ArcelorMittal Tubular Products Iasi S.A. scoate la vânzare două loturi de teren, împreună cu construcţiile aflate pe acestea
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

Advertorial (P)

ArcelorMittal Tubular Products Iasi S.A. scoate la vânzare două loturi de teren, împreună cu construcţiile aflate pe acestea

GALERIE
IMG-20191127-WA0003IMG-20191127-WA0006IMG-20191127-WA0005image008
 • IMG-20191127-WA0003
 • IMG-20191127-WA0006
 • IMG-20191127-WA0005
 • image008
- +

În discuţie sunt un teren intravilan în suprafaţă de 17.636 mp cu 5 construcţii şi un teren intravilan în suprafaţă de 1.073 mp, împreună cu o clădire de birouri (parter cu 2 etaje) în suprafaţă construită la sol de 666 mp şi suprafaţă construită desfaşurată de 1.998 mp, la care se adaugă un teren în suprafaţă de 4481 mp, aferent clădirii, în vederea amenajării unei parcări.

LOT 1: teren intravilan în suprafaţă de 17.636 mp, împreună cu următoarele 5 construcţii:

(1)  O hală în suprafaţă construită la sol de 7.841 mp. Hala e prevazută cu poduri rulante funcţionale, e incalzită prin centrală termică proprie şi are acces la energie electrică, apă, gaz metan. Pe terenul exterior halei de producţie este amenajată o estacadă pentru materie primă, prevazută cu pod rulant de 20 to.

(2)  O clădire de birouri (parter cu 3 etaje) în suprafaţă construită la sol de 766 mp şi suprafaţă construită desfaşurată de 3.167 mp. Construcţia are acces la energie electrică, apă, canalizare, gaz metan.

(3)  Un atelier, în suprafaţă construită la sol de149,69 mp

(4)  O forjă, iî suprafaţă construită la sol de 298,32 mp

(5)  Clădire de birouri în suprafaţă construită la sol de 75,39 mp

LOT 2: teren intravilan în suprafaţă de 1.073 mp, împreună cu o clădire de birouri (parter cu 2 etaje) în suprafaţă construită la sol de 666 mp şi suprafaţă construită desfaşurată de 1.998 mp, precum şi un teren în suprafaţă de 4481 mp, aferent clădirii, în vederea amenajării unei parcări. Clădirea este renovată, încălzită prin centrală termică proprie şi are acces la energie electrică, apă, gaz metan.

Cele 2 loturi de teren sunt situate în Calea Chişinăului nr. 132, Iaşi, au o topografie plană, fără expunere la pericole (inundații, alunecări de teren) şi nu fac obiectul niciunei sarcini juridice ori litigiu. Accesul din Calea Chişinăului la loturile de teren se asigură printr-o servitute de trecere asupra proprietăţii vânzătorului. Accesul la electricitate, apă, canalizare şi gaz metan se asigură de vânzător pentru o perioadă negociată, până la încheierea de către cumpărător de contracte directe cu furnizorii de utilităţi.

Ofertele, însoţite de o scurtă prezentare a activităţii curente a ofertantului şi a destinaţiei viitoare a proprietăţii care se ofertează, se vor depune la registratura societăţii în plic sigilat până la data de 3 decembrie 2019. Oferta de cumparare va preciza: preţul oferit, modalitatea de plată şi un termen de valabilitate al ofertei de minim 30 de zile. Condiţiile şi termenii ofertării:

a) plata avans de minim 10% la semnarea contractului, cu pierderea avansului în situaţia neplăţii restului de preţ la scadenţă

b) plata restului de preţ în maxim 8 luni de la semnarea contractului;

c) intrarea in proprietate la plata restului de preţ şi intrarea în posesie peste cel puţin 8 luni de la plata avansului.

d) preţul de vânzare negociabil este de 1.650.000 Euro pentru Lotul 1 şi de 680.000 Euro pentru Lotul 2.

Ofertele vor fi deschise în prezenţa tuturor ofertanţilor la o dată ce va fi comunicată ulterior, iar preţul final de vânzare a proprietăţii se va stabili prin negociere directă imediat dupa deschiderea ofertelor. Oferta câştigătoare va fi desemnată luându-se în calcul preţul oferit şi valoarea avansului plătit, precum şi numărul de luni în care se face plata restului de preţ, după un mod de calcul care se va prezenta participanţilor la data vizitării proprietăţii.

Pentru programarea vizitei proprietăţilor şi pentru clarificări ale anunţului, sunaţi la numărul de telefon 0726100127.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

America pierde teren în faţa Rusiei şi a Chinei, în Orientul Mijlociu

Alexandru LĂZESCU

America pierde teren în faţa Rusiei şi a Chinei, în Orientul Mijlociu

Naivităţile şi imperativele ideologice progresiste ale politicii externe a administraţiei Biden se lovesc de o realitate geopolitică în care şi Rusia, şi China se dovedesc a fi extrem de abile în a-şi impune propria naraţiune şi a eroda influenţa americană în Orientul Mijlociu.

Filmuletul zilei

opinii

Mirel Cană - o încercare de portret

Nichita DANILOV

Mirel Cană - o încercare de portret

L-am întâlnit deseori la Casa Dosoftei. Mi-l închipui şi azi tronând acolo, retras în spatele unui pupitru rustic, scrutând prin ochelarii fumurii hrisoavele înşirate în vitrine, dar şi pe pereţii reci, uşor igrasioşi, pe care trecerea vremii a desenat tot felul de umbre şi de figuri voievodale. În acest spaţiu al amintirii, placat de ziduri groase, spectrul lui Mirel Cană se simte cu adevărat în elementul său.

Grădinărit uman. Despre oameni şi câini

Dana ȚABREA

Grădinărit uman. Despre oameni şi câini

Termenul „cultură” provine la latinescul „colere” care înseamnă a cultiva. Civilizaţia şi cultura îl îndepărtează pe om de latura sa animalică, barbară şi îl apropie de cea spirituală. Însă omul rămâne în esenţa sa o fiinţă animalică, având posibilitatea de a alege, şi care în orice împrejurări va alege cea mai rea posibilitate dintre toate. În acest sens, „Grădinărit uman” nu este atât despre familia disfuncţională, cât mai ales despre o umanitate disfuncţională în întregul ei. Departe de a putea fi vorba de o comedie, poate doar despre la comédie humaine.

Profilul neo-activistului american

Michael ASTNER

Profilul neo-activistului american

Vara trecută, înainte să vin la Amnaş, am primit de la o prietenă două ziare germane pe care le luase-n aeroport ca lectură de călătorie. Le-am luat la rândul meu pe drum, dar pentru că-s ziare de ziare, format mare, adică (vorbesc de Die Welt şi de Süddeutsche Zeitung), nu le-am deschis în tren, iar la ţară apoi… nici atât: am adunat fructe, am cosit iarbă, am primit oaspeţi (cumnatul, nepotul şi băiatul nepoatei), apoi m-am apucat de dezgropat fântâna din bătrâni, tot felul de lucrări şi munci mi-au ocupat timpul, iar ziarele în cauză (ambele din 14 iulie 2020) au fost uitate. Zilele trecute, am dat de ele. Hm - ia să le răsfoiesc şi să văd dacă mai găsesc ceva actual respectiv demn de citit!

pulspulspuls

L-aţi uitat pe politicianul care venea la Primărie cu Buceagul Ceapeului? Iacătă-l la uşă!

L-aţi uitat pe politicianul care venea la Primărie cu Buceagul Ceapeului? Iacătă-l la uşă!

Pentru că ne-am jurat în barbă să ne ferim de politichie şi de politicieni măcar sâmbăta, pe uichend, aicea la rubricuţă, haideţi aşadar să părăsim olecuţă acest miraculos tărâm. 

Caricatura zilei

Tot felu

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

  Intrebarea zilei

  Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.