anunturi
grandchef
Bolta rece
anunturi
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional
anunturi

Ateliere de lectură pentru copii la Palatul Culturii. Ce activități li se oferă

GALERIE
copii
 • copii
- +

Copiii cu vârsta de minimum 6 ani vor putea participa la Ateliere de lectură organizate la Palatul Culturii din Iaşi pe 17 şi 25 octombrie, cei mici având ocazia să afle cum trebuie să se comporte la un concert, care sunt intrumentele muzicale dintr-o orchestră, vor personaliza împreună semne de carte şi vor putea cânta melodia compusă special pentru activităţile educative de la Palatul Copiilor.

 Atelierele, intitulate "Ceaikovski şi dansul notelor de argint", vor avea loc de la ora 16.00 în cele două zile amintite, urmând să aibă loc lecturi din cartea "Ceaikovski şi dansul notelor de argint", volum semnat de Cristina Andone. Activitatea este organizată de către Complexul Muzeal Naţional "Moldova" Iaşi – Secţia Relaţii Publice, Marketing, Logistică, Proiecte, Programe, în parteneriat cu Primăria Municipiului Iaşi, Universitatea Naţională de Arte "George Enescu" Iaşi, Inspectoratul Şcolar Judeţean Iaşi, Colegiul Naţional de Artă "Octav Băncilă" Iaşi, Paradis International College şi Editura "Nemi" şi se desfăşoară în fiecare sâmbătă în Sala de Educaţie Muzeală a Palatului Culturii din Iaşi

Participarea la ateliere se face respectând normele impuse în contextul pandemiei, grupurile fiind formate din maximum 20 de persoane. Programările se pot face la adresa de e-mail: daniela.ciocoiu@ymail.com, iar biletele costă 10 lei şi pot fi achiziţionate de la Casa de bilete a Palatului Culturii. 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

La Davos agenda a fost dominată de imperativul „salvării planetei” şi ofensiva de şarm a Chinei (II)

Alexandru LĂZESCU

La Davos agenda a fost dominată de imperativul „salvării planetei” şi ofensiva de şarm a Chinei (II)

Percepţia negativă şi criticile faţă de reuniunea de la Davos, în cadrul căreia vicepremierul chinez Liu He a anunţat dorinţa Beijingului de „re-globalizare”, au căpătat o tot mai mare amploare pe măsură ce propunerile avansate în timpul discuţiilor din cadrul Forumului s-au transformat într-o agendă radicală de inginerie socială motivată de o titanică luptă cu „schimbările climatice”.

opinii

Pe viscol. Senin. Frescele de la Scobinţi

Nichita DANILOV

Pe viscol. Senin. Frescele de la Scobinţi

Mărturisesc că scriu aceste rânduri cu mâhnire. Cu întristare. (...) Prin anii '86 am apărut amândoi, într-adevăr, pe pagina întâi a revistei Dialog. Eu, cu o poezie intitulată Senin, domnia sa cu un tablou cu Ceauşescu. A ieşit un scandal de proporţii. Revista Dialog a scăpat ca prin urechile acului, era cât pe ce să fie desfiinţată după acest incident.

Nea Omăt şi doamna Iarnă

Michael ASTNER

Nea Omăt şi doamna Iarnă

Însemnări mai mult sau mai puţin (ne)însemnate (III)

Gh. Ivănescu. O poveste de iubire de odinioară (X)

Eugen MUNTEANU

Gh. Ivănescu. O poveste de iubire de odinioară (X)

Respins pe toate planurile, tânărul Gh. Ivănescu mai face o ultimă încercare de a convinge, scriindu‑le câte o scrisoare domnișoarei Viorica, mamei și tatălui acesteia.

pulspulspuls

Gata, scădeţi-i cota de advocat lui dom’ Todorel, că s-a făcut de baftă!

Gata, scădeţi-i cota de advocat lui dom’ Todorel, că s-a făcut de baftă!

Aloo, barou’, se aude? Scădeţi-i, dom’le, cota de advocat de top lui dom reftor Todorel, că nu se mai poate cu el la tarifele alea, şi asta doar ca să deschidă dosarul! Ia’n cetiţi şi vă cruciţi cam cum a păţit-o dom’ reftor, în calitatea lui de advocat de top naţional, dacă nu cumva chiar evropenesc, la un proces dintr-un judeţ din zonă! 

Caricatura zilei

Second Hand Germania

Editia PDF

Bancul zilei

Doi prieteni se întâlnesc dupa multa vreme: - Ei, prietene, cum e viata de barbat însurat? - Excelenta! Am reu (...)

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Un raport al Universitatii “Babes Bolyai” din Cluj Napoca a stabilit ca teza de doctorat a ministrului de Interne este plagiata. Credeti ca Lucian Bode sa demisioneze?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.