Au apărut mai mulţi muncitori la lucrările din Cantemir
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

Au apărut mai mulţi muncitori la lucrările din Cantemir

GALERIE
Optimized-santier cantemir3
  • Optimized-santier cantemir3
- +

Lucrările la şantierele Primăriei din zona Cantemir au intrat într-un ritm mai alert. Pe Splai Bahlui mal drept au fost dezafectate aproape toate căile de rulare, iar pe bd. Cantemir a fost lărgit pe ambele sensuri prin reducerea scuarului. 

Pe ultimul şantier menţionat au fost deja montate bordurile pe tronsonsul cuprins între intersecţia cu aleea Decebal şi intersecţia cu şos. Naţională. În cursul zilei de ieri, pe şantier erau mobilizaţi zeci de lucrători, în condiţiile în care, săptămânile trecute, abia dacă erau prezenţi 2-3 muncitori. Lucrările au continuat ieri cu acoperirea săpăturilor făcute în scuar pentru lărgirea bulevardului. Pe Splai Bahlui mal drept, muncitorii erau prezenţi ieri mai ales în zona podului Cantemir şi a „piramidei lui Dubeţ“, unde au dezafectat căi de rulare.

În plus, pe aproape toată zona cuprinsă între Podul de Piatră şi Podul Roş au fost efectuate săpături. Pe această porţiune va fi amenajată o nouă stradă cu sens unic, cel mai probabil pe direcţia Podu Roş - Podul de Piatră, la pereche cu şos. Naţională, arteră de circulaţie care va fi refăcută tot în cadrul proiectului de modernizare a Splai Bahlui mal drept. Atât pe bd. Cantemir, cât şi pe Splai, principalul constructor care efectuează lucrările este Viarom.  

 

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Berbecii care plătesc şi decid

Nicolae GRECU

Berbecii care plătesc şi decid

Pentru revigorarea sportului românesc şi a naţionalelor de fotbal , o strategie pe termen lung este posibilă. Pentru cluburi, este o utopie, unde modelul din Pipera face prozeliţi.

Filmuletul zilei

opinii

Seimeni (XIII). Ucenicia în meşteşugul pescuitului cu undiţa (5)

Eugen MUNTEANU

Seimeni (XIII). Ucenicia în meşteşugul pescuitului cu undiţa (5)

Sunt dator să încep acest penultim episod despre iniţierea mea în umilul meşteşug al pescuitului cu undiţa cu rectificarea unei erori din foiletonul trecut.

Creştinul şi concediul*

pr. Constantin STURZU

Creştinul şi concediul*

Pe tesaloniceni, Sfântul Apostol Pavel îi atenţiona: "rugaţi-vă neîncetat" (I Tesaloniceni 5, 17). Iar ucenicul său iubit, Timotei, primea, ca episcop, îndemnul: "stăruieşte cu timp şi fără de timp" (II Timotei 4, 2). Nu putem, aşadar, pune nici măcar o secundă între paranteze rugăciunea sau să ne autosuspendăm din statutul de creştin (sau, mai ales, de preot). A ne lua concediu nu înseamnă a nu ne mai face pravila, a dezlega postul, a sta cu burta la soare în timpul Liturghiei duminicale etc. Avem, însă, două repere în Sfintele Scripturi şi în Sfânta Tradiţie care ne lămuresc cam în ce fel se poate vorbi, totuşi, despre vacanţă în termeni creştini.

Dezvoltare şi dezvoltatori

arh. Ionel OANCEA

Dezvoltare şi dezvoltatori

În anul 1997, am fost, mai mulţi colegi din Primăria Iaşi, într-o vizită de studii administrative la Göteborg. În oraşul suedez se derula un mare şi spectaculos proiect urban pe terenul de trei sute de hectare desfăşurat în lungul canalului Gotha, vizavi de centrul istoric. 

pulspulspuls

Hopa: dom’ Tudorel a schimbat foaia când vine vorba despre el!

Redacția

Hopa: dom’ Tudorel a schimbat foaia când vine vorba despre el!

Iată, dragi studenţi şi stimabili profesori, fie că l-aţi votat, fie că nu, domn rector Tudorel a trecut la alt nivel (ca să producem şi-o rimă), când vine vorba despre sine. Concret, mai nou scrie despre el însuşi, când vine vorba, la persoana a treia. 

Caricatura zilei

Bumerang

Editia PDF

Bancul zilei

Când ma întâlnesc în parc si vorbesc cu barbati casatoriti, am impresia ca toti traim cu aceeasi femeie! (...)

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.