Armand: Mai mulţi tineri teribilişti au distrus parţial iazul pe care l-am amenajat în Parcul Kiseleff

miercuri, 10 august 2022, 19:55
1 MIN
 Armand: Mai mulţi tineri teribilişti au distrus parţial iazul pe care l-am amenajat în Parcul Kiseleff

Primarul Sectorului 1 Clotilde Armand a anunţat că mai mulţi tineri teribilişti au distrus parţial, noaptea trecută, iazul amenajat în Parcul Kiseleff şi precizează că a cerut sprijin poliţiştilor pentru identificarea acestor tineri şi va face plângere penală pentru vandalism şi cruzime faţă de animale

„Mai mulţi tineri teribilişti au distrus parţial, noaptea trecută, iazul pe care l-am amenajat în Parcul Kiseleff. De neînţeles comportamentul lor, au aruncat timp de mai multe minute cu răsadurile de flori în raţele care se odihneau în mijlocul micului lac. În imaginile de mai jos nu vedem altceva decât nepăsare. Nepăsare faţă de mediul înconjurător, nepăsare faţă de munca noastră şi toţi locuitorii Sectorului 1. Am solicitat sprijin poliţiştilor pentru identificarea acestor tineri, vom face plângere penală pentru vandalism şi cruzime faţă de animale”, a scris Clotilde Armand, miercuri pe Facebook. 

Ea a făcut apel „la cetăţenii care observă astfel de acte de vandalism în spaţiul public să nu tolereze asemenea comportament şi să anunţe imediat organele abilitate ori de câte ori observă persoane cu comportamente antisociale, care prin acţiunile lor afectează imaginea spaţiului public sau periclitează siguranţa în utilizare a echipamentelor din parcuri”.

„Nu ezitaţi să apelaţi Dispeceratul Poliţiei Locale Sector 1, la numărul de telefon 021/9540. Acest act de vandalist vine exact după ce am finalizat lucrările de restaurare şi curăţare a micului lac din parc”, a adăugat edilul sectorului 1.

 

 

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii