Asigurările NN protejează ieşenii în caz de spitalizare, invaliditate sau deces
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi

miercuri, 26.01.2022

Asigurările NN protejează ieşenii în caz de spitalizare, invaliditate sau deces

GALERIE
foto_Marius Popescu_NN Asigurari de Viata
 • foto_Marius Popescu_NN Asigurari de Viata
- +

Totodată, acestea oferă şi posibilitatea de a realiza economii pentru obiective importante din viitor sau de a economisi suplimentar pentru perioada retragerii din activitate. Aflaţi din interviul următor ce beneficii oferă o asigurare de viaţă, ce presupune o asigurare suplimentară de sănătate sau în cât timp se acordă indemnizaţiile de asigurare dacă aţi apelat la asigurările oferite de NN România:

Rep: Ce tipuri de asigurări oferă NN pentru ieşenii care îşi doresc un viitor financiar mai sigur?

Marius Popescu, director general NN Asigurări de Viaţă: ”Produsele pe care le oferim, atât în segmentul de asigurări de viaţă, cât şi în cel de pensii private, sunt menite să îi ajute pe oameni să îşi creeze premisele unui viitor financiar mai sigur. Asigurările din oferta NN România sunt flexibile: clienţii pot alege planuri financiare pe termen mediu său lung şi asigurări suplimentare de sănătate (ce oferă protecţie financiară în cazul apariţiei unor probleme medicale). Astfel, în zona de asigurări de viaţă vorbim despre produse financiare care oferă în primul rând protecţie financiară pentru situaţii dificile, precum decesul sau invaliditatea, şi apoi posibilitatea de a realiza economii pentru obiective importante din viitor. În segmentul de pensii private, NN oferă atât pensii private administrate privat (Pilonul II), cât şi pensii private facultative (Pilonul III) – produse prin intermediul cărora oamenii pot economisi suplimentar pentru perioada retragerii din activitate”.

Asigurări în caz de spitalizare sau intervenţie chirurgicală într-un spital de stat sau privat

Dacă riscul asigurat apare, NN plăteşte direct beneficiarilor o sumă stabilită de la început, care poate fi folosită pentru susţinerea financiară a tratamentelor, a intervenţiei chirurgicale, spitalizare, recuperare sau chiar cheltuielile curente, adiacente celor ce ţin de afecţiunea în sine.

Rep.: Oferta NN include şi asigurări care să ne protejeze în caz de îmbolnăvire, spitalizare?

Marius Popescu, director general NN Asigurări de Viaţă: ”În oferta NN acestea sunt reprezentate, momentan, de asigurările suplimentare de sănătate, destinate clienţilor care deţin deja o poliţă de asigurare de viaţă. Dacă riscul asigurat apare, NN plăteşte direct beneficiarilor o sumă stabilită de la început, care poate fi folosită, în funcţie de tipul produsului, pentru susţinerea financiară a tratamentelor, a intervenţiilor chirurgicale, a spitalizării, a recuperării (indiferent dacă aceste proceduri medicale se desfăşoară într-un spital de stat sau privat). Asigurările suplimentare de sănătate de la NN pot fi combinate de către clienţi în funcţie de propriile nevoi, astfel încât să beneficieze de protecţie financiară atât în cazul spitalizării, cât şi al unor intervenţii chirurgicale”.

Plata în avans a jumătate din indemnizaţia de asigurare în cazul anumitor intervenţii chirurgicale

Rep.: Care ar fi beneficiile acestor asigurări oferite de NN?

Marius Popescu, director general NN Asigurări de Viaţă: ”Asigurările suplimentare de sănătate de la NN oferă clienţilor, în funcţie de tipul produsului, numeroase beneficii - de exemplu, dublarea indemnizaţiei în cazul spitalizării unui coasigurat copil de maxim 14 ani, plata în avans a jumătate din indemnizaţia de asigurare în cazul anumitor intervenţii chirurgicale acoperite sau rambursarea a 30% din banii plătiţi pentru asigurarea suplimentară la fiecare 5 ani consecutivi în care nu a fost plătit niciun eveniment asigurat. De asemenea, “Beneficiul Prevenţie şi Tratament” asigură accesul la servicii medicale în orice clinică a Reţelei private de sănătate Regina Maria sau a partenerilor acesteia. În cazul asigurării suplimentare pentru afecţiuni grave clientul primeşte înapoi jumătate din banii plătiţi dacă nu se îmbolnăveşte pe parcursul valabilitaţii asigurării şi 50% din indemnizaţia de asigurare în avans în cazul intervenţiilor chirurgicale acoperite şi care au avut loc, doar pe baza recomandării de operaţie”.

Rep.: Se poate adăuga şi copilul ca şi coasigurat?

Marius Popescu, director general NN Asigurări de Viaţă: ”Contractantul poate adăuga copilul ca şi coasigurat, acesta beneficiind de protecţie financiară pentru eventualele situaţii medicale cu care se confruntă. Mai mult, aşa cum precizam şi anterior, în cazul spitalizării unui copil cu vârsta de până la 14 ani (asigurat prin poliţa contractantului) NN plăteşte o indemnizaţie dublă, astfel încât să acopere şi cheltuielile pe care trebuie să le suporte părintele”.

La NN România termenul mediu de plată este de aproximativ 7 zile

Rep.: În cât timp se face plata indemnizaţiilor pentru evenimentele asigurate?

Marius Popescu, director general NN Asigurări de Viaţă: ”Plata indemnizaţiilor pentru evenimente asigurate se realizează în 30 de zile de la data înregistrării documentaţiei necesare plăţii, acest termen maxim fiind stabilit prin contract. Pe baza istoricului de plăţi, putem însă menţiona că la NN Asigurări de Viaţă termenul mediu de plată este de aproximativ 7 zile. În primul trimestru din 2015, NN Asigurări de Viaţă a plătit clienţilor indemnizaţii pentru evenimente asigurate de 8,2 milioane de lei, cu 27,6% mai mult faţă de ianuarie-martie 2014. Principalele riscuri asigurate pentru care clienţii au fost despăgubiţi sunt decese din orice cauză (52,13% din valoarea totală a indemnizaţiilor plătite) şi riscuri legate de spitalizare în caz de îmbolnăvire sau accident, intervenţii chirurgicale în caz de îmbolnăvire său accident şi afecţiuni grave (40,41%). În plus, pentru poliţe ajunse la finalul perioadei contractuale, NN a plătit clienţilor 25,46 milioane de lei (valoare cu 4,25% mai mare ca în T1 2014).

Rep: De ce ar opta un ieşean pentru o asigurare de viaţă NN?

Marius Popescu, director general NN Asigurări de Viaţă: ”Prin flexibilitatea produselor, transparenta informaţiilor pe care le oferim clienţilor noştri, calitatea serviciilor de consultanţă financiară oferite şi diversitatea instrumentelor modern de interacţiune cu clienţii pe tot parcursul relaţiei contractuale (aplicaţia de analiză a nevoilor Planul Financiar Personal, platforma şi aplicaţia mobila NN direct) asigurările de viaţă oferite de NN sunt o modalitate eficientă de protecţie financiară pentru o persoană şi familia sa în cazul în care se confruntă cu evenimente neprevăzute. De exemplu, în situaţia invalidităţii sau chiar a decesului, beneficiarii poliţei de asigurare primesc o sumă de bani stabilită de la începutul contractului, care îi va ajuta să îşi menţină standardul de viaţă, să acopere datoriile şi cheltuielile imediate.

Rep.: Puteţi da un exemplu concret în acest sens? Cât ar costa primele pentru o astfel de asigurare?

Marius Popescu, director general NN Asigurări de Viaţă: ”Un client în vârstă de 35 de ani, încheie un plan financiar Prudent 3.0, pentru că doreşte să ştie că, în situaţia decesului sau, cei dragi vor beneficia de o sumă asigurată garantată de 150.000 de lei. Pentru acest produs, el plăteşte lunar 80 de lei. Dacă riscul asigurat se produce, NN plăteşte beneficiarilor suma asigurată, indiferent de numărul primelor de asigurare plătite până la momentul respectiv. Dacă până la finalul contractului nu se produce riscul asigurat, clientul primeşte înapoi 5.760 de lei, adică 30% din suma primelor nete plătite”.

Cine este NN România

       NN este numele sub care, începând din aprilie 2015, funcţionează în România diviziile de asigurări, pensii şi management al investiţiilor desprinse din Grupul ING. Grupul internaţional NN, prezent în 18 ţări, s-a format în urma reorganizării grupului ING având o concentrare mai mare asupra business-urilor de asigurări, pensii private şi management al investiţiilor.

       În România, NN este lider al industriei de asigurări de viaţă încă din anul 1999, la doi ani de la intrarea pe piaţă. După primele trei luni din 2015, NN Asigurări de Viaţă deţine o cotă de piaţă de 37,3% în funcţie de primele brute subscrise, conform Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF). Totodată, compania este lider al pieţei de pensii private facultative, cu o cotă de piaţă (în funcţie de activele administrate) de 49% la sfârşitul lunii aprilie 2015 (sursa ASF). Pe segmentul de pensii private administrate privat (Pilonul II), cota de piaţă a NN Pensii la sfârşitul lunii aprilie 2015, în funcţie de active, era de 37,2% (sursă: ASF), compania fiind liderul acestei pieţe încă de la lansarea sistemului, în 2008. Iaşul este unul dintre oraşele cu tradiţie pentru NN România, agenţia locală împlinind anul acesta 17 ani de existenţă. În prezent, echipa de vânzări care deserveşte această regiune număra peste 50 de persoane.

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Dialog pre-diplomatic între Rusia şi Occident (II)

Lucian DÎRDALA

Dialog pre-diplomatic între Rusia şi Occident (II)

Atunci când şi-au prezentat pachetul de cereri adresate Occidentului, reprezentanţii diplomatici ruşi nu aveau cum să spere că simplul zăngănit de arme în preajma graniţelor ucrainene poate inversa un amplu proces geopolitic derulat pe un interval de aproape trei decenii.

Filmuletul zilei

opinii

Asachi întemeietorul

Florin CÎNTIC

Asachi întemeietorul

Gh. Asachi este una dintre figurile fondatoare ale instituţiilor moderne în Iaşi. Printre ele, şi Arhivele Statului Moldovei care, la 190 de ani de funcţionare neîntreruptă, rămâne una dintre instituţiile fundamentale ale oraşului.

Hombre şi patimile

Radu PĂRPĂUȚĂ

Hombre şi patimile

Hombre locuia în Iaşi, în oraşul culturii cum se zice cu o vorbă tocită. Dar dacă ne referim la cartierul Bularga cel puţin nici nu poate fi vorba de „oraşul culturii”. Bulargăi îi spun, chiar locuitorii cartierului, ŢŢŢ, adică Ţaţe, Ţoape şi Ţărani. Sigur, or fi şi oameni deosebiţi printre ei. Desigur că şi alte oraşe au asemenea cartiere. Şi asemenea oameni. Spun asta deşi nu am fost la Londra, Avignon sau Târgu Bujor.

Dan Eremia Grigorescu - regizorul imaginii fotografice (II). Moneda rotundă

Alex VASILIU

Dan Eremia Grigorescu - regizorul imaginii fotografice (II). Moneda rotundă

Deși subiectul e același ca într-o povestire de Sadoveanu - o vânătoare -, alt text scris de Dan Eremia Grigorescu păstrează tușe din stilul, din atmosfera prietenului vârstnic și taciturn. Dar nu admirăm, ca să mă exprim în termeni de facere a imaginii, panoramări îndelungi, detalii generos lăsate privirii. Acum savurăm cadre scurte, ritmic, aproape nervos montate, potențând starea de neliniște, de pericol iminent, aproape fatal. Nu numai descrierea momentelor de așteptare imprimă viteza, savoarea lecturii, ci, în plus, momentul unic, de povestire incredibilă dar adevărată a dansului vânătorului cu fiara, ultimă încontrare pe viață și pe moarte, urmată de finalul imprevizibil.

pulspulspuls

A fost sau n-a fost? La cerneală ne referim: aranjament sau furie. Iată variantele!

A fost sau n-a fost? La cerneală ne referim: aranjament sau furie. Iată variantele!

Aşadar, vorba filmului lui Porumboiu jr.:A fost sau n-a fost un scenariu pus la punct chiar de Simion&compania lui de băieţi cu ochi albaştri ce privesc înspre răsărit, aşa cum pare multora să fi fost acolo în piaţă, la episodul cu cerneala peste meclă? 

Caricatura zilei

Șoșoacă și racheta

Editia PDF

Bancul zilei

Doi tipi, amândoi casatoriti, stau de vorba: – Nu stiu ce sa ma mai fac! De câte ori vin acasa, dupa ce am ba (...)

Parteneri

Alte publicatii

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.

  X