Atacantul uruguayan Darwin Nunez s-a luat la bătaie cu suporterii columbieni/VIDEO

joi, 11 iulie 2024, 10:42
2 MIN
 Atacantul uruguayan Darwin Nunez s-a luat la bătaie cu suporterii columbieni/VIDEO

Atacantul uruguayan Darwin Nunez a urcat în tribune şi s-a luat la bătaie cu suporterii columbieni, după înfrângerea echipei sale în faţa Columbiei (1-0), miercuri, în semifinala Copa America.

După fluierul final, au izbucnit încăierări între cele două echipe la centrul terenului, înainte de a se extinde în tribune cu bătăi între suporterii celor două echipe.

Mai mulţi jucători uruguayeni, printre care Darwin Núñez, Ronald Araújo şi José María Giménez, s-au îndreptat spre tribune pentru a se lupta cu fanii columbieni.

Nunez, atacantul echipei Liverpool, a escaladat zidul care separa tribunele de teren pentru a se lupta cu fanii. Fără tricou, dar purtând încă senzorul de date, atacantul a înaintat spre fanii columbieni şi ameninţându-i. El a fost lovit şi mai multe obiecte au fost aruncate asupra lui. Jucătorul s-a întors pe teren pentru a-şi alina fiul cel mic. Potrivit fundaşului José Maria Gimenez de la Atlético de Madrid, motivele furiei lui Nunez şi a câtorva dintre coechipierii săi au fost legate de comportamentul violent al fanilor columbieni beţi faţă de rudele jucătorilor uruguayeni din acea parte a tribunei.

„Este un dezastru, familiile noastre sunt în pericol”, a deplâns el după meci. „A trebuit să urcăm în tribune pentru a ne scoate apropiaţii cu bebeluşi, nou-născuţi, totul a fost un dezastru, nu era niciun poliţist, au plecat după o jumătate de oră. Este un dezastru şi noi ne apărăm propriile interese. Sper că organizatorii vor fi un pic mai atenţi cu familiile din jurul stadioanelor, este un dezastru total pentru că la fiecare meci se întâmplă acelaşi lucru, familiile noastre suferă din cauza unor oameni care nu ştiu să bea şi se comportă ca nişte copii şi nu sunt decenţi. Sper că vor fi atenţi la meciurile viitoare pentru că este un dezastru”, a spus el. Uruguay a fost învinsă de Columbia, scor 1-0, în semifinale la Copa America.

Citiți și: Fotbalist din Generația de Aur a României, condamnat la închisoare. A băut la volan

 

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii