Anunturi de Mica Publicitate
Abonament la editia electronica
Iasi Tv Life
TeleM
TVR Iasi Telejurnal
Abonament la editia tiparita

vineri, 29.03.2024

Advertorial (P)

ArcelorMittal Tubular Products Iasi S.A. scoate la vânzare două loturi de teren, împreună cu construcţiile aflate pe acestea

GALERIE
IMG-20191127-WA0003IMG-20191127-WA0006IMG-20191127-WA0005image008
  • IMG-20191127-WA0003
  • IMG-20191127-WA0006
  • IMG-20191127-WA0005
  • image008
- +

În discuţie sunt un teren intravilan în suprafaţă de 17.636 mp cu 5 construcţii şi un teren intravilan în suprafaţă de 1.073 mp, împreună cu o clădire de birouri (parter cu 2 etaje) în suprafaţă construită la sol de 666 mp şi suprafaţă construită desfaşurată de 1.998 mp, la care se adaugă un teren în suprafaţă de 4481 mp, aferent clădirii, în vederea amenajării unei parcări.

LOT 1: teren intravilan în suprafaţă de 17.636 mp, împreună cu următoarele 5 construcţii:

(1)  O hală în suprafaţă construită la sol de 7.841 mp. Hala e prevazută cu poduri rulante funcţionale, e incalzită prin centrală termică proprie şi are acces la energie electrică, apă, gaz metan. Pe terenul exterior halei de producţie este amenajată o estacadă pentru materie primă, prevazută cu pod rulant de 20 to.

(2)  O clădire de birouri (parter cu 3 etaje) în suprafaţă construită la sol de 766 mp şi suprafaţă construită desfaşurată de 3.167 mp. Construcţia are acces la energie electrică, apă, canalizare, gaz metan.

(3)  Un atelier, în suprafaţă construită la sol de149,69 mp

(4)  O forjă, iî suprafaţă construită la sol de 298,32 mp

(5)  Clădire de birouri în suprafaţă construită la sol de 75,39 mp

LOT 2: teren intravilan în suprafaţă de 1.073 mp, împreună cu o clădire de birouri (parter cu 2 etaje) în suprafaţă construită la sol de 666 mp şi suprafaţă construită desfaşurată de 1.998 mp, precum şi un teren în suprafaţă de 4481 mp, aferent clădirii, în vederea amenajării unei parcări. Clădirea este renovată, încălzită prin centrală termică proprie şi are acces la energie electrică, apă, gaz metan.

Cele 2 loturi de teren sunt situate în Calea Chişinăului nr. 132, Iaşi, au o topografie plană, fără expunere la pericole (inundații, alunecări de teren) şi nu fac obiectul niciunei sarcini juridice ori litigiu. Accesul din Calea Chişinăului la loturile de teren se asigură printr-o servitute de trecere asupra proprietăţii vânzătorului. Accesul la electricitate, apă, canalizare şi gaz metan se asigură de vânzător pentru o perioadă negociată, până la încheierea de către cumpărător de contracte directe cu furnizorii de utilităţi.

Ofertele, însoţite de o scurtă prezentare a activităţii curente a ofertantului şi a destinaţiei viitoare a proprietăţii care se ofertează, se vor depune la registratura societăţii în plic sigilat până la data de 3 decembrie 2019. Oferta de cumparare va preciza: preţul oferit, modalitatea de plată şi un termen de valabilitate al ofertei de minim 30 de zile. Condiţiile şi termenii ofertării:

a) plata avans de minim 10% la semnarea contractului, cu pierderea avansului în situaţia neplăţii restului de preţ la scadenţă

b) plata restului de preţ în maxim 8 luni de la semnarea contractului;

c) intrarea in proprietate la plata restului de preţ şi intrarea în posesie peste cel puţin 8 luni de la plata avansului.

d) preţul de vânzare negociabil este de 1.650.000 Euro pentru Lotul 1 şi de 680.000 Euro pentru Lotul 2.

Ofertele vor fi deschise în prezenţa tuturor ofertanţilor la o dată ce va fi comunicată ulterior, iar preţul final de vânzare a proprietăţii se va stabili prin negociere directă imediat dupa deschiderea ofertelor. Oferta câştigătoare va fi desemnată luându-se în calcul preţul oferit şi valoarea avansului plătit, precum şi numărul de luni în care se face plata restului de preţ, după un mod de calcul care se va prezenta participanţilor la data vizitării proprietăţii.

Pentru programarea vizitei proprietăţilor şi pentru clarificări ale anunţului, sunaţi la numărul de telefon 0726100127.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Cine profită de madam Şoşoacă

Pavel LUCESCU

Cine profită de madam Şoşoacă

Campania care urmează la Iaşi nu trebuie să devină un circ de tip Şoşoacă, decât dacă vrem să ne batem joc de viitorul acestui oraş. Nu vreau să spun că madam SOS România ar trebui ignorată, ci că n-ar fi rău dacă am încerca să înţelegem mai mult ce are în cap când vine vorba de viitorul oraşului şi mai puţin ce vrea ea să ne vândă, adică scandal.

opinii

Distrugerea statuilor

Alexandru CĂLINESCU

Distrugerea statuilor

Frenezia negatoare woke e urmarea obscurantismului, a fanatismului şi a inculturii. Ideologii woke au cale liberă în mass-media, au pătruns în universităţi şi în şcoli. Acţiunile lor n-au nimic comun cu adevărul istoric. Ei pretind că fac dreptate celor ai căror strămoşi au fost umiliţi şi exploataţi, în realitate manipulează istoria şi adâncesc fracturile sociale.

De ce este atât de aspru Postul Mare?

pr. Constantin STURZU

De ce este atât de aspru Postul Mare?

Faţă de celelalte posturi de peste an, Postul Mare (care precede Sfintele Paşti) este considerat unul aspru, atât din punct de vedere alimentar, cât şi din alte puncte de vedere. De ce este – sau ni se pare a fi – Postul Mare atât de aspru? De ce, în genere, ne este atât de greu să postim? Din mulţimea de posibile răspunsuri, să reflectăm azi la trei dintre ele.

Roboţi

Codrin Liviu CUȚITARU

Roboţi

Robotul a trecut, treptat, de la „plimbarea” convulsivă pe coridoarele Universităţii, la alergarea „profesionistă”. Se arăta capabil să sară şi peste obstacole, plăcerea sa supremă fiind „să evite” deliberat, în viteză, femeile de serviciu îngenuncheate pe ciment şi prinse în efortul răzuirii gumelor de mestecat aruncate iresponsabil. Îngrijitoarele se speriau îngrozitor şi ţipau injurios după Robogică (foarte des îl numeau „pocitania dracului”!).

pulspulspuls

Un mare mister la liberalii ieşeni: cine va primi de la Bucale pâinea şi cuţitul listelor din toamnă?

Un mare mister la liberalii ieşeni: cine va primi de la Bucale pâinea şi cuţitul listelor din toamnă?

Un mare mister tace şi face pe piaţa politichiei locale în această perioadă, stimaţi electori: cine va face listele de candidaturi de la parlamentarele din toamnă la liberalii ieşeni? 

Caricatura zilei

La reciclat pet-uri și doze

Când Sistemul Garantie Colectare te pune pe gânduri

Cumpara editia digitala

Vremea in Iasi

Curs valutar

Parteneri

Intrebarea zilei

Vladimir Putin, presedintele Federatiei Ruse, a declarant intr-un interviu dat jurnalistului american Tucker Carlson ca nu va ataca niciun stat NATO. Credeti ca isi va respecta cuvantul dat?

vezi raspunsuri