Astăzi debutează lucrările Conferinței de Neuroștiințe Zilele Medicale ale Spitalului Clinic de Urgență „Prof. Dr. N. Oblu”, Iași
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

sambata, 05.12.2020

Eveniment

Astăzi debutează lucrările Conferinței de Neuroștiințe Zilele Medicale ale Spitalului Clinic de Urgență „Prof. Dr. N. Oblu”, Iași

GALERIE
conferinta_neurostiinte
  • conferinta_neurostiinte
- +

Cea mai importantă manifestare științifică medicală ieșeană, organizată an de an în luna octombrie, de colectivul medical al Spitalului Clinic de Urgență Prof. Dr. N .Oblu,  reunește la această ediție, peste 300 de participanți din tară.

Astăzi încep lucrările Conferinței de Neuroștiințe Zilele Medicale ale Spitalului Clinic de Urgență “Prof. Dr. N. Oblu” Iași, cea mai importantă manifestare științifică medicală, organizată an de an în luna octombrie, de colectivul medical al Spitalului de Neurochirurgie.

Peste 300 de participanți și-au anunțat prezența zilele acestea în Iași, la această ediție în An Centenar, a conferinței, cu titulatura TRECUT, PREZENT și VIITOR în NEUROȘTIINȚE ÎN ANUL CENTENAR 2018, eveniment la care vor susține prezentări aproximativ 200 de invitați speciali, din cele mai mari centre universitare din tară, din diferite specialități.

Ediţia din 2018 a Conferinței de Neuroștiințe “Zilele Medicale ale Spitalului Clinic de Urgență Prof. Dr. N. Oblu Iași” – Trecut, Prezent și Viitor in Neuroștiințe în Anul Centenar 2018, va fi un eveniment deosebit, cu participare internaţională, precum şi cu o importantă prezenţă a celor mai buni specialişti din România ȋn domeniile neurochirurgiei, neurologiei, oftalmologie, radiologie, anatomie patologică, anestezie și terapie intensivă, medicinei muncii, recuperării medicale şi medicinei de familie, un argument în plus pentru prezența dumneavoastră la această manifestare, care tinde către o evoluție continuă a medicinei, fiind interesați să dezvoltăm noi colaborări și să incurajăm realizarea unor proiecte de cercetare în domeniul medical.

Evenimentul reprezintă un nou pas în demersul de transformare a Spitalului de Neurochirurgie din Iași, într-un adevărat Centru de Excelență în domeniul medical și încă o dovadă că NEUROEXCELENȚA este o preocupare constantă la Iași.”, a declarat Șef Lucrări dr. Lucian EVA, președintele Conferinței.

Lucrările conferintei se vor desfăsura în perioada 17-21 octombrie 2018, la Hotel Ramada Iași precum și în cadrul Spitalului Clinic de Urgență Prof. Dr. N. Oblu, Iași.

Detalii despre program aflați accesând site-ul  http://zileleneuro.dimasevents.ro/program-stiintific-zilele-medicale-ale-spitalului-de-neurochirurgie-prof-dr-n-oblu_iasi_17-21-oct-2018_16-10-2018/

 

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Oaze de stabilitate

Nicolae GRECU

Oaze de stabilitate

Echipele româneşti n-au nevoie de antrenori din divizia a enşpea spaniolă sau de expiraţi din alte vremuri pentru a reuşi.

Filmuletul zilei

opinii

Portret de impostor: Teodosie Şpagoveanu

Eugen MUNTEANU

Portret de impostor: Teodosie Şpagoveanu

Întrerup seria foiletoanelor despre începuturile tradiţiei biblice româneşti, împins de durere şi indignare faţă de comportamentul incalificabil al cetăţeanului Teodosie Petrescu, Arhiepiscop de Tomis şi membru al Sfântului Sinod al Bisericii Ortodoxe Române.

Pacient al spitalului numit „lume”

pr. Constantin STURZU

Pacient al spitalului numit „lume”

Căutând să pun în ordine textele scrise de-a lungul timpului, texte pe care le grupez în viitoare volume tematice, am dat peste un interviu acordat acum patru ani lui Gabriel Andronache - unul dintre cei mai talentaţi scriitori pe care-i cunosc. Întrucât unele dintre gândurile mele de atunci sunt de cea mai strictă actualitate, le reiau şi în rubrica mea săptămânală, cu o minimă adaptare şi cu intertitluri în loc de întrebări. Sunt patru teme diferite, însă au un acelaşi subiect: omul şi dorul său de Cerul văzut printr-o fereastră de „spital”.

Antonin Ciolan - muzicianul patriot

Alex VASILIU

Antonin Ciolan - muzicianul patriot

În preajma zilei naţionale a României, când se mai discută despre patriotism, trebuie evocată personalitatea dirijorului, profesorului, organizatorului de instituţii şi evenimente muzicale Antonin Ciolan. Mai ales astăzi, când s-au adunat exact cinci decenii de la dispariţia sa.

pulspulspuls

Ghici ce caută Mihai Chirica pe hartă?

Ghici ce caută Mihai Chirica pe hartă?

Ghici ce făcea premarele Mihai Chirica după prezentările PNRR şi a traseelor de autostradă din zona Moldovei de către liderii şi miniştrii PNL, stimaţi telespectatori? 

Caricatura zilei

Moș (G)Ene

Editia PDF

Bancul zilei

O ambulanta goneste pe strazi si, la o intersectie rastoarna si accidenteaza un pieton. Soferul coboara imediat, ridica victima (...)

Linkuri

Alte ziare locale

    Intrebarea zilei

    Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.