anunturi
grandchef
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

miercuri, 25.05.2022

Advertorial

Atrium Garden - Casa este acolo unde îți este inima (P)

GALERIE
Coperta
 • Coperta
- +

Casa este acolo unde îți este inima, unde sufletul tău abia așteaptă să ajungă, acolo unde simți liniștea care îți oferă un echilibru perfect. Casa este acolo unde îți crești copiii în tihnă, acolo unde poți face planuri, acolo unde poți visa la familia perfectă. Casa este precum un sanctuar – în momentul în care ai intrat pe ușă toate grijile dispar, toate tensiunile interioare se dizolvă și lasă loc unui spațiu în care îți poți asculta bătăile inimii. Dacă știi să privești și să asculți locurile, poți găsi o astfel de locuință la Atrium Garden, un complex rezidențial care în numai trei ani a reușit să se transforme într-o comunitate frumoasă, tânără și stabilă. Acesta a fost gândul cu care dezvoltatorii au plecat la drum, iar când cupa excavatorului a smuls prima bucată de pământ din cei 11.000 metri pătrați de teren cumpărați în mod special pentru viitorul complex, au știut că visul li se va îndeplini.

La început au fost planurile, pe care constructorii au început să le pună în practică. Părea ușor - proiectul era complet și cochet, cota de entuziasm era la maxim și parcă și vedeau cum înmânau prima cheie celor care urmau să-și înceapă o nouă viață în Atrium Garden, la Valea Lupului. La scurt timp au constatat că proiectul avea nevoie de ajustări, în sensul că viitorului complex i s-ar fi potrivit mult mai bine propriile rețele de utilități, așa că au pornit la lucru.

Nu s-au descurajat și au văzut partea bună a schimbării – complexul avea să fie independent în tot ceea ce privește alimentarea cu cele necesare unui trai decent, inclusiv canalizarea. Când cărămizile au început să se înalțe și să contureze primele două blocuri, atenția a fost îndreptată exclusiv către siguranță și confort, nefiind loc de niciun rabat de la calitate. Și pentru că detaliile fac diferența dintre meșteșug și artă, constructorii au folosit cele mai bune materiale, au fost atenți nu doar la interior, la compartimentarea încăperilor astfel încât spațiile să fie cât mai bine folosite, ci și la exterior, la terase care să ofere acel confort și detașare de stresul cotidian, la ferestrele care să scalde în lumină viitoarele apartamente.

Cu multă migală au fost amenajate și fațadele, care ascund multă muncă și multe materiale de calitate, care să asigure o hidroizolație perfectă astfel încât să nu existe niciun disconfort ulterior creat de eventualele infiltrații. Când constructorii și-au terminat treaba, bagheta dirijorală a fost încredințată arhitecților și designerilor, care au transformat fiecare locuință într-o poveste. Folosind tonuri de bej și alb, apartamentele au devenit spații confortabile, atent echilibrate, intime, în care viitorii proprietari să-și poată crea viața pe care și-o doresc.

Confort și intimitate

În complexul Atrium Garden, liniștea, siguranța și intimitatea sunt asigurate și prin dispunerea apartamentelor (cu una, două sau trei camere) – câte două, maximum trei pe fiecare etaj, evitându-se astfel o aglomerare care poate duce la disconfort. O suprafață generoasă a fost acordată și curții interioare, unde maeștri peisagiști au amenajat un parc cu specii deosebite, între care, în timp, au strecurat și spații deosebite pentru copii. Când dezvoltatorii a înmânat prima cheie, sentimentul de bucurie și împlinire a fost întregit de credința că a fost martor la începerea unor noi drumuri în viață – ale lui, ca și girant al confortului viitoarelor familii, dar și ale proprietarilor care urmau a locui în Atrium Garden. „În complex sunt în jur de 100 de familii, majoritatea tinere. Când primul proprietar a sosit nu erau copii, dar apoi au început să apară, să completeze și să bucure familiile. Acum sunt ca o comunitate. Se cunosc, se sprijină, dacă este nevoie, au activități împreună” , au spus dezvoltatorii de la Atrium Garden.

În vacanță, la tine acasă

Între timp, complexul a crescut, de la două blocuri ajungând la șapte, cu alte două în construcție. Atenția la detalii a fost la fel de concentrată, apartamentele  amenajate fiind impecabile. De cum ușa de la intrare se închide în spatele tău, spațiul frumos conturat oferă acel confort și echilibru de care fiecare dintre noi are nevoie pentru a-și trăi viața cât mai frumos. Poți savura prima cafea a zilei pe terasele ample, intime, desprinse parcă dintr-un film italian, și tot în același loc te poți bucura de culorile apusului, într-un aer lipsit de praful și noxele care au transformat Iașul marilor iubiri într-unul din cele mai poluate orașe din țară.

Pe aceste terase te simți mereu în vacanță, așa cum au promis dezvoltatorii încă de la începutul proiectului. Confortul este completat și de lipsa grijilor privind cumpărăturile, la parterul complexului existând nu doar două supermarketuri cu produse de calitate, multe dintre ele provenite din economia Bio și Eco, ci și o farmacie și o cofetărie cu delicii ce pot transforma fiecare seară într-una deosebită.


Intrarea în Atrium Garden este securizată, la fel și locurile de parcare, dar și cele de bicliclete unde, pe cele ale părinților, le poți vedea și pe cele ale prichindeilor ce cresc în liniște și pace. Dacă îi privești, gândul te duce la copilăria „cu cheia la gât”, când voinicii și prințesele se jucau în jurul blocurilor, feriți de pericole și fericiți că pot avea mulți prieteni.

La Atrium Garden poți ajunge cu mașina personală, dar poți apela și la transportul în comun, stația fiind chiar în dreptul complexului, care în aceste zile de primăvară este înconjurat de florile pomilor fructiferi de la casele din jur, ce scaldă strada Garoafei (ce nume mai potrivit pentru o adresă de complex rezidențial s-ar fi putut găsi?) într-un parfum suav, de care se bucură întreaga comunitate tânără, ce și-a croit un stil de viață de care s-ar putea bucura toți cei ce ar alege tihna și siguranța unui apartament din cele nouă blocuri, lăsând în urmă zgomotul orașului.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Vârful adversităţii

Lucian DÎRDALA

Vârful adversităţii

Aşa cum o sugerează semnale venite în ultima vreme din multe ţări, inclusiv din Australia, ofensiva chineză pe frontul comerţului şi investiţiilor este extrem de intensă. Şi, din câte se pare, Beijingul se aşteaptă la o contraofensivă de acelaşi calibru: elementul politico-militar este fundamental, dar singurul front deschis în prezent este cel economic.

opinii

Liţă Chiţălău şi lupta pentru pace

Florin CÎNTIC

Liţă Chiţălău şi lupta pentru pace

Eram în clasa a XII-a de liceu, în 1980, când a ajuns la noi, pe filierele dirijate de Securitate - care tocmai se antrena pentru societatea de consum controlată de ea - cel mai recent album Pink Floyd. Era o operă rock, care ducea la cel mai înalt nivel compoziţiile „cu mesaj” şi geniul interpretativ al uneia dintre cele mai mari trupe de rock progresiv din istoria genului. Mai ales că vorbea despre libertate!

Epoca lui „Davai ceas, davai palton”

Radu PĂRPĂUȚĂ

Epoca lui „Davai ceas, davai palton”

Vorba asta este ştiută şi răsştiută de români, până şi de ultimul ţăran semianalfabet, căruia rusnacii i-au jefuit totul din casă şi i-au violat fetele. Cine se face că nu ştie de politica de rapt rusă, acum după atâţia ani, şi nu e convins de asta, să am iertare - e un ticălos. Şi, în forme diverse, şi alte popoare au cunoscut acestea, căci nu numai românii n-au putut evita „Sfânta Rusie” ticăloasă (apropo, nici o ţară din lume nu se mai autointitulează „sfântă”, sfânt e un atribut al Divinităţii) şi ceatlăul rusesc. Iar acum, în anul de graţie 2022, agresiunea Rusiei împotriva Ucrainei a pus capac la toate - sfidează toate ţările, Uniunea Europeană... însă vom reveni la asta.

Mariana Cioromila: Du-te, tinere, până atingi limita potenţialului tău

Alex VASILIU

Mariana Cioromila: Du-te, tinere, până atingi limita potenţialului tău

Întrerup însemnările despre interviurile lui George Enescu pentru a schiţa portretul artistului de teatru liric Mariana Cioromila, înălţată în Zborul Înalt la 18 mai.

pulspulspuls

Managerul şmardoi Grămadă, pus să lucreze la darea de seamă

Managerul şmardoi Grămadă, pus să lucreze la darea de seamă

Au luat-o băieţii în derâdere la început, dar auzim că, după olecuţă de reflecţie caldă la o berică rece, peste uichend, le-a mai venit mintea la cap. 

Caricatura zilei

Cireșe, nu ruble

Editia PDF

Bancul zilei

Doi rechini : - Ce faci, ma? - Am fost bolnav... - Pai, ce-ai avut?  - Am mâncat un general rus si o saptamân (...)

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.