anunturi
grandchef
Bolta rece
anunturi
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional
anunturi

sambata, 04.02.2023

Au început înscrierile pentru workshop-ul ProQuest

GALERIE
workshop-ul ProQuest
  • workshop-ul ProQuest
- +

În această perioadă, la Biblioteca Centrală Universitară „Mihai Eminescu“ din Iaşi, Asociaţia Universităţilor, Institutelor de Cercetare-Dezvoltare şi Bibliotecilor Centrale Universitare din România - Anelis Plus, va organiza un workshop despre cum se poate îmbunătăţi realizarea unei lucrări ştiinţifice.

Evenimentul va avea loc miercuri, 20 mai, de la ora 12, în Aula BCU Iaşi, realizat în colaborare cu E-nformation şi ProQuest şi va avea titlul „ProQuest’s added value to your research process“. La eveniment va vorbi Michael Leuschenr, manager regional al ProQuest şi Eva Czegledi, account manager, de la aceeaşi companie.

La eveniment se vor prezenta soluţii destinate documentării multidisciplinare, inclusiv un acces mobil integrat, o soluţie web pentru dezvoltarea oportunităţilor şi modalităţilor de finanţare a cercetării - Pivot, procesul de ultilizare a bazelor de date ProQuest, tendinţe şi studii internaţionale privind documentarea ştiinţifică, existând şi o sesiune de întrebări şi răspunsuri.

„Prezentarea va aborda întregul proces de utilizare a bazelor de date împreună cu toate elementele disponibile, de la conţinut şi soluţii şi până la finalizarea scrierii unei lucrări ştiinţifice“ au precizat organizatorii. Înscrierea pentru eveniment se face online pe site-ul www.e-nformation.ro, secţiunea Evenimente, participanţii urmând a primi diplome care să ateste prezenţa lor la eveniment.


 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.