reducere la ecografie abdomen superior sau total;
- 30% reducere pentru consultații la cerere, din specialitățile:
    - Pediatrie, ORL, Dermatologie, Endocrinologie (pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 0 -18 ani);
    - Oftalmologie (pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 3 - 18 ani);
    - Alergologie (pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 5 - 18 ani);
    - Recuperare Medicală (pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 7 - 18 ani);

* Ofertă supusă unor termene și condiții.

Aflată la a doua ediție, acțiunea medicală „Zâmbete de copii” este o inițiativă de responsabilitate socială ce continuă linia acțiunilor pediatrice  gratuite desfășurate de rețeaua de sănătate Arcadia din 2010 și până în prezent.
 
Centrul de Pediatrie Arcadia oferă servicii integrate de policlinică și spital în pediatrie generală și alte peste 15 specialități pediatrice, beneficiind de linie permanentă de gardă în unitatea de spitalizare.
Lunar, peste 1000 de părinți aleg Arcadia pentru consultații medicale pediatrice, grație echipei medicale de primă mână, a dotărilor de top și a atitudinii calde și prietenoase a personalului medical, prin care vizita la medic devine o experiență plăcută și fără frică.

 


© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Vremea păcatelor, era păcătoşilor

Nicolae GRECU

Vremea păcatelor, era păcătoşilor

Eliminarea campionilor României din CCE (Cupa Calicilor Europei) este momentul suprem al umilinţei fotbalului autohton. Să sperăm că mai rău nu se poate.

Filmuletul zilei

opinii

Conservarea textelor vechi între diortosire şi editare ştiinţifică* (III)

Eugen MUNTEANU

Conservarea textelor vechi între diortosire şi editare ştiinţifică* (III)

Argumentaţia autorului în favoarea editării ştiinţifice a textelor vechi se sprijină în acest foileton pe prezentarea unei iniţiative nefericite de a edita Pravila de la Govora (1640), monument important al vechii culturi româneşti.

Despre post

pr. Constantin STURZU

Despre post

Postul nu este doar o perioadă mai specială a anului liturgic, ci şi şansa de a ne reevalua viaţa, pregătind sau operând deja schimbări adecvate voii divine. Postul îmi stârneşte dorul după libertatea cea în Dumnezeu. Postul dă gust vieţii. 

Capitalismul privit şi înţeles ca hiperobiect (I)

Aurelian-Petruș PLOPEANU

Capitalismul privit şi înţeles ca hiperobiect (I)

În articolul de astăzi, voi rezuma o serie de idei, opinii şi conjecturi legate de capitalism formulate de Horia-Roman Patapievici, în cadrul unei excelente conferinţe susţinută la Bursa de Valori Bucureşti acum fix 5 ani.

pulspulspuls

O dramoletă înduioşătoare între un domn bine şi o doamnă directoare

O dramoletă înduioşătoare între un domn bine şi o doamnă directoare

O întâmplare înduioşătoare s-a petrecut în urmă cu câteva săptămâni pe holurile liceului negruzzist, o dramoletă cu nuanţe adolescentine, dar trăită de personagii în toată firea din târgul acesta atât de dulce. 

Caricatura zilei

Agentul 00oaie

Editia PDF

Bancul zilei

- "Pentru o digestie buna beau bere. Daca nu am pofta de mâncare, beau vin alb. Daca am tensiunea scazuta, beau vin ros (...)

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.