Aspecte concrete prin care agenţiile imobiliare sunt sprijin real pentru cumpărători, vânzători sau chiriaşi
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

miercuri, 03.03.2021

Advertorial

Aspecte concrete prin care agenţiile imobiliare sunt sprijin real pentru cumpărători, vânzători sau chiriaşi

GALERIE
RO_IS_Iaşi_,_panoramic_view_8
  • RO_IS_Iaşi_,_panoramic_view_8
- +

Atât la nivel individual, pentru persoane fizice, juridice etc. o agenţie imobiliară este sprijin real în solicitarea serviciilor şi efectuarea tranzacţiilor specifice segmentului imobiliar. Chiar dacă zona şi oraşul ales pentru a cumpăra, vinde sau închiria un spaţiu este unul mic, asta nu înseamnă că alegerea este una uşoară.

Aşadar, experţii imobiliari ce deţin o platformă online complexă, respectiv compariimobiliare.ro, vine în sprijinul tuturor celor care au nevoie de ghid. În cadrul paginii online dispun de informaţii actualizate în ceea ce priveşte o zonă sau oraş spre care ţintiţi. Cu o reţea de agenţii răspândite în toată ţara, nu va rămâne decât să vă alegeţi timpul potrivit pentru a finaliza o tranzacţie imobiliară.

Ţinteşte zona de interes

Preţurile în ceea ce priveşte metrul pătrat util s-a modificat în ultimul timp. În toată ţara se estimează că acesta este cotat la 1.000 de euro sau chiar mai mult. În cadrul portalului compariimobiliare.ro veţi găsi detalieri şi statistici ce vizează piaţa imobiliară din toată România. Alegând şi zona dorită, puteţi face o simplă comparaţie de preţuri, de la cele mai accesibile la cele de lux. Spre exemplu, pentru zona Iaşi, din totalul de 4500 de opţiuni veţi găsi zone ieftine ce ating pragul cotat la 657 €/mp, pentru zona Aleea cu Cireşi. La cealaltă extremă, un maxim posibil este evaluat la peste 1700 de euro, pentru zona Dealu Doamnei. Desigur, există şi preţuri de clasă medie.

Sfaturi privind tranzacţiile imobiliare

Până când veţi face o alegere este de preferat să vizionaţi cât mai multe locaţii. Asta vă asigură un punct de reper real, făcând distincţia între ce vă place şi ce nu corespunde cu cerinţele impuse. Totodată, chiar dacă anunţul este formulat concis şi detaliat, nimic nu se compară cu puterea exemplului real.

Agenţii imobiliari vă vor sfătui să fiţi curioşi cu privire la dotări, atât cele care ies în evidenţă cât şi cele pe termen lung, referitor la consum de agent termic spre exemplu. Rentabilitatea unui spaţiu de locuit se referă la cheltuieli echilibrate, justificate.

Protejaţi-vă  investiţia

Fiind vorba de sume semnificative, indiferent dacă vorbim de semnarea unui act la notar pentru avans, contract, precontract trebuie avut în vedere un curs fiscal. Actele de proprietate sunt de verificat, eventuale datorii ale proprietarului sunt de avut în vedere. Din perspectiva unui viitor chiriaş, contractul vă protejează de abuzurile proprietarului sau alte neînţelegeri. În orice caz, este de dorit să aflaţi dacă apartamentul în cauză este sau nu într-un conflict financiar, sub sechestru sau în alte situaţii ce împiedică să realizaţi tranzacţia imobiliară. 

Nu în ultimul rând, apelaţi la agenţii imobiliare locale. Reţeaua celor de la Compari Imobiliare cuprinde desigur agentii imobiliare Iasi , Cluj, Timişoara şi pentru orice oraş dorit. Astfel vă asiguraţi că aveţi un sprijin real şi un expert pentru deciziile ce urmează să le faceţi; salvaţi timp şi investiţi în ce contează cu adevărat. Agenţii vă vor învaţa ce să evitaţi, vă vor ajuta să selectaţi mai rapid şi să ajungeţi cu succes la casa mult visată.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Euro contra dezinformării

Lucian DÎRDALA

Euro contra dezinformării

Indiferent dacă se va adopta sau nu o soluţie instituţională în chestiunea dezinformării chineze, o alocare corespunzătoare de resurse în această direcţie ar fi un pas explicabil, dacă se doreşte restabilirea credibilităţii EEAS ca promotor ferm al valorilor Uniunii Europene.

Filmuletul zilei

Franta a construit în insula Reunion o autostrada-viaduct de 12,5 km (care a costat 1,7 miliarde euro), ce serpuieste prin O (...)

opinii

Saboţii lui Claude (III)

Florin CÎNTIC

Saboţii lui Claude (III)

Editura Sedcom Libris din Iaşi a publicat recent un volum de memorii1 semnat de Claude Karnoouh, cu ocazia unei frumoase aniversări a acestuia. Şi cartea, şi autorul merită din plin atenţia noastră.

Un norocos

Radu PĂRPĂUȚĂ

Un norocos

Prin '90 sau '91 am nimerit la o consfătuire a oamenilor de afaceri din România şi Basarabia. Căzusem şi eu popâc acolo în calitatea-mi ambiguă de jumătate ziarist, jumătate - drace călugăre - de pârât om de afaceri! 

Experienţa Ciceu - Cicero

Alex VASILIU

Experienţa Ciceu - Cicero

Couperin, Scarlatti, Carl Philipp Emanuel Bach, Johann Sebastian Bach, Mozart, Beethoven, Chopin, Ceaikovski sunt nume fundamentale pentru istoria culturii. Creaţia lor este ascultată în săli de concerte, de recital, în catedrale, în teatre lirice, în festivaluri. Profesioniştii, publicul european s-au obişnuit de secole cu ideea corect-confortabilă că partiturile compozitorilor menţionaţi fac parte din categoria muzicii academice (pentru că se învaţă în academii, universităţi şi conservatoare), din categoria muzicii clasice, serioase.

pulspulspuls

Iată nivelul lui Peni Hill de Bahlui: zero barat, în materie!

Iată nivelul lui Peni Hill de Bahlui: zero barat, în materie!

Iacătă, stimaţi telespectatori, că abia la cinci zile de la marele eşec politic al micului edil Peni Hill ies la iveală sforile care s-au rupt în conţilul local vinerea trecută, de la atâta tras în disperare de ele. 

Caricatura zilei

Dezmembrări rovere Marte

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.