anunturi
grandchef
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

duminica, 14.08.2022

Arhitectura – modernism și armonie tradițională (P)

GALERIE
WhatsApp Image 2022-05-30 at 09.47.08
  • WhatsApp Image 2022-05-30 at 09.47.08
- +

Una dintre cele mai frumoase materii predate la TUIASI este arhitectura. Înseamnă proiectare, construcție, artă, idee, ingeniozitate, stil, detaliu, modernism și tradiție. Toate acestea, într-o îmbinare mai mult sau mai puțin armonioasă, conturează realitatea in care trăim.

Doamna conf. univ. dr. Tania Hapurne, decan la Facultatea de Arhitectură "G.M. Cantacuzino" ne vorbește despre complexitatea meseriei de arhitect și despre oportunitățile ce ni se deschid urmând facultatea de arhitectură. De la urbanism, proiectarea de case și centre comerciale, restaurarea de monumente istorice până la design interior, design web și grafică, vedem că profesia de arhitect ne oferă o paletă foarte largă de abordări.

Despre admitere, programe de studiu, activități didactice și evenimente într-o facultate modernă, Facultatea de Arhitectură "G.M. Cantacuzino", aflați mai multe,  urmărind emisiunea IAȘI 360° pe ziaruldeiasi.ro și site-ul universității, tuiasi.ro.

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.