Asociaţia “Destination Iaşi” are de astăzi manager de destinaţie
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

miercuri, 16.06.2021

Asociaţia “Destination Iaşi” are de astăzi manager de destinaţie

GALERIE
Dora Morhan1
  • Dora Morhan1
- +

Asociaţia de Management a Destinaţiei Turistice Iaşi şi Regiunea Moldova (Destination Iaşi) are, de astăzi, un manager de destinaţie, cu rol de director executiv al asociaţiei. În urma concursului de recrutare, Dora Morhan a obţinut cel mai mare punctaj dintre cei patru candidaţi înscrişi. „Demersul a presupus identificarea unei persoane care să aducă vizibilitate Iaşului cel puţin la nivel naţional, să înţeleagă conceptele turismului şi să fi implementat anterior proiecte similare cu succes", a precizat lect. univ. dr. Mihai Bulai, prodecan al Facultăţii de Geografie şi Geologie din Iaşi şi, totodată, preşedintele Asociaţiei „Destination Iaşi”.

„Destination Iaşi” a fost înfiinţată de un an, cu scopul de a gestiona mai bine turismul ieşean, de a canaliza politici de dezvoltare turistică, de a creşte calitatea serviciilor din ospitalitatea ieşeană şi de a crea reţele de colaborare la nivel local şi regional. „Destination Iaşi este un proiect amplu, îndrăzneţ, cu obiective clare şi realiste. Alegerea mea pentru funcţia de director executiv a venit după un proces riguros de selecţie, ceea ce mă onorează şi mă obligă în egală măsură, pentru că responsabilitatea de a gestiona un proiect unde personaj principal este Iaşul aduce cu ea un set de aşteptări cu valenţe multiple: turistice, sociale, culturale, economice. Am încredere că împreună cu boardul executiv al asociaţiei vom reuşi să ne atingem scopul, iar oraşul nostru să devină treptat o destinaţie turistică de anvergură", a declarat Dora Morhan pentru „Ziarul de Iaşi".  

Dora Morhan are studii superioare în relaţii publice, comunicare corporatistă şi studii doctorale în semiotică, cu experienţă profesională în domenii pe care membrii. „Destination Iaşi” le consideră relevante pentru asociaţie, printre care director de hotel, producător şi prezentator de emisiuni TV, marketing manager, PR manager şi cadru didactic asociat. „Dora Morhan este o persoană bine ancorată în viaţa turismului din Iaşi, înţelegând provocările atât din perspectiva jobului precedent ca director de hotel, cât şi ca participant la evenimente de turism la nivel naţional”, a completat Mihai Bulai. 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Joe Biden întâlneşte lumea

Lucian DÎRDALA

Joe Biden întâlneşte lumea

Lipseşte, deocamdată, o întâlnire la vârf cu liderul chinez, dar probabil că în viitor se va discuta despre un moment şi un cadru adecvat de desfăşurare. În orice caz, patru din cinci înseamnă destul de mult.

Filmuletul zilei

opinii

Metastazele democraţiei

Florin CÎNTIC

Metastazele democraţiei

Una dintre marile enigme ale corpului uman e mecanismul prin care celulele vii se dau peste cap şi în loc să genereze în continuare viaţă încep să se adune în tumori maligne care duc la distrugerea completă a organismului. Acest proces ciudat poartă numele de cancer.

Generaţii... generaţii...

Radu PĂRPĂUȚĂ

Generaţii... generaţii...

Fac parte din generaţia care simţea fiori când în liceu, din întâmplare, puneam mâna pe clanţă odată cu o colegă de clasă; o generaţie care era scoasă la tablă şi nu se simţea umilită - dimpotrivă, scria cu mândrie în faţa clasei; generaţia care nu mergea cu maşina la şcoală (nu că ar fi un defect mersul cu maşina la şcoală), ci îngrămădit în autobuzul de navetişti; o generaţie care scria jurnale în secret pe care le împărtăşea numai celor mai buni prieteni şi prietene, căci se cultivau prieteniile pe atunci, prietenii care aveau să ţină o viaţă, transformate în ceva aşa frumos şi greu de descris; o generaţie care se ruşina să stea pe scaun în autobuz când un adult era în picioare; o generaţie care învăţa singură, părinţii nu se pricepeau la chimie şi fizică, iar bani pentru meditaţii nu prea erau; o generaţie crescută cu frica de părinţi, care frică cu anii s-a transformat în respect şi iubire - la fel şi cu profesorii (nu că acum tinerii nu şi-ar iubi părinţii, poate şi profesorii).

Orchestratorul

Alex VASILIU

Orchestratorul

Astăzi mă voi referi doar la orchestrator pentru că el a fost, a rămas, în multe cazuri, al doilea autor al unei piese, ori lucrări muzicale mai ample. Uneori, chiar cel mai important. Dacă este să ne gândim mai întâi la genul muzicii aşa-zis uşoare, orchestratorul a făcut minuni. Sigur, depinde şi de cine ascultă. Dacă melodia solistului vocal este frumoasă, uşor de reţinut, lirică sau în tempo (ritm) mişcat, unii dau puţină atenţie comentariului orchestral, aproape că nici nu-l observă.

pulspulspuls

Iaca de ce a intrat dihonia între Mihăiţă şi cel mai bun amic de şpriţuri al acestuia!

Iaca de ce a intrat dihonia între Mihăiţă şi cel mai bun amic de şpriţuri al acestuia!

Iote că vrem să fugim unde om vedea cu ochii după alt subiecţel în afară de ăsta cu dosare penale pentru aleşii locali, dar numai nu reuşim, of, of, căci iar apare ceva nou, neştiut până acuma. 

Caricatura zilei

Bloc la cimitir

Editia PDF

Bancul zilei

De acum, la internarea în spital pacientii sunt obligati sa aiba: extinctor, trusa de prim ajutor si lanterna (...)

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.