anunturi
grandchef
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM

Advertorial

Arcadia lansează noul Centru Medical – Moara de Foc

GALERIE
Cabinet Medicina interna - Centrul Medical Arcadia Moara de FocReceptie Centrul Medical Arcadia Moara de FocCabinet Oftalmologie - Centrul Medical Arcadia Moara de Foc
 • Cabinet Medicina interna - Centrul Medical Arcadia Moara de Foc
 • Receptie Centrul Medical Arcadia Moara de Foc
 • Cabinet Oftalmologie - Centrul Medical Arcadia Moara de Foc
- +

O echipă de profesioniști în 9 specialități medicale, dotări tehnice moderne, spații generoase, toate sunt mult mai aproape de nevoile și așteptările pacienților în noul Centru Medical Arcadia situat în Iași, Șoseaua Moara de Foc nr. 43, ușor accesibil pentru locuitorii zonelor Alexandru cel Bun, Dacia, Gară, Canta și Păcurari.

Pentru sănătatea întregii familii, Centrul Medical Arcadia Moara de Foc este deschis de luni până vineri între orele 8:00 - 20:00 și sâmbăta între orele 8:00 - 14:00.

Serviciile medicale sunt asigurate de către o echipă competentă care, cu atenție, profesionalism și dedicare, oferă consultații în următoarele specialități: oftalmologie, gastroenterologie, endocrinologie, cardiologie, medicină internă, pediatrie, psihiatrie, ORL (adulți și copii) și medicina muncii. În plus, Centrul Medical Arcadia Moara de Foc este dotat cu un cabinet de recoltare analize medicale de laborator.

Dr. Sorin Nistor, Director Medical Arcadia, precizează: „Decizia deschiderii unui nou Centru Medical Arcadia a venit din dorința de a fi mai aproape de oameni, de a fi prezenți acolo unde pacienții au nevoie de noi. Calitatea serviciile medicale, cunoscute și apreciate de toți pacienții noștri, aparatura medicală performată și valorile Arcadia sunt elementele de bază ale Centrului Medical Moara de Foc.”


Arcadia – Spitale și Centre Medicale este cea mai mare rețea privată de sănătate din regiunea Moldovei, oferind servicii integrate (Spital, Policlinică, Imagistică medicală) în peste 40 specialități medicale.
Centrul Medical Moara de Foc se adaugă celorlalte policlinici Arcadia situate în Iași (str. Cicoarei nr. 2 și str. Sărărie nr. 38).
www.arcadiamedical.ro
 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

NATO în faţa unei noi extinderi

Lucian DÎRDALA

NATO în faţa unei noi extinderi

Pentru Alianţă, cererile de aderare ale Suediei şi Finlandei sunt uşor de gestionat din perspectiva compatibilităţii. Există însă unele presiuni şi constrângeri de cu totul altă natură.  

opinii

Metamorfozele lui Eugenides

Codrin Liviu CUȚITARU

Metamorfozele lui Eugenides

Deşi unii comentatori vorbesc despre o „moarte” a postmodernismului american - prin revenirea romanului recent la epic, la poveste -, în realitate nu asistăm acum decît la remodelarea vechilor structuri moştenite de la Barth sau Hassan şi la reconsiderarea funcţiilor esenţiale ale ficţiunii. Reabilitarea instrumentarului epic reprezintă contribuţia estetică a „generaţiei următoare”, în interiorul căreia strălucesc deja Jeffrey Eugenides (laureat al Premiului Pulitzer în 2003) şi Jonathan Franzen (distins cu National Book Award în 2001). 

Politica monetară şi inflaţia

Alin ANDRIEȘ

Politica monetară şi inflaţia

În ultima perioadă se discută foarte mult despre creşterea preţurilor şi reducerea puterii de cumpărare, dar mai puţin despre soluţii şi măsurile ce ar trebui adoptate de autorităţi. Preţurile de consum au crescut în România şîn aprilie?ţ cu 3,7% comparativ cu luna martie 2022, astfel rata anuală a inflaţiei în luna aprilie 2022 comparativ cu luna aprilie 2021 a atins nivelul de 13,8% cel mai ridicat din 2004 când rata inflaţiei a fost 11,9%ş1ţ. 

Dacă nu au profesorii pâine, să mănânce cozonac!

Mircea MORARIU

Dacă nu au profesorii pâine, să mănânce cozonac!

Nu trebuie să fii un observator din cale afară de atent al vieţii politice interne pentru a băga de seamă că dl. prof.dr. Sorin Cîmpeanu este unul dintre cei mai activi miniştri din guvernul Ciucă. Apare aproape zilnic la câte un post de televiziune cu acoperire naţională (şi, slavă Domnului!avem multe), face mereu anunţuri legate de schimbări în sistemul de învăţământ, în procedurile de evaluare,vrea să se renunţe la teze, schimbă pe nepusă masă structura anului şcolar, cheamă pe neaşteptate studenţii din online în sălile de curs, anunţă că profesorilor le va fi prin lege interzis să îşi mediteze propriii elevi. 

pulspulspuls

Cum vorbeşti în dodii când te plesneşte statul cu leafă de 20.000/lună

PULS

Cum vorbeşti în dodii când te plesneşte statul cu leafă de 20.000/lună

Pentru că tot am adus ieri vorba de postări lugubre, pomenind-o pe aia a conţilierului premarelui Chirica, musiu fost vice Botez, care făcea apologia rublei ruseşti, iacătă că unii cetitori mai atenţi ca noi ne-au şi probozit olecuţă, pe motiv că nu vedem şi pe alţii, mai importanţi, care bat câmpii prin bălăriile cu ciulini ale facebook-ului cu şi mai multă graţie.

Caricatura zilei

Cireșe, nu ruble

Editia PDF

Bancul zilei

Doi rechini : - Ce faci, ma? - Am fost bolnav... - Pai, ce-ai avut?  - Am mâncat un general rus si o saptamân (...)

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.