Anunturi de Mica Publicitate
Abonament la editia electronica
Iasi Tv Life
TeleM
TVR Iasi Telejurnal
Abonament la editia tiparita

Arcadia - Cei mai buni! De 10 ani!

GALERIE
DSC_0667
  • DSC_0667
- +

În luna martie 2018, Arcadia sărbătorește 10 ani de la înființarea acestui proiect medical curajos, inovator și reprezentativ pentru sistemul privat de sănătate. Debutul poveștii Arcadia a însemnat o strângere de mână care a confirmat o viziune comună asupra unor înalte standarde medicale. În acest interval, am stabilit noi repere în sistemul medical privat și am devenit prima opțiune atât pentru pacienți, cât și pentru profesioniștii din Nord-Estul României.

Arcadia și-a deschis porțile prin lansarea oficială a Centrului de Imagistică Medicală Sărăriei în data de 10 martie 2008, fiind una dintre primele inițiative private din regiune care își propunea să ofere servicii medicale la cele mai înalte standarde medicale și tehnologice. Acest obiectiv a fost confirmat prin profesionalismul și devotamentul echipei medicale, dar și prin cei peste 210.000 de explorări imagistice; care au beneficiat de servicii de Radiologie și Imagistică Medicală până în prezent.

„Sunt bucuros și onorat să mulțumesc echipei pentru cei 10 ani în care am dezvoltat împreună acest proiect de suflet. Marcăm acum un deceniu de excelență în Imagistică Medicală și de calitate a actului medical dedicat pacienților.  Sunt 10 ani de muncă într-un colectiv de excepție, 10 ani în care am încercat continuu să avem grijă de sănătatea oamenilor. Toate acestea pentru ca pacienții să beneficieze de cea mai bună îngrijire medicală, prin profesionalism, demnitate și respect. Privim cu încredere spre viitor și ne asumăm poziția de lider în regiune, oferind pacienților acces la cele mai noi tehnologii și echipamente, care sunt puse în valoare prin expertiza medicilor.” Prof. Dr. Dragoș NEGRU, fondator și Coordonator al Centrelor de Imagistică Medicală Arcadia.

Arcadia reprezintă o nouă eră pe piața serviciilor medicale private. În prezent, Arcadia este cel mai mare furnizor privat de servicii medicale din Nord-Estul României, care integrează:

•    1 Spital Multidisciplinar;
•    1 Spital de Cardiologie Intervențională;
•    1 Maternitate;
•    2 Centre de Imagistică Medicală de înaltă performanță;
•    4 Centre Medicale multidisciplinare situate strategic în toate cartierele din municipiul Iași;
•    1 Punct Medical de Prim Ajutor în complexul Palas.

„Notorietatea brandului Arcadia a fost clădită prin implicare şi multă pasiune, prin eforturile depuse de întreaga echipa care s-a dedicat şi și-a asumat întregul proces al dezvoltării sistemului medical românesc. Celebrarea acestui deceniu de la înfiinţarea Arcadia este un prilej de reflectare asupra drumului parcurs şi, în acelaşi timp, un prilej de a ne gândi la viitor, având ca imperativ aspirația către excelență în tot ceea ce întreprindem. Acest moment de aniversare marchează intrarea într-o altă etapă de dezvoltare, prin deschiderea de noi centre medicale. Felicităm echipa și le transmitem mulțumiri pentru loialitatea, profesionalismul și implicarea zilnică în oferirea de servicii medicale de cea mai înaltă calitate.”  Raluca și Dan FITERMAN, fondatorii rețelei Arcadia Spitale și Centre Medicale.

Anul aniversar coincide cu expansiunea rețelei Arcadia, prin inaugurarea unui număr de 4 noi unități medicale, ultramoderne și care oferă servicii medicale în premieră:

•    Cel mai modern și mai complex centru de recuperare medicală robotizată; care integrează  complet sistemul David, utilizat la nivel mondial și include peste 20 de aparate pentru recuperare și kinetoterapie;
•    nouă policlinică pe strada Sf. Lazăr;
•    Un nou centru medical multidisciplinar în zona Nicolina, unul dintre cele mai mari cartiere ale orașului Iași;
•    Un spital de recuperare medicală robotizată la cele mai înalte standarde tehnologice, cu ambulatoriu integrat și o capacitate de peste 80 de paturi; în județul Iași.

10 ani de Arcadia în cifre
•    Arcadia are peste: 350.000 de pacienți unici;
•    Peste 550.000 de consultații medicale;
•    Peste 51.000 de abonați;
•    Peste 210.000 de explorări imagistice cu tehnologii de înaltă performanță;
•    Peste 30.000 de intervenții chirurgicale;
•    Peste 5.000 de proceduri complexe de cardiologie intervențională;
•    Peste 5.000 de mămici au ales nașterea la Arcadia;  
•    Peste 700 de cadre medicale.
 
Succesul Arcadia este incontestabil. Respectul și devotamentul față de pacienți completează profesionalismul și excelența serviciilor medicale oferite prin tehnologii avansate de diagnostic și tratament având în prim plan sănătatea pacienților.

În 10 ani de activitate, echipa medicală Arcadia a atras cei mai buni profesioniști și a devenit prima opțiune pentru îngrijire medicală realizată cu suflet și grijă față de pacienți. Arcadia, cea mai mare rețea privată de servicii medicale din Nord-Estul României, continuă să investească pentru îmbunătățirea calității vieții și a stării de sănătate. Comunitatea locală beneficiază de un sistem integrat de  servicii medicale care respectă și implementează cele mai înalte standarde de excelență medicală.

 

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Moştenirea toxică ce o vor lăsa rectorii ajunşi la al treilea sau al patrulea mandat

Dan CONSTANTIN

Moştenirea toxică ce o vor lăsa rectorii ajunşi la al treilea sau al patrulea mandat

Dacă distinsul profesor „X” sau remarcabilul „Z” au putut să treacă peste lege, eu de ce nu aş putea?

opinii

Roboţi

Codrin Liviu CUȚITARU

Roboţi

Robotul a trecut, treptat, de la „plimbarea” convulsivă pe coridoarele Universităţii, la alergarea „profesionistă”. Se arăta capabil să sară şi peste obstacole, plăcerea sa supremă fiind „să evite” deliberat, în viteză, femeile de serviciu îngenuncheate pe ciment şi prinse în efortul răzuirii gumelor de mestecat aruncate iresponsabil. Îngrijitoarele se speriau îngrozitor şi ţipau injurios după Robogică (foarte des îl numeau „pocitania dracului”!).

Despre discursul regionalist din Moldova (II)

George ŢURCĂNAŞU

Despre discursul regionalist din Moldova (II)

Delestaţi de centru şi captivi între statalismul teritoriului post-sovietic de la est de Prut şi desconsiderarea de la nivelul Bucureştiului, moldovenii din România aleg soluţia cea mai simplă: ştergerea sau renunţarea la identitate. Exemplele sunt multiple şi deseori invocate în scrieri mai vechi, de la divergenţele teritoriale bucovineană (în plin nucleu statal al Moldovei), vrânceană şi gălăţeană, la tendinţele actuale ale tinerilor de a migra pentru studii spre centrele universitare externe Moldovei, deseori mai prost cotate decât Iaşul în sistemul universitar. În aceste condiţii, să nu înţelegi necesitatea unor mişcări care militează pentru scoaterea Moldovei din izolarea impusă de către centru e cam prea mult!

Spărgătoarea de coduri

Bogdan ILIESCU

Spărgătoarea de coduri

Viaţa unui copil de acum 40 de ani (şi aproape sigur şi înainte) era absolut fascinantă pentru că era înmuiată din plin în toată istoria omenirii şi în tot ce avea mai valoros, adunat până atunci, în cărţi. Da, lucrurile alea cu un aer prozaic, mărturia perpetuă a unei invenţii seculare, care, prin natura lor de a păstra scris orice gând pe care i-l încredinţai, obligau la multă atenţie, şi mare responsabilitate şi scriitorul, şi cititorul.

pulspulspuls

Calcule matematice: am putea avea o premieră la locale la Iaşi de ne va durea mintea

Calcule matematice: am putea avea o premieră la locale la Iaşi de ne va durea mintea

Dacă tot v-am servit ieri aicea niscai aritmetică electorală de Bahlui, haideţi să continuăm şi azi cu olecuţă de analiză matematică plus geometrie diferenţială tot pe tema asta incitantă! Nu de alta, dar acuşi încep iar simulările de alegeri, şi măcar să fim pregătiţi.

Caricatura zilei

La reciclat pet-uri și doze

Când Sistemul Garantie Colectare te pune pe gânduri

Cumpara editia digitala

Vremea in Iasi

Curs valutar

Parteneri

Intrebarea zilei

Vladimir Putin, presedintele Federatiei Ruse, a declarant intr-un interviu dat jurnalistului american Tucker Carlson ca nu va ataca niciun stat NATO. Credeti ca isi va respecta cuvantul dat?

vezi raspunsuri