Advertorial

Auchan angajează în orașul tău! Vino în echipa Auchan Bucium și află cum e să-ți placă să mergi la lucru în fiecare zi (P)

miercuri, 02 noiembrie 2022, 14:36
2 MIN
 Auchan angajează în orașul tău! Vino în echipa Auchan Bucium și află cum e să-ți placă să mergi la lucru în fiecare zi  (P)
Ești în căutarea unui loc de muncă stabil, care să te motiveze și să îți ofere noi provocări, sau pur și simplu îți dorești să faci o schimbare cu un job mai bun, mai aproape de casă? Noul supermarket Auchan Bucium din județul Iași a început sezonul de recrutări!
 
Alătură-te echipei Auchan în calitate de Operator Vânzări Polivalent pentru case de marcat, produse de larg consum, produse proaspete sau recepție marfă și află cum e să te bucuri de viață în fiecare zi la job, într-una din cele mai puternice companii de retail, cu colegi gata să te ajute la orice pas, beneficii atractive și o mulțime de posibilități de a avansa în carieră.
 
 
Aplică acum și, indiferent de experiență, te bucuri de:
✔ SALARIU DE BAZĂ și TICHETE de masă
✔ SPORURI pentru zilele de weekend, de sărbătoare și de noapte
✔ ASIGURARE de sănătate și de viață
✔ ASIGURARE stomatologică
✔ CONCEDIU de odihnă plătit (minim 23 de zile anual)
✔ PRIMĂ de vacanță și PRIME periodice 
✔ Un loc de muncă STABIL într-o companie care TE RESPECTĂ
✔ STAGIU DE FORMARE adaptat postului
✔ DEZVOLTARE PROFESIONALĂ într-o companie multinațională 
 
Cum poți să faci parte din echipa Auchan Bucium
 
Trimite CV-ul tău la bucium@auchan.ro sau sună-ne direct la 0757.088.746 și află detalii despre beneficiile joburilor noastre.
 
 
„Te bucuri de viaţă” reprezintă sinteza promisiunii de angajator a Auchan Retail România, care îți oferă un mediu de lucru plăcut, motivant, ce promovează egalitatea de șanse și posibilitatea de a te dezvolta profesional pe toate nivelurile. La Auchan, talentul, pasiunea și potențialul îți sunt puse în valoare, iar rezultatele muncii tale sunt apreciate, pentru ca tu să ai parte de grijă, respect și recunoaștere.
 
În plus, ai șansa de a-ți construi un parcurs profesional care să îți pună în valoare aptitudinile, fiind locul perfect în care poți învăța și în care te poți dezvolta în carieră. 
 
Află cum e să-ți placă să mergi la lucru! Hai și tu în echipa Auchan Bucium! 

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii