anunturi
grandchef
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

Atenție la viteză și alcool! Suntem în trafic, cu poliția, în municipiul Iași! FOTO

GALERIE
informare_alcool_WORLDSTREET1
 • informare_alcool_WORLDSTREET1
- +

Voluntarii Asociației WORLDSTREET împreună cu polițiști de Biroul Rutier Iași  desfășoară o acțiune în trafic: șoferii sunt verificați iar voluntarii le oferă odorizante auto în formă de inimioare personalizate, flyere de informare împotriva alcoolului.

Campania are ca țintă informarea, responsabilizare și sensibilizarea șoferilor din trafic, în special a celor tineri. Voluntarii Asociației WORLDSTREET împreună cu polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Iași organizează acțiuni de control, informare și responsabilizare în trafic: polițiștii opresc autoturisme și verifică șoferii cu alcooltestul sau din punct de vedere al legalității documentelor iar voluntarii oferă șoferilor opriți flyere cu informații despre efectele vitezei și a alcoolului la volan, dar și odorizante auto în formă de inimioare cu mesaje de sensibilizare. De asemenea, voluntarii oferă șoferilor opriți în trafic măști sanitare împotriva Covid 19, ambalate individual.

În acest sens, asociația WORLDSTREET a achiziționat 5.000 de odorizante personalizate pentru sensibilizare, 5.000 de flyere informative și de sensibilizare, cât și 5.000 de măști sanitare. Achizițiile au fost efectuate cu sprijin financiar de la Consiliul Județean Iași, prin Programul de finanțări nerambursabile prin Legea 350/2005, pentru activități nonprofit de interes județean, proiectul ”Informare, responsabilizare și sensibilizare pentru tineri voluntari într-o societate mai bună” IAȘI 2022.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Moscova taie punţile

Lucian DÎRDALA

Moscova taie punţile

Câtă vreme nu este decisiv învinsă pe câmpul de luptă, iar acest scenariu este greu de imaginat într-un război purtat doar cu Ucraina (fie ea şi înarmată de Occident), Rusia nu va negocia asupra „teritoriului naţional”. Ideea că angrenarea Rusiei într-un război de uzură, lipsit de victorii şi generator de costuri umane şi materiale, ar conduce la înmuierea Kremlinului în materie de teritorii era problematică dintru început - acum, ea nici nu mai poate fi luată în calcul.

opinii

Ego-grafii. Emil Brumaru (I)

Codrin Liviu CUȚITARU

Ego-grafii. Emil Brumaru (I)

Emil Brumaru era, în subsidiar, aidoma tuturor scriitorilor adevăraţi, fiinţa cea mai delicată cu putinţă - aproape fragilă, aş îndrăzni să observ - care-şi disimula, în identitatea (construită) de rebel al culturii, propriile temeri şi inhibiţii în faţa „infernului” din celălalt.

Viitorul memoriei

Bogdan ILIESCU

Viitorul memoriei

„Nothing is ever really lost to us as long as we remember it.” (Nimic nu e complet pierdut câtă vreme ni-l putem aminti.) L.M. Montgomery

Bogdan Bârleanu - poftire la un ospăţ al spiritului şi inefabilului

Grigore ILISEI

Bogdan Bârleanu - poftire la un ospăţ al spiritului şi inefabilului

Bogdan Bârleanu trăieşte timpul deplin al slujirii artei. Sigur, nu-i ceva nou în existenţa sa de artist. Rostirea în limbajul plasticii a fost şi este, în chipul cel mai firesc, raţiunea sa de a fi. Dar acum, mai mult poate decât oricând, viaţa lui Bogdan Bârleanu curge în albia picturii. 

pulspulspuls

Povestea pe scurt a doi imobiliari din Iaşi: unul are o jenă financiară, iar celălalt tocmai a luat o chelfăneală pe cinste

Povestea pe scurt a doi imobiliari din Iaşi: unul are o jenă financiară, iar celălalt tocmai a luat o chelfăneală pe cinste

Spun surse din târg, care stau cu urechea lipită de caldarâmuri rezidenţiale şi ascultă cu atenţie vuietul pieţei imobiliare, că este jale mare printre developerii din târg şi că unii dintre ei sunt pe marginea prăpastiei în timp ce alţii sunt pe tobogan la vale chiuind ca Pintea haiducul care se aruncă de pe stânci. 

Caricatura zilei

Monstrii...

Editia PDF

Bancul zilei

Un sofer de TIR opreste la un popas, comanda un sandwich, o cafea si o placinta. Intra trei motociclisti rai, unul îi man&ac (...)

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.