anunturi
grandchef
mineralia
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

Arhiepiscopul Tomisului: Boala se duce şi chiar se duce, au anunţat-o acum şi specialiştii

GALERIE
Arhiepiscopul Tomisului
 • Arhiepiscopul Tomisului
- +

Arhiepiscopul Tomisului, Înalt Prea Sfinţitul Teodosie, afirmă că "boala se duce", referindu-se la COVID-19, menţionând că au anunţat şi specialiştii acest lucru. "Se vedea că e pe ducă, că s-a văzut că nu mai are puterea valul 5 ca valul 4", susţine el.

Arhiepiscopul Tomisului a declarat, joi, la o emisiune la Radio Dobrogea, că şi valul 4 al pandemiei ar fi avut mai puţină putere "dacă eram pregătiţi cu medicamente". 

"Chiar în vremurile acestea cu boala şi cu pericolul războiului, sunt oameni traumatizaţi, mă şi întreabă, mereu le spun boala se duce şi chiar se duce, au anunţat-o acum şi specialiştii, eram sigur că se duce. Se vedea că e pe ducă, că s-a văzut că nu mai are puterea valul 5 ca valul 4 şi atunci ar fi avut mai puţină putere dacă eram pregătiţi cu medicamente şi eram din toate punctele de vedere mai treji”, a transmis ÎPS Teodosie. 

El le-a cerut preoţilor să aibă mai multă grijă de credincioşi în aceste vremuri. "De aceea, trebuie să ne ajutăm mult unii pe alţii. Mai multă resposabilitate în toate sferele de activitate, inclusiv la slujitorii noştri. Îi îndemn pe preoţii mei să aibă grijă de credincioşi mai mult în vremurile de acum decât în vremurile dinainte. Noi trebuie să ne păzim turma, să fim cu conştiinţa trează şi să fim mai rugători pentru că rugăciunea ne aduce mai multă lumină, mai mult discernământ, mai multă înţelepciune şi putere”, a mai declarat Arhiepiscopul Tomisului.

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Cioloş a văzut prea mult la filme

Cosmin PAȘCA

Cioloş a văzut prea mult la filme

Sunt cel mult trei scenarii posibile. 1. REPER devine o unealtă a USL, asumată ca atare printr-o politică transparentă de alianţe, prin care se dizolvă treptat relevanţa USR. Adică ne întoarcem la un fel de FSN, adică, ani pierduţi. 2. După alegerile din 2024, dacă nu accede în Parlament, REPER devine un forum de dezbateri şi se pierde în anonimat. Adică un fel de GDS, adică, ani pierduţi. 3. După alegerile din 2024, dacă intră în Parlament, REPER devine în mod natural un aliat al USR, se propune chiar de o fuziune. Adică un fel de PLUS, adică, ani pierduţi.

opinii

Expatriaţii

Codrin Liviu CUȚITARU

Expatriaţii

Hemon este un prozator de mare forţă care, pe lângă indiscutabilul talent literar, deţine şi un bagaj cultural, psiho-emoţional mai corect spus, excepţional. Privit în sine, acesta se dovedeşte capabil, de unul singur, mai ales în condiţiile vieţii autorului într-o civilizaţie străină, să deschidă calea către capodoperă.

Despre contagiunea financiară

Alin ANDRIEȘ

Despre contagiunea financiară

După criza financiară globală, înţelegerea fenomenului de contagiune la nivelul instituţiilor financiare a devenit o prioritate pentru factorii de decizie în vederea creşterii stabilităţii financiare, cu scopul de a reduce efectele crizelor financiare viitoare sau chiar de a le preveni. 

„Războiul sfânt” al rasei

Florin CÎNTIC

„Războiul sfânt” al rasei

Astăzi, 29 iunie, la ora 14.30, la Ateneul Naţional din Tătăraşi, Marius Turda, istoric şi universitar de clasă internaţională, profesor la Universitatea Oxford Brooks, lansează ediţia românească a unei cărţi esenţiale pentru înţelegerea ideilor şi politicilor consacrate rasei şi eugenismului în Ungaria secolulului XX. Evenimentul cuprinde şi vernisajul unei expoziţii itinerante, care va rămâne o lună pe simezele Ateneului, şi care merită şi ea a fi urmărită.

pulspulspuls

În loc de utrenie: Metropolia lui Flutur şi fluturii din stomacurile de la Iaşi

În loc de utrenie: Metropolia lui Flutur şi fluturii din stomacurile de la Iaşi

Deşi am văzut că mai toată lumea în sutane din târg cam mimează nepăsarea vizavi de declaraţiile şefului Cejeului bucovinean Flutur referitoare la crearea unei mitropolii a Bucovinei, adicătelea cum ar veni la Iaşi să rămânem doar cu cea a Moldovei, în realitate auzim pe căi neoficiale că agitaţia este maximă, iar acele declaraţii chiar au creat îngrijorare la Palatul Metropolitan din Iaşi. 

Caricatura zilei

Ro-Alert te sperie de-acu și în străinătate

Editia PDF

Bancul zilei

Doctorul, panicat de o spargere de teava, suna repede instalatorul: -Hai, te rog, urgent, toata pivnita e inundata din cauza un (...)

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.