Arcadia lansează noul Centru Medical – Moara de Foc
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

Advertorial

Arcadia lansează noul Centru Medical – Moara de Foc

GALERIE
Cabinet Medicina interna - Centrul Medical Arcadia Moara de FocReceptie Centrul Medical Arcadia Moara de FocCabinet Oftalmologie - Centrul Medical Arcadia Moara de Foc
 • Cabinet Medicina interna - Centrul Medical Arcadia Moara de Foc
 • Receptie Centrul Medical Arcadia Moara de Foc
 • Cabinet Oftalmologie - Centrul Medical Arcadia Moara de Foc
- +

O echipă de profesioniști în 9 specialități medicale, dotări tehnice moderne, spații generoase, toate sunt mult mai aproape de nevoile și așteptările pacienților în noul Centru Medical Arcadia situat în Iași, Șoseaua Moara de Foc nr. 43, ușor accesibil pentru locuitorii zonelor Alexandru cel Bun, Dacia, Gară, Canta și Păcurari.

Pentru sănătatea întregii familii, Centrul Medical Arcadia Moara de Foc este deschis de luni până vineri între orele 8:00 - 20:00 și sâmbăta între orele 8:00 - 14:00.

Serviciile medicale sunt asigurate de către o echipă competentă care, cu atenție, profesionalism și dedicare, oferă consultații în următoarele specialități: oftalmologie, gastroenterologie, endocrinologie, cardiologie, medicină internă, pediatrie, psihiatrie, ORL (adulți și copii) și medicina muncii. În plus, Centrul Medical Arcadia Moara de Foc este dotat cu un cabinet de recoltare analize medicale de laborator.

Dr. Sorin Nistor, Director Medical Arcadia, precizează: „Decizia deschiderii unui nou Centru Medical Arcadia a venit din dorința de a fi mai aproape de oameni, de a fi prezenți acolo unde pacienții au nevoie de noi. Calitatea serviciile medicale, cunoscute și apreciate de toți pacienții noștri, aparatura medicală performată și valorile Arcadia sunt elementele de bază ale Centrului Medical Moara de Foc.”


Arcadia – Spitale și Centre Medicale este cea mai mare rețea privată de sănătate din regiunea Moldovei, oferind servicii integrate (Spital, Policlinică, Imagistică medicală) în peste 40 specialități medicale.
Centrul Medical Moara de Foc se adaugă celorlalte policlinici Arcadia situate în Iași (str. Cicoarei nr. 2 și str. Sărărie nr. 38).
www.arcadiamedical.ro
 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Despre importanţa îndoielii în ştiinţă şi falimentul calităţii în educaţie

Alexandru LĂZESCU

Despre importanţa îndoielii în ştiinţă şi falimentul calităţii în educaţie

Îndoiala şi spiritul critic nu mai sunt la modă. Un curent dominant în mass media şi pe reţelele sociale cultivă intoleranţa faţă de punctele de vedere care se abat de la cele considerate acceptabile, „corecte”, adesea, în mod ironic, „în numele ştiinţei”.

Filmuletul zilei

Franta a construit în insula Reunion o autostrada-viaduct de 12,5 km (care a costat 1,7 miliarde euro), ce serpuieste prin O (...)

opinii

Liviu Suhar

Nichita DANILOV

Liviu Suhar

Senzaţia pe care o încearcă spectatorul privindu-i tablourile e una stranie. Cufundate într-o tăcere ce trece dincolo de cotidian, proiectându-şi umbra lăuntrică în spaţiul ancestral, obiectele par să comunice între ele într-un limbaj mut, prin intermediul ultrasunetelor transpuse într-o partitură muzicală. Tăcerea lor e înşelătoare.

Raportul dintre public şi privat, din perspectivă feministă

Dana ȚABREA

Raportul dintre public şi privat, din perspectivă feministă

Aparent, dacă e să-l avem în vedere pe Richard Rorty, distincţia dintre sferele publică şi privată sunt separate în măsura în care problemele care cad sub incidenţa fiecăreia dintre ele sunt diferite şi, desigur, întrebările adresate sunt altele. Cu privire la individul uman, cineva ar putea fi deopotrivă liberal şi ironist, ceea ce conduce la posibilitatea ca cele două sfere să nu prezinte o opoziţie ireconciliabilă. Dimpotrivă. Cele două sfere converg. Să luăm ca exemplu familia: prin definiţie familia presupune spaţiul privat şi discreţia, cu toate acestea familia este reglementată prin reguli şi norme care ţin de sfera publică.

O întâlnire nici măcar de gradul 7 şi o mică incursiune onomatologică

Michael ASTNER

O întâlnire nici măcar de gradul 7 şi o mică incursiune onomatologică

Acum trei ani, la început de martie - eram în drum spre Bucureşti (cu trenul) - m-am trezit cu un mesaj de la o persoană necunoscută, dar cu acelaşi nume de familie. Am avut o conversaţie ciudăţică pe messenger cu femeia în cauză, apoi am uitat de discuţie. 

pulspulspuls

Suferinţele discrete ale madamei

Suferinţele discrete ale madamei

Una mai molcuţă, de uichend, pe azi, dacă tot e sâmbătă şi e aşa frig afară. Şi ce ar putea fi mai moale şi mai pufos decât opera lirică, stimaţi telespectatori, şi mai ales graniţa penală a acesteia cu politichia mâloasă de Bahlui? 

Caricatura zilei

De 8 martie

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

  Intrebarea zilei

  Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.