Asociaţia ”Dăruieşte viaţă” oferă toate donaţiile pe care le strânge începând de azi pentru combaterea epidemiei de coronavirus
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

Asociaţia ”Dăruieşte viaţă” oferă toate donaţiile pe care le strânge începând de azi pentru combaterea epidemiei de coronavirus

GALERIE
daruieste
  • daruieste
- +

Asociaţia ”Dăruieşte viaţă”, care construieşte un spital în Bucureşti, a anunţat, miercuri, că oferă toate donaţiile pe care le strânge începând de astăzi pentru combaterea epidemiei de coronavirus. ”În eventualitatea declanşării unei epidemii similare celei din Italia, va fi nevoie de toate resursele pentru a-i trata pe cei afectaţi”, au transmis reprezentanţii asociaţiei.

”Responsabilitate şi solidaritate sunt cheia ca să ieşim cu bine din această criză. Epidemia de COVID-19 este iminentă. Este o realitate pe care nu o putem ignora, cu atât mai mult cu cât ştim capacităţile sistemului nostru de sănătate. Dar dacă nu facem nimic, ci doar ne uităm cu panică la boala care se apropie de noi, îi dăm putere bolii”, au scris, miercuri, pe Facebook, reprezentanţii Asociaţiei ”Dăruieşte viaţă”.

Aceştia au anunţat că oferă toate donaţiile pe care le colectează începând de mieruci pentru lupta împotriva epidemiei.

”Toate donaţiile pe care le strângem începând de astăzi vor fi direcţionate către lupta cu COVID-19. Pentru că, în eventualitatea declanşării unei epidemii similare celei din Italia, va fi nevoie de toate resursele pentru a-i trata pe cei afectaţi”, au mai precizat oficialii asociaţiei.

Aceştia au întocmit liste cu echipamente necesare de protecţie, aparatură etc., cu sprijinul mai multor medici epidemiologi şi din ATI din ţară.

”Am început deja demersurile pentru a le achiziţiona. Le vom pune la dispoziţia autorităţilor, în funcţie de nevoi. Ca în tot ce am făcut până acum noi, Daruieste Viata, împreună cu voi, donatorii noştri, obiectivul nostru este să consolidăm capacitatea sistemului medical de a salva vieţile pacienţilor şi de a le da îngirjirea de care au nevoie. Vrem să cooperăm cu Ministerul Sănătăţii - România şi cu celelalte instituţii care gestionează criza. Vom căuta soluţii pentru orice nevoi pe care acestea le identifică. Statul şi societatea civilă trebuie să lucreze împreună pentru interesul pacienţilor şi al cetăţenilor. Solidaritatea şi responsabilitatea sunt singura soluţie”, se mai arată pe pagina oficială a Asociaţiei ”Dăruieşte viaţă”.

În România au fost confirmate până acum 35 de cazuri de îmbolnăvire cu noul coronavirus.

Asociaţia ”Dăruieşte Viaţă” construieşte, exclusiv din donaţii şi sponsorizări, primul spital de Oncologie şi Radioterapie pentru copiii diagnosticaţi cu cancer din România.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Raport

Cătălin ONOFREI

Raport

Un secol de împliniri măreţe!

Filmuletul zilei

opinii

„Securiti”

Briscan ZARA

„Securiti”

Bogaţii sunt nişte oameni terifiaţi de lume, înspăimântaţi de accidente, de boli, de moarte, de imprevizibil, necunoscut. Lor nu trebuie să li se întâmple nimic atâta timp cât au banii necesari pentru a-şi construi protecţie şi a reduce la minimum posibilitatea ca un rău să li se întâmple. Nimic nu poate fi lăsat la voia întâmplării, totul trebuie asigurat, prevăzut. Cu cât eşti mai bogat, cu atât riscul este eliminat, de orice fel ar fi el. La fel şi libertatea…

Recensământul General Agricol-runda 2020

Ciprian IFTIMOAEI

Recensământul General Agricol-runda 2020

Un diagnostic al agriculturii şi dezvoltării rurale în România.

Acolo unde America s-a născut

Mihai DORIN

Acolo unde America s-a născut

Un loc de neevitat în orice sejur american este Philadelphia. Istoria Lumii Noi începe cu Columb, însă istoria libertăţii americane începe în acest oraş providenţial. Aici s-a pus piatra de temelie a unei mari naţiuni, ce avea să înalţe idealul libertăţii la rangul de politică universală. Până la 4 iulie 1776, coloniile americane acceptaseră statutul de copii ascultători ai metropolei londoneze. 

pulspulspuls

Bugetul Iaşului, problemă de famiglie în cazul unui ales pesede

Bugetul Iaşului, problemă de famiglie în cazul unui ales pesede

Apropo de haloimisul politic de Bahlui al negocierilor şi votării bugetului local de ieri, haideţi să vă povestim pe astăzi şi o micuţă picanterie de famiglie, dacă tot s-a înfierbântat lumea pe tema asta! 

Caricatura zilei

Viteză

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.