Astăzi debutează lucrările Conferinței de Neuroștiințe Zilele Medicale ale Spitalului Clinic de Urgență „Prof. Dr. N. Oblu”, Iași
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

duminica, 26.09.2021

Eveniment

Astăzi debutează lucrările Conferinței de Neuroștiințe Zilele Medicale ale Spitalului Clinic de Urgență „Prof. Dr. N. Oblu”, Iași

GALERIE
conferinta_neurostiinte
  • conferinta_neurostiinte
- +

Cea mai importantă manifestare științifică medicală ieșeană, organizată an de an în luna octombrie, de colectivul medical al Spitalului Clinic de Urgență Prof. Dr. N .Oblu,  reunește la această ediție, peste 300 de participanți din tară.

Astăzi încep lucrările Conferinței de Neuroștiințe Zilele Medicale ale Spitalului Clinic de Urgență “Prof. Dr. N. Oblu” Iași, cea mai importantă manifestare științifică medicală, organizată an de an în luna octombrie, de colectivul medical al Spitalului de Neurochirurgie.

Peste 300 de participanți și-au anunțat prezența zilele acestea în Iași, la această ediție în An Centenar, a conferinței, cu titulatura TRECUT, PREZENT și VIITOR în NEUROȘTIINȚE ÎN ANUL CENTENAR 2018, eveniment la care vor susține prezentări aproximativ 200 de invitați speciali, din cele mai mari centre universitare din tară, din diferite specialități.

Ediţia din 2018 a Conferinței de Neuroștiințe “Zilele Medicale ale Spitalului Clinic de Urgență Prof. Dr. N. Oblu Iași” – Trecut, Prezent și Viitor in Neuroștiințe în Anul Centenar 2018, va fi un eveniment deosebit, cu participare internaţională, precum şi cu o importantă prezenţă a celor mai buni specialişti din România ȋn domeniile neurochirurgiei, neurologiei, oftalmologie, radiologie, anatomie patologică, anestezie și terapie intensivă, medicinei muncii, recuperării medicale şi medicinei de familie, un argument în plus pentru prezența dumneavoastră la această manifestare, care tinde către o evoluție continuă a medicinei, fiind interesați să dezvoltăm noi colaborări și să incurajăm realizarea unor proiecte de cercetare în domeniul medical.

Evenimentul reprezintă un nou pas în demersul de transformare a Spitalului de Neurochirurgie din Iași, într-un adevărat Centru de Excelență în domeniul medical și încă o dovadă că NEUROEXCELENȚA este o preocupare constantă la Iași.”, a declarat Șef Lucrări dr. Lucian EVA, președintele Conferinței.

Lucrările conferintei se vor desfăsura în perioada 17-21 octombrie 2018, la Hotel Ramada Iași precum și în cadrul Spitalului Clinic de Urgență Prof. Dr. N. Oblu, Iași.

Detalii despre program aflați accesând site-ul  http://zileleneuro.dimasevents.ro/program-stiintific-zilele-medicale-ale-spitalului-de-neurochirurgie-prof-dr-n-oblu_iasi_17-21-oct-2018_16-10-2018/

 

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Fascinaţia şi corvoada Cupei

Nicolae GRECU

Fascinaţia şi corvoada Cupei

Competiţia KO are farmecul ei, dar cu rezerve aduse de pe alte coclauri ori tineri crescuţi prin rizibilul „mentoring” e greu să te baţi chiar şi cu Văsălie de la Baia Mare.

Filmuletul zilei

opinii

Etimologicale pescăreşti (V)

Eugen MUNTEANU

Etimologicale pescăreşti (V)

Speculaţiile etimologico-istorice continuă cu o discuţie despre denumirile vaselor moderne.

Metallica. Dar ce fel de monstru? (I)

pr. Constantin STURZU

Metallica. Dar ce fel de monstru? (I)

Kim Ung-Yong, supranumit "copilul-minune" şi "omul cu cel mai ridicat coeficient de inteligenţă de pe pământ", fost cercetător la NASA, a ales să se retragă, încă tânăr fiind, în ţara sa natală, Coreea de Sud, la o facultate din provincie, ca profesor. 

La plimbare pe axa culturală (1)

arh. Ionel OANCEA

La plimbare pe axa culturală (1)

Dacă parcurgi Iaşul de la Palatul Culturii până la ultimul rond al bulevardului Carol, intrat definitiv în memoria colectivă cu numele de Copou, oricât nerv critic ar avea cineva din partea locului sau de oriunde, trebuie să recunoască, să accepte, să admire personalitatea, duhul specific, farmecul oraşului. Axa aceasta nu este perfectă. În urbanism, indiferent unde în lume, nu există perfecţiune. Dar este vie, variată, dinamică. Este o poveste care se lipeşte de sufletul iubitor de oraş. Dacă reuşim să întregim povestea, să-i adâncim semnificaţiile, ea poate deveni un spaţiu cultural cu forţă de seducţie universală.

pulspulspuls

Iaca un partid şi pentru Gigi!

Iaca un partid şi pentru Gigi!

Pentru că tot e uichend şi, aşa cum am mai zis, nu vrem să vă mai amărâm pandemia cu acreala din politica actuală, am zis că, iată, să vă mai prezentăm şi fate ancorate în sinergia trecutului. 

Caricatura zilei

Victorie Cîțu

Editia PDF

Bancul zilei

- Ioane, ce tot strâmbi din nas la sarmalele mele? Nu sunt bune? - Ba da, Marie, sunt bune, dar toti ceilalti din sala de (...)

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.