anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi

duminica, 05.07.2020

Artiști goniți de copii și părinți de la un spectacol în Nicolina. Înjurături și amenințări

GALERIE
teatro bludtetru blu
  • teatro blud
  • tetru blu
- +

Membrii echipei Teatro Blu, care se ocupă cu spectacole de divertisment pentru copii, au povestit pe pagina lor de FB cum au fost alungați de la petrecerea unei fetițe. Veniți să-i distreze pe cei mici într-o locație din Nicolina, artiștii au fost jigniți și amenințați de părinții copiilor. Totul a început din momentul în care micuții au început să arunce în artiști cu diverse obiecte, iar apoi discuțiile au fost tot mai aprinse. ”Noi suntem artiști, nu suntem babysitter, iar dacă părinții au față de noi o atitudine batjocoritoare, copiii o vor imita. Poate cei mici nu ar fi continuat astfel dacă ar fi fost măcar UN părinte care să fie alături de noi. Regretăm faptul că nu am putut face fericită o fetiță care își sărbătorea ziua de naștere, însă nu putem permite să fim tratați astfel”, a scris Teatro Blu într-o postare de FB pe care vă invităm să o citiți mai jos:. 

”În această seară am avut parte de un eveniment total neplăcut pentru noi. Este pentru prima dată când ni se întâmplă așa ceva, după aproape 1.300 de spectacole jucate în formula Teatro Blu.

Am fost invitați, cu un spectacol de teatru de magie, la ziua unei fetițe. Evenimentul a avut loc la un spațiu de joacă nou deschis, undeva prin Nicolina.
Spectacolul a început în jurul orei 19:00. După câteva minute de la începerea spectacolului, timp în care am suportat din partea unor copii tot felul de lovituri (aplicate cu niște baloane modelate) și cuvinte urâte, am anunțat, de mai multe ori, că dacă nu sunt condiții pentru buna desfășurare a spectacolului, și dacă nu-și doresc să vadă spectacolul, vom fi nevoiți să-l întrerupem. Majoritatea copiilor au început să strige la noi să plecăm. Atunci am hotărât să oprim spectacolul.

În tot acest timp NICI UN părinte nu a luat nici un fel de atitudine, unii fiind chiar amuzați de modul în care copiii ne alungau.
După ce am început să ne strângem lucrurile, o doamnă prezentă la petrecere ne-a spus că sărbătorita este supărată pe faptul că spectacolul nu a mai avut loc și că ne roagă, dacă putem, să facem niște numere de magie special pentru ea. Am acceptat acest lucru.

În timp ce discutam între noi cum am putea să ne organizăm pentru sărbătorită, bunicul acesteia (care este și proprietarul spațiului de joacă) a venit în spatele decorurilor noastre și a început să ne adreseze tot felul de cuvinte urâte (dintre cele pe care le pot scrie aici: „măi băiețaș”, „câcăciosule” ș.a.) terminând cu amenințări cu bătaia și țipând la noi să ne luăm „catrafusele” și să plecăm din spațiul lui, că ne arată el nouă.
Am strâns cât de repede am putut. Însă nu s-a terminat totul aici. Același individ, om la 64 de ani (dacă am reținut bine), le spunea invitaților că sunt beat, iar un alt invitat i-a replicat că dacă nu sunt băut, sigur sunt prost.

Pe de altă parte, tatăl sărbătoritei, care nu era de față când s-au întâmplat incidentele (era afară la o bere, după cum ne-a spus) a început să ne ceară socoteală pentru oprirea spectacolului, continuând cu cuvinte jignitoare la adresa noastră.

Noi suntem artiști, nu suntem babysitter, iar dacă părinții au față de noi o atitudine batjocoritoare, copiii o vor imita. Poate cei mici nu ar fi continuat astfel dacă ar fi fost măcar UN părinte care să fie alături de noi. Regretăm faptul că nu am putut face fericită o fetiță care își sărbătorea ziua de naștere, însă nu putem permite să fim tratați astfel. Și, repet, nu e vorba de toți copiii prezenți la petrecere, ci de unii dintre ei, nu puțini (din păcate).

Cu siguranță nu vom mai colabora cu acest spațiu de joacă, având în vedere că persoanele care îl conduc se poartă în acest fel.
Nu am mai făcut acest anunț, însă o facem în urma acestui incident: ne rezervăm dreptul de a ne selecta clienții și spațiile în care vom juca spectacolele noastre”

FOTO; pagina de FB Teatro Blu

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Pornind de la o amintire cu Ionuţ Popa

Nicolae GRECU

Pornind de la o amintire cu Ionuţ Popa

Fotbalul nu trebuie să mai suporte umilinţa vasalităţii faţă de vremelnici politruci pe post de suzerani.

Filmuletul zilei

opinii

Berlin, Normannenstraße, 15 ianuarie 1990 (I)

Eugen MUNTEANU

Berlin, Normannenstraße, 15 ianuarie 1990 (I)

Sunt evenimente sau întâmplări în viaţa fiecăruia dintre noi care ni se imprimă definitiv în memorie datorită semnificaţiei speciale pe care le‑o acordăm. Un asemenea eveniment este, în opinia autorului, cel evocat în rândurile următoare.

Silueta oraşului

arh. Ionel OANCEA

Silueta oraşului

Prima poveste a oraşului, scrisă în secolele XII-X înainte de Hristos, este despre ideea turnului până la cer construit pentru faimă. 

Teologie cu linguriţa (IV)

pr. Constantin STURZU

Teologie cu linguriţa (IV)

Statul are datoria de a veghea la sănătatea cetăţenilor, dar şi de a respecta legi precum cea care vorbeşte despre un "mod autonom" în care se organizează cultele. Nici o reglementare a autorităţilor nu poate aduce atingere unor adevăruri de credinţă, decât dacă se încalcă această "autonomie". Ideea că interesul public poate justifica intervenţia statutului în chestiuni de ordin religios nu este nouă. 

pulspulspuls

Iacătă politichia pe cai mari, cu sticla de whisky în mână

Iacătă politichia pe cai mari, cu sticla de whisky în mână

Să începem cu sfârşitul pe astăzi, stimaţi telespectatori, şi să vă oferim ceva de la Bucale, una bucată postare frumoasă a unui bun amic, abil cunoscător al sforăriilor din partidoi. 

Caricatura zilei

Munca în vremea pandemiei

Editia PDF

Bancul zilei

Îi datoram multe coronavirusului. A reusit sa-i aduca pe români înapoi în tara si a putut sa le înve (...)

Linkuri

Alte ziare locale

    Intrebarea zilei

    Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.