Arcadia CardioPrim – pachet gratuit de diagnostic al afecțiunilor cardiovasculare
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

Advertorial (P)

Arcadia CardioPrim – pachet gratuit de diagnostic al afecțiunilor cardiovasculare

GALERIE
cardioprim-zdi
 • cardioprim-zdi
- +

Evaluarea și detectarea precoce a afecțiunilor cardiovasculare, precum și instituirea tratamentului de specialitate și monitorizarea constantă a efectelor acestuia reprezintă pași importanți pentru îmbunătățirea calității vieții.

La Arcadia, datorită măsurilor speciale care se aplică continuu, toate serviciile medicale se realizează în condiții sporite de siguranță pentru toți: pacienți și echipă medicală.

CardioPrim este un pachet de servicii medicale dedicat prevenției și tratării celor mai frecvente afecțiuni cardiovasculare. Mereu atentă la sănătatea pacienților, Rețeaua Medicală Arcadia propune un pachet de servicii gratuite care cuprinde:

 • consultație inițială Cardiologie;

 • electrocardiogramă (ECG);

 • ecocardiografie Doppler (color)

 • măsurare tensiune arterială;

 • pulsoximetrie;

 • analize medicale – HLG, trigliceride, glicemie, uree, creatinină, sodiu, potasiu, TGP, TGO, LDL colesterol, HDL colesterol.

CardioPrim conține servicii medicale menite să sprijine identificarea riscurilor de a dezvolta afecțiuni cardiovasculare și stabilirea indicațiilor pentru tratamentul corespunzător în cazul afecțiunilor deja existente.

Pachetul CardioPrim poate fi accesat gratuit de către toți pacienții care beneficiază de asigurare prin CAS și care se prezintă cu bilet de trimitere de la medicul de familie sau de la medicul specialist. Pachetul de analize și investigații poate fi accesat în limita fondurilor disponibile începând cu data de 18 mai 2020, numai după realizarea unei ecocardiografii, serviciu medical disponibil contra cost la Arcadia.

Pentru informații suplimentare și programări aveți la dispoziție numărul 0232 920 Call Center.

www.arcadiamedical.ro

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Raport

Cătălin ONOFREI

Raport

Un secol de împliniri măreţe!

Filmuletul zilei

opinii

„Securiti”

Briscan ZARA

„Securiti”

Bogaţii sunt nişte oameni terifiaţi de lume, înspăimântaţi de accidente, de boli, de moarte, de imprevizibil, necunoscut. Lor nu trebuie să li se întâmple nimic atâta timp cât au banii necesari pentru a-şi construi protecţie şi a reduce la minimum posibilitatea ca un rău să li se întâmple. Nimic nu poate fi lăsat la voia întâmplării, totul trebuie asigurat, prevăzut. Cu cât eşti mai bogat, cu atât riscul este eliminat, de orice fel ar fi el. La fel şi libertatea…

Recensământul General Agricol-runda 2020

Ciprian IFTIMOAEI

Recensământul General Agricol-runda 2020

Un diagnostic al agriculturii şi dezvoltării rurale în România.

Acolo unde America s-a născut

Mihai DORIN

Acolo unde America s-a născut

Un loc de neevitat în orice sejur american este Philadelphia. Istoria Lumii Noi începe cu Columb, însă istoria libertăţii americane începe în acest oraş providenţial. Aici s-a pus piatra de temelie a unei mari naţiuni, ce avea să înalţe idealul libertăţii la rangul de politică universală. Până la 4 iulie 1776, coloniile americane acceptaseră statutul de copii ascultători ai metropolei londoneze. 

pulspulspuls

Bugetul Iaşului, problemă de famiglie în cazul unui ales pesede

Bugetul Iaşului, problemă de famiglie în cazul unui ales pesede

Apropo de haloimisul politic de Bahlui al negocierilor şi votării bugetului local de ieri, haideţi să vă povestim pe astăzi şi o micuţă picanterie de famiglie, dacă tot s-a înfierbântat lumea pe tema asta! 

Caricatura zilei

Etaju 3

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

  Intrebarea zilei

  Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.