anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

ArcelorMittal Iaşi renunţă la Bursă

GALERIE
Bursa-Fondul Proprietatea
  • Bursa-Fondul Proprietatea
- +

Grupul ArcelorMittal a decis să delisteze de la Bursa de Valori Bucureşti (BVB) companiile care deţin combinatele din Iaşi şi Roman, iar societatea care controlează combinatul din Hunedoara va fi transferată de pe Rasdaq pe platforma AeRO.

"Se aprobă neefectuarea de către societate a demersurilor legale necesare în vederea admiterii la tranzacţionare a acţiunilor emise de societate pe o piaţă reglementată sau a tranzacţionării acţiunilor emise de societate în cadrul unui sistem alternativ de tranzacţionare", se arată în rapoartele transmise bursei de ArcelorMittal Tubular Products Iaşi şi ArcelorMittal Tubular Products Roman. În cazul ArcelorMittal Hunedoara (SIDG), acţionarul majoritar a decis transferul pe sistemul ATS al BVB, care va fi relansat săptămâna următoare sub numele AeRO.

"Se aprobă efectuarea de către societate a demersurilor legale necesare în vederea admiterii la tranzacţionare a acţiunilor emise de societate pe sistemul alternativ de tranzacţionare operat de Bursa de Valori Bucureşti", se arată în raportul companiei. Grupul ArcelorMittal controlează participaţii de 98,36% la ArcelorMittal Roman şi de 99,72% la Arcelormittal Iaşi, prin intermediul companiei ArcelorMittal Tubular Products Holding, înregistrată în Olanda. La combinatul din Hunedoara, ArcelorMittal are o deţinere de 96,4%, dar printr-o altă companie, ArcelorMittal Holdings, înregistrată în Elveţia.

 

 

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Ciuma lui Pandele

Cătălin ONOFREI

Ciuma lui Pandele

Dar chiar sunt useriştii altfel decât ceilalţi? Au patru ani să ne convingă!

Filmuletul zilei

opinii

Ce facem acuma?...

Briscan ZARA

Ce facem acuma?...

Înţeleg atitudinea de învingător în alegeri a unui lider care se adresează doar echipei sale de campanie, în sensul că „munca voastră a dat roade şi am învins echipele celelalte”, dar nicidecum cu referire la câştigul unei funcţii în administraţie care e pur şi simplu un alt job, unul mai dificil chiar decât unul din privat.

Repede ochire asupra alegerilor locale

Mihai DORIN

Repede ochire asupra alegerilor locale

Hipnoza

Nichita DANILOV

Hipnoza

Brusc se auzi un râs în stânga noastră, care ne trezi la realitate. Râdea bătându-şi, în semn de triumf pumnii, Alleluieva, alături de compatriotul ei. „A fost o iluzie”, spuse ea. „Tot ce aţi văzut v-a fost indus în subconştient prin intermediul autosugestiei...”

pulspulspuls

Primele concluziuni ale alegerilor de duminică de la Iaşi

Primele concluziuni ale alegerilor de duminică de la Iaşi

Eheheei, stimaţi telespectatori, iacătă-ne trecuţi şi de alegerile astea locale greoaie, alegeri pe care noi, ca ieşeni, parcă le-am traversat olecuţă şi ruşinaţi tot văzând ce rivoluţii şi reforme au loc prin ţară. 

Caricatura zilei

Surpriza

Editia PDF

Bancul zilei

Îi datoram multe coronavirusului. A reusit sa-i aduca pe români înapoi în tara si a putut sa le înve (...)

Linkuri

Alte ziare locale

    Intrebarea zilei

    Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.