ATENŢIE IEŞENI! S-a schimbat programul pentru eliberarea cazierului judiciar
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

ATENŢIE IEŞENI! S-a schimbat programul pentru eliberarea cazierului judiciar

GALERIE
cazier
  • cazier
- +

Programul a fost modificat pentru ghişeul de la sediul Poliţiei Municipiului Iaşi, strada Otilia Cazimir, nr. 14.

PROGRAM pentru ghişeul de la sediul Poliţiei Municipiului Iaşi:

LUNI - VINERI - 09.00 - 14.00

În prezent, la nivelul judeţului Iaşi funcţionează deja un număr de 6 ghişee cu publicul pe această linie, astfel:

1. Reşedinţa I.P.J. Iaşi
2. Poliţia Municipiului Iaşi

3. Poliţia Municipiului Paşcani
4. Poliţia Oraşului Târgu Frumos
5. Poliţia Oraşului Hârlău
6. Poliţia Oraşului Răducăneni
 
ATENŢIE !
• PERSOANELE FIZICE NĂSCUTE ÎN STRĂINĂTATE
• PERSOANELE JURIDICE
• PERSOANELE FIZICE CARE FIGUREAZĂ CU MENŢIUNI ÎN EVIDENŢELE CAZIERULUI  
SE VOR ADRESA PENTRU OBŢINEREA CERTIFICATULUI DE CAZIER JUDICIAR LA GHIŞEUL DE LA REŞEDINŢA INSPECTORATULUI JUDEŢEAN DE POLIŢIE DIN IAŞI , STRADA MIHAI COSTĂCHESCU NR. 6
 
ACTE NECESARE ÎN VEDERERA OBŢINERII CERTIFICATULUI DE CAZIER JUDICIAR
• CERERE TIP CU DATELE DE STARE CIVILĂ COMPLETATE CU MAJUSCULE, MOTIVATĂ (SE DEPUNE PERSONAL LA UNITATEA DE POLIŢIE DE LA LOCUL DE NAŞTERE , DOMICILIU SAU REŞEDINŢĂ);
• ACTUL DE IDENTITATE AFLAT ÎN TERMEN DE VALABILITATE ;
• TIMBRUL FISCAL ÎN VALOARE DE 2 LEI;
 
• TAXĂ PENTRU OBŢINEREA CERTIFICATULUI DE CAZIER JUDICIAR ÎN VALOARE DE 10 LEI ACHITATĂ LA DIRECŢIA GENERALĂ A FINANŢELOR PUBLICE A JUD. IAŞI – TREZORERIA MUN. IAŞI .
 
• ÎN SITUAŢIA ÎN CARE CEREREA SE DEPUNE PRIN ÎMPUTERNICIŢI , ACEASTA VA FI ÎNSOŢITĂ DE O PROCURĂ AUTENTIFICATĂ ÎN CONDIŢIILE LEGII : ÎN ŢARĂ DE CĂTRE UN NOTAR PUBLIC SAU ÎN STRĂINĂTATE – PROCURĂ AUTENTIFICATĂ PRIN MISIUNILE DIPLOMATICE SAU OFICIILE CONSULARE ALE ROMÂNIEI ORI DE CĂTRE NOTAR ,CU RESPECTAREA CERINŢELOR LEGALIZĂRII ACTELOR OFICIALE STRĂINE .
• PENTRU STATELE CARE AU ADERAT LA CONVENŢIA DE LA HAGA DIN 5 NOIEMBRIE 1961 ESTE SUFICIENT SĂ FIE APLICATĂ APOSTILA .
• PROCURA TREBUIE SĂ FIE FORMULATĂ ÎN TERMENI CLARI , SĂ REZULTE PERSOANA CARE A FOST MANDATATĂ, SCOPUL ŞI DURATA MANDATULUI .
• ÎN CAZUL PROCURII ELIBERATE DE CĂTRE UN NOTAR DIN STRĂINĂTATE , ACEASTA TREBUIE SĂ FIE TRADUSĂ ŞI LEGALIZATĂ DE UN NOTAR DIN ŢARĂ .
• PERSOANELE DOMICILIATE ÎN STRĂINĂTATE POT SOLICITA ELIBERAREA CERTIFICATULUI DE CAZIER JUDICIAR PRIN MISIUNILE DIPLOMATICE SAU OFICIILE CONSULARE ALE ROMÂNIEI .
• ÎN AMBELE SITUAŢII, PERSOANA MANDATATĂ SĂ RIDICE CERTIFICATUL DE CAZIER JUDICIAR TREBUIE SĂ PREZINTE PROCURA ÎN ORIGINAL PRECUM ŞI ACTUL DE IDENTITATE AFLAT ÎN TEREMEN DE VALABILITATE .
• CERTIFICATUL DE CAZIER JUDICIAR ESTE VALABIL 6 LUNI DE LA DATA EMITERII NUMAI PENTRU MOTIVUL PENTRU CARE A FOST ELIBERAT .

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Temă

Cătălin ONOFREI

Temă

Test de reflecţie cognitivă: deliberare versus intuiţie.

Filmuletul zilei

opinii

Epilare inghinală

Briscan ZARA

Epilare inghinală

Sunt multe studii despre cum afectează psihologia omului ceea ce vedem, auzim, simţim din exterior. La fiecare întindere de coardă are loc o excitare a neuronilor care provoacă senzaţii neplăcute persoanei, dar dacă lucrurile se repetă, neplăcerea dispare încetul cu încetul şi apare o oarecare toleranţă la acea senzaţie, poate chiar e înlocuită cu plăcere. Nu mai eşti afectat, nu te mai impresionează în sens rău. Asta nu înseamnă că devii mai puternic, ci mai nesimţit, mai rigid, mai greu impresionabil.

Ocupare, şomaj şi câştiguri salariale în judeţul Iaşi

Ciprian IFTIMOAEI

Ocupare, şomaj şi câştiguri salariale în judeţul Iaşi

Articolul din această săptămână, ceva mai tehnic decât precedentele, demonstrează cu date statistice că, înainte de declanşarea pandemiei de COVID-19, nu a existat o criză a forţei de muncă în judeţul Iaşi.

New York, metropola vizionară

Mihai DORIN

New York, metropola vizionară

Conduita americană în raport cu celelalte civilizaţii ale lumii are şi o inevitabilă dimensiune imperială, însă felul în care ei au înţeles să valorifice cultura, rafinamentul, patriotismul, şi, nu în ultimul rând banii cetăţenilor în serviciul public, mărturiseşte despre măreţia naţiunii şi despre spirit vizionar. Pentru că în niciun alt loc din lume, patrimoniul cultural nu s-a îmbogăţit precum în America, prin râvna şi voinţa liberă a cetăţenilor educaţi şi prosperi. Statul este doar managerul acestui concept cultural.

pulspulspuls

Costel l-a bătut pe Măricel ca pe fasole. Iacătă ce scor de maidan: 11 la 6!

Costel l-a bătut pe Măricel ca pe fasole. Iacătă ce scor de maidan: 11 la 6!

Băbăetee băă, pfiu, pfiuu, pfiuuuu.... Ia’n fiţi atenţi aicea la băiatu’ pe ce se mai cheltuie bănuţul ieşenilor, că poate pe asta nu o ştiaţi! 

Caricatura zilei

Urna

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.